Arama sonuçlarınız

1. murat0642

Bir Gezi Yazısı Arıyorum ?

Merhaba arkadaşlar . ben bi gezi yazısı arıyorum cok ugrastım ama bulamadım tek tek tüm baslıkları bakıyım dedim işin icinden cıkamadım . aradagım yazının başlıgını hatırlamıyorum . ama baya detayını hatırlıyorum gezi antalyadan baslıyordu ve dogu - karadeniz ve ic anadolu bölgesi illerini...
  2. murat0642

Arabayla motora carpıyorduk. . . !!!

Arkadaşlar yarım saat önce kardeşimi hastaneden getiriyorduk komsunun arabasıyla ( ayak parmagını kırdı ) ana yoldan sokaga giriş yaparken bi motorcu geldi tampona vurdu ve durdu . karsıdan karsıya gecenlerden kacıp önümüze atladı . cocuk sort ve tşört kasksız sıfır korumayla ölüme gidiyor...
  3. murat0642

ruhsatdan aracın muayene kağıdı kayboldu yardım . . .

Merhaba abiler ablalar kardeşler . Öncelikle herkesin KANDİLİNİ kutluyorum .allah nicelerini göstersin İNŞAALLAH. başlıktata dedigim gibi arabanın ruhsatda bulunan muayene kagıdını kaybetdik . bunu bize ne gibi sorunlar cıkartır ? tekrardan cıkarta bilirmiyiz maliyeti yüksekmidir .yardım edin...
  4. murat0642

B sınıfı ehliyeti H sınıfı ehliyete cevirme

Merhaba mt ailesi . uzun zamandır yoktum buralarda ve geri dönüşüm ilginc bi soruyla oldu . şimdiden cevaplar icin teşekkürler. Soru: arkadasımda benim gibi gözlerinden engeli mevcut . ama arkadasım b sınıfı ehliyet icin başvurdu kursa (engelli raporu var) ve bi şekilde rapor aldı b sınıfı...
  5. murat0642

windows 7 de arama yapmanın detaylarını billenler yardım lütfen !

hayırlı geceler arkadaşlar . benim derdim windows 7 de arama yapamıyorum . illa aradıgın dosyanın adını yazmam gerekiyor ama ben aradıgım videonun ismini unutdum . 2 3 yıl oldu yapalı . bu win.7 de xp deki gibi sadece videoları aratamıyormuyuz bütün videoları önüme dökmenin bi yolu yokmu...
  6. murat0642

Askerlikle ilgili soru ?

sLM arkadaşlar . askerlikle ilgili bi soum olacak . gözlerinden %53 engelli raporu olan ve gece körlügü olanları askere alıyorlarmı ? 93 dogumlu bu yaz muayene kagıdı gelecek sanırım .
  7. murat0642

sakatlık maaşı icin bilgisi olan arkadaşlar /ankara

herkese selamlar arkadaşlar. göz rahatsızlıgı nedeniyle %53 sakat raporuna sahibiz. sakatlık maaşına baglanmak istiyoruz. acıklama yapmadı hastane . gerekli evraklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  8. murat0642

Selam arkadaşlar S.S.K işlemleri yardım edebilecek arkadaslar bi baka bilirmi ????

Slm arkadaşlar . ya yaş doldugu icin yaklasık 3 4 aydır babamın ssksından yararlanamıyorum. acık liseye yazıldım yarım kalan işi tamamlamak icin. ögrendimki yine babamın üstüne gece biliyormusum . bu işlemi nasıl yapacak gerekli ewraklar nelerdir ? bilgisi olan arkadaslar yardım lütfen. (...
  9. murat0642

k.b.b genel cerrah ve sewgili mt üyeleri acil yardım edin :(

arkadaşlar sözlüm cok hasta bogaz ve mide arasındakı acı yüzünden yiyemiyor icemiyor yutkunamıyor .:pale: 3 doktora gitdi verdigi ilaclar bi işe yaramadı . 1 haftayı gecti nerdeyse hic uyuyamadı. bunun sebebi ne olabilir ? doktor abilerden ablalardan ve başından böle bi durum gecmiş sewgili...
  10. murat0642

Acık lise kayıtları ne zaman ??

Herkese slm arkadaşlar arkadaslar bazı nedenlerden dolayı imam hatip lisesi 3.sınıfta okulu bıraktım. ama şimdi acık liseye yazılmak istiyorum kayıt tarihlerini ,neler gerektigini yaza bilecek arkadaslara şimdiden cok cok teşekkür ederim . Hepiniz Allaha Emanetsiniz iyi günler
  11. murat0642

02 . 07 . 2011 de sınava girenler buraya ....

ewet arkadaşlar 17 gün sonunda acıklanan sınav sonuclarına göre kalanlar ve gecenler . puanlarıyla birlikte yazarlarmı ? benim : motor :90 ilk yardım :87 trafik :80 ( en yüksek olması gereken en düşük cıktı ama olsun gectik :)
  12. murat0642

tüm islam aleminin beraat kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını dilerim

tüm islam aleminin beraat kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını dilerim
  13. murat0642

ankaralı dostlardan yardım ...!!!

herkese slmlar. arkadaşlar ben 02.07.2011 deki sınava girdim . ve kurstan ögrendim ki direksiyon sınavı 23 temmuzdaymıs . ve benim hic motor tecrübem yok. . . :pale::salut: sizden ricam bana bir kac saatini ayırıp motor kullanmayı ögretecek arkadaş varmı ? biliyorum yeterli bi zaman degil 1...
  14. murat0642

tüm sınav zedelere gecmiş olsun :)

Arkadaşlar nasıl gecti sınav ? benim girdigim sınıftaki herkes tek motor testi cözüp cıktılar ama 1saat beklemek zorunda kaldılar. :) 1 saatin sonunda arkadaşın teki 1 dk kontol etmeye ayırdıgı icin beni beklemek zorunda kaldı :) 20 dk sınıda ben aldım arkadaşın . orda yetişemedim ama burdan ona...
  15. murat0642

02.07.2011 de ehliyet sınavına girecekler . Hazırmısınız ?

arladaşlar sınava hazırmısınız ? Heycan varmı Heycan :) en cok korktugunuz bölüm hangısı ? motor,trafik, ilk yardım ?
  16. murat0642

Bütün islam aleminin kandili mübarek olsun...!!!

Bütüm m.t üyelerinin VE ailelerinin kandilini kutlar bütün islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim ....!!!!
  17. murat0642

Ankaradan selamlar...!!!!

Slm ben ankaradan murat . Henüz bir motorum yok . Temmuzda ehliyetimi alacagım . Ondan sonra da bi scooter düşünüyorum . Ankaradan arkadaşlar ulaşırsanız sevinirim...!!!!!
  18. murat0642

scooterlar hakkında yardım lütfen...!!!!

arkadaşlar henüz bi motorum yok temmuzda ehliyetimi alacagım . ve ondan sonra bi motor almayı düşünüyorum . işimiz saglam icim rahat olsun istedim . peki bana genelde 2 kişi bine bilecegim . dayanaklı , güzel konforlu ve uzun yola dayana bilecek bi scooter önerilerinizi belkiyorum . fiyatda bi...

Yeni mesajlar