Arama sonuçlarınız

1. Angel Spear

Yokohama, Japonya MOONEYES SHOW

Her sene araligin ilk haftasi Yokohama, Japonyada dunyanin en prestijli el yapimi motor showlarindan biri olan MOONEYES yapilmakda. Benimde hayalimdir oraya katilabilmek. Asagidaki bir kac resmin disinda bu linkde bircok katilimcinin eserlerini gorebilirsiniz. Slideshow Shinyanin knucklehead'i...
  2. Angel Spear

2011 Bonneville Yaris Haftasi

Diger bir Triumph projesinde kendime vintage klasmanda (56 oncesi) bir "LSR" kara hiz yaris motoru yapacagimdan ve bu seneki Utah'daki tuz duzluklerindeki yarisa katilacagimdan bahsetmisdim. Bu sebepden oturu diger triumph projesine ara verip son 10-12 haftadir bu proje ile ilgilenmisdim. Uzun...
  3. Angel Spear

El yapimi 1956 custom Triumph projesi

Elimdeki bu projeye basladim, bunun yaza yetismesi gerekiyor, o yuzden diger proje turk kahvesi'ni beklemeya aldim. Konu motorumuz 1956 Triumph T110 Tiger , 650cc motor ilk alindiginda tamami ile parcalar halinde daginik vaziyette idi. motorunun tum civatalari sokulmusdu icinde pistonlar bile...
  4. Angel Spear

Motosiklet şasesi Jig imalati

Jig'in tam turkce karsiligini bulamadim sozlukde, ancak sase kilavuzu diyebiliriz belki, Jig olmadan sifirdan sase, hardtail yada sase uzerinde herhangi bir modifikasyon saglikli bir sekilde yapilamaz. benimde bir sonraki projelerimde sase isi oldugundan bir jig yapmam gerekti. asagidaki...
  5. Angel Spear

Guney California "BORN FREE" motor show

Gecen sene gittigimiz, sonra dahada populer olan long beach deki Born Free 2'ye dun (ctesi) gittik. Erken gidip guzel bir yer bulmayi dusunuyordum benim motor icin, sabah 11 gibi vardigimizda gorduk ki cokdan heryer dolmusdu :) tamamen sokagi kapatmalarina ragmen zor yurunebiliyordu. Yuzlerce...
  6. Angel Spear

p r o j e k o d a d ı t u r k k a h v e s ı

Selamlar, tamami el yapimi custom cafe racer projesi icin 77 CB750 motor ve sasesi tercih ettim. projenin adi turk kahvesi . . . bir onceki yaptigim motorun adi kamci idi, bu motorun ismine ilerki asamalarda karar vericegim. hakkimda bilgi sahibi olmak isteyen bir onceki projemi inceleyebilir...
  7. Angel Spear

Cafe' si olan yada seven??

mutlaka meraklisi vardir diye dusundum, arama yaptim pek bir sey bulamadim, cafe tarzi ragbet gormuyor mu tr de? yoksa bu forumdaki arkadaslar mi ilgilenmiyor? asagidaki 350cc lik honda gibi mesela; su anda cb750 custom cafe projesine basladim, ilgilenen olur mu diye arastiriym dedim :)
  8. Angel Spear

Kamci "The Whip" internet dergisinde yayinlandi :)

daha cok kisiye ulassin diye burda acdim konuyu! Yapdigim harley sportster bobber burda yayinlandi ;) http://www.chopcult.com/news/articles/alps-sporty-the-whip.html http://www.chopcult.com/ tum projeyi bu sitede paylasmisdim...
  9. Angel Spear

"The Whip" custom sportster bobber videosu

Sonunda soz verdigim video yu tamamladim :) Konuyu ilk defa gorenler icin ozetliym: Projede orjinal 1997 Harley Sportster 1200 cc Custom motoru kullandim. Makinanin adini kamci "The Whip" koydum, sebebi jockey shift mekanizmasinin tasarimindan. Debriyaj telinin kamci gibi gorunmesi ve vites...
  10. Angel Spear

Kiz arkadasima yaptigim Harley bobber in resimleri

Bir ton resim cekdik kiz arkadasimla beraber, baya eglendik, umarim begenirsiniz . . . *trafige kapali alanda dusuk hizda cekimleri yaptik (tamamiyle editoryel ;) ) kasksiz kesinlikle motora binilmesi taraftari degilim!
  11. Angel Spear

Sportster dan BOBBER projesi

Selamlar, bahsettigm projemle ilgili gelismeleri aktarmaya basliyorum..... motorunu kullanmak icin bi tane 97 sportster aldim, rigid bi sase imal ettirdim ve bugun moturu saseye taktik, ilerleme oldukca burda yayinliycam.
  12. Angel Spear

. . . selamlar . . .

Forumunuza yeni uye oldum, bayaga guzel teknik konular irdeleniliyor, buna sevindim, su anda kullandigim big twin'im var (113" s&s) ayrica bi bobber projesi uzerinde calisimaktayim, resimler cekip koyacam buraya, eminim guzel fikirler cikacaktir bu forumdan ;) alp

Yeni mesajlar