Arama sonuçlarınız

1. aparat

acil kan ihtiyacı B Rh(-)

ACİLLLLL !!!!!! ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİNDE ŞU AN BEYİN AMELİYATI GEÇİRMEKTE OLAN BİR KURYE KARDEŞİMİZE ACİL.... B Rh NEGATİF KANA İHTİYAÇ VARDIR.... HASTA İSMİ : SALMAN ALKAYA... KAN VEREBİLECEK ARKADAŞLARA İRTİBAT TELEFONU 0543 274 38 39 ...
  2. aparat

Grup sürüşü el işaretleri...

Grup sürüşünde hepimizin bilmesi gereken ama nedense göz ardı ettiğimiz el işaretleri... Bununla ilgili, defalarca konu açılmasına rağmen bir daha paylaşmak istedim. Lütfen, ezberleyelim arkadaşlar! Kazayı ve olası kötü bir durumda, faydası olacak arkadan gelenleri ikaz edecek, faydalı bir...
  3. aparat

Lütfen dikkat !!! Görülmez tehlike; ıslak kavşaklar ve resimleri

Sevgili arkadaşlar, sizlerinde malumu yaz mevsimi günden güne yaklaşıyor :flower: Bir çoğumuz inzivaya çekilmiş motosikletlerimizi çıkartmaya başladık, ama yaz aylarının yaklaşması ile belediyelerin çim sulama faliyetleride başladı. Çimlerin sulanması sırasında özellikle kavşaklarda asfalt...
  4. aparat

ufak bir kaza...koruma deyip geçmeyin!!!

Arkadaşlar amannn alt tarafı koruma deyip geçmemek lazım. geçen hafta e-5 topkapı sapagını geçtikten sonra yol çalışmasından artakalan derin satıh bozukluğunu fark edemeyip ön tekerleğimi kaptırdım ve motorumu bir anda normal zeminden yaklaşık 10-15 cm daha düşük olan toz ve yağan yağmurdan...
  5. aparat

Sanırım apaçilere haksızlık ediyoruz ...

Epey zamandır bir apaçi kavgasıdır gidiyor ... Abuk sabuk işler yapan,düşüncesizce davranan,kendisini komik durumlara düşüren,kendisinin olduğu kadar başkalarının hayatını riske sokan yada olumsuz etkilenmesini sağlayan vs.vs.vs. kitleye apaçi deyip geçiyoruz... Hatta... sen şuna apaçi dedin...
  6. aparat

Motosiklet üzerinde başınızdan geçen ilginç olaylar...

Arkadaşlar,motosiklet üzerinde başımızdan geçen komik yada trajikomik olayları paylaşalım istedim... ilk örnek benden gelsin :) 2010 yazı haliç üzerinden mecidiyeköy istikametine gidiyorum,sol tarafımda seyir halinde olan aracın sağ camından bir el çıktı ve buruşturmuş olduğu sigara paketini...
  7. aparat

19 Mayıs kutlamaları Ankara dışındaki illerde artık stadlarda yapılmayacak

Milli Eğitim Bakanlığı, her 19 Mayıs'ta tartışmalara neden olan gösterilere ilişkin kritik bir karara imza attı. Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü, 81 ilin milli eğitim müdürlüklerine gönderdiği yazı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenlerinde...
  8. aparat

ALPERİM_TİMİM nice senelere kardeşim...

Nice nice senelere kardeşim... sağlık,huzur ve iki teker üzrinde kocaman bir ömrün olsun :rendeer: [/URL][/IMG]
  9. aparat

O hayata 1-0 yenik başlayanlardan...

ben bu ilana koptum :queen: belki daha önce görenleriniz olmuştur ama yinede paylaşmak istedim :cherry::cherry: http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-yiyecek-icecek-biskuvi-kraker-o-bir-fenomen-ters-donmus-eti-puff/detay/
  10. aparat

Masa tenisi oynayanlar buraya

evet arkadaşlar birazda sportyif bir konu olsun istedim benimde amatör olarak ve severek oynadığım masa tenisi ile ilgili bir topik açmak geldi aklıma her yaştan insanın oynayabileceği çok keyifli bir spor dalı olan masa tenisi ile ilgilenen bakalım kaç kişiyiz :) hatta belli zamanlarda kendi...
  11. aparat

Gelde sinir olma ...

Sattığım motosikletimin satışını vermek için bu gün notere gittim ruhsatı ve kimliklerimizi verdik ben yanımda olan ehliyetimi verdim bekleyin çağıracağız dediler.. bir süre sonra bu motosikletin modeli burada yazmıyor ne olarak geçiyor diye sordu görevli bayan,Honda Cg 125 dedim listede yok...
  12. aparat

Nice yılllara canım kardeşim okan_style

Sağlıklı,huzurlu, mutlu sevdiklerinle ve iki teker üzerinde Kocaman bir ömür geçirmen dileklerimle canım kardeşim hayat her daim gönlünce olsun :rendeer:::wish::::wish::::wish::::wish:::rendeer:
  13. aparat

garip bir yol hikayesi: istanbul-konya-iskenderun-antakya-adana-antalya-vs vs

Aslında epey zamandır canım şöyle güzel ve maceralı delicesine bir yol yap der dururdu ve planlarım daimi artçım olan kızım pikachu ile yola çıkmak idi ama sağlık sorunları yüzünden yaklaşık altı aydır motora binemediği ve yasaklı olduğu için yanıma alamadım kendisinden özür dilerim ...
  14. aparat

çay içmek isteyen arkadaşlar akşam üzeri salacaktayız

arkadaşlar hava güzel seçimlerden dolayı yol yapma şansımız fazla yok dedimki üsküdar salacakta şöyle keyifli bir akşam çayı içelim dedim saat 17:30 itibariyle orada olacam salacak dernekteyim :rendeer:
  15. aparat

attım ağzına gitti boğazına balık tutma yarışması

aradaşlar burakcan65 abimle dedikki şöyle güzel bir balık tutma yarışması yapalım:cherry: yer:kanlıca çubuklu sahil. ( kanlıcayı beykoza doğru geçince deniz kenarındaki otelden sonra arabayla gelecek arkadaşımız olursa park sorunu olmaz)...
  16. aparat

MT'li il grupları!!!!lütfen okuyun...

sevgili arkadaşlar bir çogumuzun bildiği gibi 01/02/2009 tarihinde rahmetli onur sual arkadaşımızın kabristanını ve ailesini ziyaret etmek ve son zamanlarda artan motosiklet kazalarınıdan dolayı acıyan canımızın sesini duyurmak için istanbulda bir protesto yapılacaktır.destek veren çoğu...
  17. aparat

çalıntı olabilirmi?

arkadaşlar bu gün bir sohbet esnasında kuruçeşmede yaklaşık 4 aydır kaldırımda durduğu söylenen bir motosiklet olduğunu öğrendim çok yakınında olduğum için gidip baktım TRUVA TR150 T-S / 34 BU 8776 marka ve plakalı motosiklet bana söyleyen o semtin sakinlerinden birisi bırakıldığırdanberi kimse...
  18. aparat

orta şeritte yolcu indiren taksiciye aynasına bakmayan iett şöförüne aman dikkat!!!!

sanırım bazı davranışlar bizim insanımıza özgü yaklaşık 10 dk arayla iki kaza atlattımki evlere şenlik:cyclopsan 1. esentepe 'de orta şeritte yolcu indirmeye çalışan bi taksici sağkapısı ile akraba oluyodum sadece ayagimi sıyırdı (görmüyonmu hemşerim yolcu indiriyoz) modu 2.zincirli kuyudan 4...
  19. aparat

site sakinleri herkeze merhaba tanışalımmı?

merhabalar adım,cem 40 yaşına doğru giderken bi motosiklet sevdasıdır aldı gidiyo (sonra azanı ne paklar bilmiyorum ama:)) site sakini arkadaşlarla tanışmak isterim. tabi sizlerde isterseniz
  20. aparat

mekanik sorunmudur yoksa hepsinde varmı?

2 el honda CG almak üzereyim motor 1'ci vitese taktığımda ileriye doğru azda olsa hamle yapıyor bu hepsinde varmıdır yoksa mekanik bir sorunmu işin acemisiyim yardımlarınızı bekliyorum