Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benden daha iyi motor süren bir kız arkadaş istemem Motoru seven artçı olarak binen kafa yapıma uygun bir kız arkadaşım olmasını isterim (kız arkadaşım yok )
Aynen abi facede her capslı resim 'nefes alsın yeter' , 'yalnızlığa gold premium üyelik aldım' , 'yıllardır yalnızım' falan. Bu kadar zor değil bu işler anlamıyorum insanları
Aynen abi facede her capslı resim 'nefes alsın yeter' , 'yalnızlığa gold premium üyelik aldım' , 'yıllardır yalnızım' falan. Bu kadar zor değil bu işler anlamıyorum insanları
Hocam bu konu hakkında kitap yazacak tecrübeye sahibim desem egoist falan derlerde.Bizim ülkenin erkeklerinin %90ı çekingen olduğu için kaybediyor yoksa büyütülecek hiçbirşeyi yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
bizim buralardada gördüm 1 tane, ustadan öğrendiğime göre deli gibi sabah akşam motor sürer imiş,
düşmekden bir çok yerini kırmış, artık takmıyormuş, ailesinin haberide yokmuş motora bindiğinden yiyosa takılın peşine l:
Yorumlar insanı öldürüyor ya İşin garibi bende bu kız arkadaş konusunda şikayetçiyim HİÇ bir zaman tek kız arkadaşım olmadı yokluğu kadar çok olması da problem