Böyle bir kız arkadaşınızın olması istermiydiniz

Hanımın benden daha iyi araç kullandığını düşünemiyorum.
Hiç şöförlüğü yokken okadar karışıyorsa; böyle olsa ağzıma .... höynk....

Benden daha iyi motor süren bir kız arkadaş istemem :) Motoru seven artçı olarak binen kafa yapıma uygun bir kız arkadaşım olmasını isterim :) (kız arkadaşım yok :( )

Aynen abi facede her capslı resim 'nefes alsın yeter' , 'yalnızlığa gold premium üyelik aldım' , 'yıllardır yalnızım' falan. Bu kadar zor değil bu işler anlamıyorum insanları :D

Hocam bu konu hakkında kitap yazacak tecrübeye sahibim desem egoist falan derlerde.Bizim ülkenin erkeklerinin %90ı çekingen olduğu için kaybediyor yoksa büyütülecek hiçbirşeyi yok :)

sanıyorum burada düşüyor..
ve947n.png

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

bizim buralardada gördüm 1 tane, ustadan öğrendiğime göre deli gibi sabah akşam motor sürer imiş,
düşmekden bir çok yerini kırmış, artık takmıyormuş, ailesinin haberide yokmuş motora bindiğinden yiyosa takılın peşine :pl:

Benim 3yildir var ama ve motoru pek sevmez :( onunlayken 50yi geçince arkadan türtulurum nasıl anliyorsa her seferinde :D

Böyle kız arkadaşım olsa yanında hangi yüzle motor kullanırdım.
iyi yemek yapsın.motor kullanmayı da bana bıraksın yeter.:)

Yorumlar insanı öldürüyor ya :D İşin garibi bende bu kız arkadaş konusunda şikayetçiyim :( HİÇ bir zaman tek kız arkadaşım olmadı yokluğu kadar çok olması da problem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar