Arama sonuçlarınız

1. sercan2667

Yeni Motorum GSX-S 1000

Arkadaşlar merhaba yeni GSX-S 1000 motorumla aranızdayım.2020 yılında yine sıfır almış olduğum Tracer900'ü ocak ayında satmış bulunmaktayım. Akabinde motor arayışına geçtim.Seçeneklerim arasında 1190 Adv,1290 Duke GT,1290 Adventure S,890 Adventure gibi motorlar vardı. Arkadaşımın beni Adana Ktm...
  2. sercan2667

Direksiyon Titremesi Hak.

Arkadaşlar Merhaba 2005 Tdm 900 motorum da sağa sola çekme değilde direksiyonda alttan vuruntu gibi birşey mevcut Halbuki.Sıfır Disk,Sıfır Balata,Keçe herşey yeni değişti.Freni kademe kademe sert basınca bu daha çok artıyor.Ama çırpma gibi değil alttan hilti gibi vuruntu mevcut. Aklıma gelen 3...
  3. sercan2667

2 motorum arasında kaldım.Bi akıl verir misiniz.

Arkadaşlar Merhaba Herkese Hayırlı Ramazanlar.Yol ayrımına geldiğim için sizlere de danışmak istedim. 2 tane motorum var.Bir tanesi 2020 Model 9000Km'de Tracer 900 bir tanesi de 2005 Model TDM 900 100bin km de. Tdm'yi eskiden uygun fiyata aldığım için hep garajda sakladım.Çok ilgilenmedim.100...
  4. sercan2667

Yeni Motosikletim 2020 Tracer 900 İcon Grey.

Merhaba dostlar uzun zamandır forumdan uzak kalmıştım. 2018 şubat ayında 2015 Model Tracer900 almıştım ve daha iyi bir model almak için 2 ay önce sattım. Her zamanki gibi esas sancılı süreç başlamıştı.Bu sefer racing almayı düşünüyordum.Bu 1000 lik bir Racing için yeterince tecrübem olduğunu...
  5. sercan2667

MİTAS TOURİNG FORCE 1000 KM Sonrası Yorum(Mt-09 Tracer)

Arkadaşlar Merhabalar yaklaşık 1 ay önce yine burada yazmıştım kullanan var mı,almayı düşünüyorum gibilerinden. Geçen ay Mitas Touring Force lastik aldım 20.hafta 2019 üretimi.Tur motorlarına yönelik ,su kanalları ve viraj performansı tatmin edici iyi bir lastikti araştırmalarım onu...
  6. sercan2667

Kafa Sallama Sorunu

Arkadaşlar Merhaba 2015 Tracer 900'üm var önceden Bridgestone S20R lastiğimn vardı.Balans vs. yapılmamıştı.Fakat ne top speedde ne hızlanmada kafa sallama yoktu. Fakat 2 gün önce Mitasın yeni çıkan Touring Force lastiğini taktırdım.Balans yapıldı.180 de başladı kafa sallamaya.Top speedde ise...
  7. sercan2667

Yazlık Mont konusunda kararsız kaldım

2-3 Yazlık Motosiklet Montu arasında kaldım.Yabancı basındanda videolar izledim fakat kararsızım. 3'ü de Revit'in ürünü.Kullanan varsa yorum yazabilir mi. Bunu diğer yazlıklardan ayıran tek özelliği içinde ince bir yağmurluğu bulunması 1...
  8. sercan2667

Tracer 900 20bin Bakımı ve Top Speed Denemesi

Arkadaşlar Merhabalar Yamaha Servisi 20bin bakımı için 710 lira istedi. Yağ Motul 7100 serisi+Orjinal Yamaha Yağ Filtresi+Orj Hava Filtresi+Karter Tapa Somunu+Bujiler Son olarak Bilgisayara bağlanıp senkron ayarı yapılacakmış.Biraz pahalı geldi.Senkron ayarı olmasa ben kendim bile yapardım...
  9. sercan2667

Çok arada kaldım.Ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhabalar.Yamaha 2014 MT-07ABS motorumu 25bin km kullandıktan sonra bir üst sınıfa geçmek için yaklaşık 2 hafta önce sattım Tek istediğim motor Mt-09 Tracer'dı.Şöyle bir problemim var.İlk başlarda 44-45 gibi fiyatlarda düşük km'lik olanlara bakıyordum. 44.000 Liraya bir motorla...
  10. sercan2667

Sizlerdede Böyle Oluyormu?

Merhaba arkadaşlar.7-8 senelik düzenli Mt.net takipçisiyim.Yaşım 24.Belki beni tanıyanlar bilir. Motorlar hakkında aşırı araştıran,motor sürmek için can atan yattığı kalktığı soluduğu havayı motor olarak bilen biriyim. Son 3 senedir.İşe girdiğimden beri gece gündüz motor düşünen ben.Çok...
  11. sercan2667

Bot Seçimi...

Selamlar uzun zamandır bot araştırıyorum.Kullanıcı yorumuna ihtiyacım var.Sizlere sorayım dedim. Mersin gibi bir yerde sıcak tutmasına fln gerek yok sadece yağmur geçirmesin yeter. Alpinestars,Tcx,Dainese üçlüsünden bir bot almak istiyorum. Kullananlar yazabilirlerse sevinirim.1 kere alıp epey...
  12. sercan2667

Motorumu değiştirmelimiyim ?

Arkadaşlar merhaba. 26 Şubat 2016'da büyük bir sevinçle hayalle Bodrumdan 11.500km'de aldığım Yamaha Mt-07 ABS'li motorumu satıp daha uzunyola uygun bir motor almak istiyorum AMA? Fiyatlar uçmuş gitmiş 32-33 e satılan Tracer900'ler şimdi 37-38 den en kötüsü satılıyor. Tracer700 bayiyle konuştum...
  13. sercan2667

Touring Lastik Seçimi-Mt-07

Herkese Selamlar. Yazın nasip olursa yoğun bir uzun yol yapmayı düşünüyorum. Şimdiden aksesuar ve lastiklere bakmaya başladım.Motorum Mt-07 ABS 24 binde. Şuan üstünde orjinal lastikleri duruyor.Kullanmadığım için değiştirmedim. Motor eylül-ekimden beri garajda yatıyor.Hiç binme fırsatım olmadı...
  14. sercan2667

Revzilla'dan Nasıl Alışveriş Yapılır

Arkadaşlar Merhabalar.Revzilladan alışveriş yapılır mı yapılmaz mı.Onun gibi soruları cevaplamak için açtım.Umarım kafada soru işareti kalmaz. Tr'ye kargo var mı yok mu bugün bana gelen yazıyı da paylaşayım. İlk Fotoğrafımız.Nasıl yapılır sorusu. 2- 3- 4- 5- İlk bakışta karışık ve zor...
  15. sercan2667

Konya-Köprülü Kanyon-Selge

Yolculuğumuz Konya-Antalya-Side-Köprülü Kanyon-Selge İlk olduğu için pek foto atmayı beceremedim.K bakmayın çoklu resim yükle
  16. sercan2667

Yeni Motorum Sonunda Karar Verdim :)

Arkadaşlar motoru almadan önce böyle bir konu açmıştım.Motor seçimi konusunda çok kararsız kaldığıma dair. Konu Başlığı [/URL]Hem hayallerimi gerçekleştirdim.Hemde motoru aldım. Sahibinden.comda yine bir gün dolaşırken.İstediğim bütün özellikler bir aradaydı bahane bile bulamadım.Almamak için :)...
  17. sercan2667

Motor seçimi konusunda kararsızlığın bu kadarı !Yardım Edin.(Tanışma)

Arkadaşlar Merhabalar.6 senedir bu forumu takipteyim.Facebook nasılsa burasıda benim için öyle.Konu açmam daha çok okumayı severim. İsmim Sercan YILMAZ Yaşım 23 Mersinliyim.Konyada bir kamu kuruluşunda çalışıyorum.Ağustosta atandım. 22Bin km Yamaha Crypton-40bin km Cbf 150 tecrübem...
  18. sercan2667

TCDD'de Çalışan var mı?Bilgi edinmek istiyorum.

Merhabalar.TCDD Yol Bakım Onarım İşçisi(Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı) olarak Konya TCDD'yi Kadrolu İşçi olarak kazandım.Bölümüm olan Harita-Kadastro bölümünden girdim. Forumlarda aylarca araştırdım.Ne birşey buldum ne de tanıdığım var belki burada vardır diye düşündüm. Tanıdığı akrabası...
  19. sercan2667

Gsr 600 Çıkma lastik Pirelli Angel ST

Selam arkadaşlar temiz çıkma lastik. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-temiz-disli-pirelli-angel-st.alman-mali-motosiklet-lastigi-takim-183520227/detay
  20. sercan2667

2006 Yamaha Xt 660 R 19.250 Km'de

Marka:Yamaha Model:Xt 660 R Bakım:19.250 Km'de 2.Sahibinden Sıfır Lastik Michilen Anakee II Sıfır Dişli-Zincir(DİD) İletişim: https://www.facebook.com/mustafacakmak1903?fref=ts http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tamamen-orjinal-18,100-kmde-122634250/detay/...