Masa tenisi oynayanlar buraya

evet arkadaşlar birazda sportyif bir konu olsun istedim benimde amatör olarak ve severek oynadığım masa tenisi ile ilgili bir topik açmak geldi aklıma her yaştan insanın oynayabileceği çok keyifli bir spor dalı olan masa tenisi ile ilgilenen bakalım kaç kişiyiz :)
hatta belli zamanlarda kendi aramızda buluşup karşılaşmalarda yapabiliriz...

btyracketball1024x768a.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben wii'de oynuyordum sayılır mı? :mrgreen:

ben lisedeyken çok güzel oynardım ama aradan yıllar geçti... bir buluşma falan olursa gelip oynamak isterim...

alırım ifadenizi.
tühkanımda masa tenisi var. her fırsatta oynarım. iyide oynarım :)

Bende iyi oynardım,paslanmamışsak oynarız abicim,hem spor olsun maksat :)

Ben de oynuyorum. Hatta oturduğum semtin 1. si olmuştum. Profesyonel anlamda 2 yıl oynadım. Şu anda amatör profesyonel karışımı devam etmekteyim. Hatta bu ay içinde okulumda turnuva düzenleniyor. 1. ye ipod touch ödülü var. Onun için antreman yapıyorum. Son olarak aramızda etkinlik olursa katılmaya çalışırım. :rendeer:

ben de oynarım, ortaokulada ve lisede takımdaydım, yerel derecelerimiz var.üniversitede duraksadım. son seneler yine toparladım, şimdi çalıştığım okulda bi takım kurduk, karadeniz ligine katıldık. bunlar da bazı etkinliklerimizden ve raketimden bir kaç foto

Karadeniz liginden bir görüntü( maçları hiç sormayın :p )
DSCF6655.jpg

www. masatenisi.org sitesinin düzenlemiş olduğu Rize forum buluşmasından bir görüntü
DSCF2838.jpg

bunlar da benim raketin değişik açılardan görünüşü
tt028jpg.jpg

tt025jpg.jpg

tt012jpg.jpg

Vay vay vay, biz orta okulda iken (86-89) sarmıştık bu mevzuya. Butterfly raket nere biz nere :) Suntadan hallice raketlerimiz vardı.

Vay vay vay, biz orta okulda iken (86-89) sarmıştık bu mevzuya. Butterfly raket nere biz nere :) Suntadan hallice raketlerimiz vardı.

aynen.

ortaokulda oynadığım raketleri sayayım:
-bilimum defter ve kitaplar
-çöp kutusu kapağı
-yuvarlak kesilmiş sunta
-kendi oymam ile yaptığım kavaktan raket
-ve bir iki milyonluk sarı- mavi raketler
masa ve file olarak da bir adet öğretmen masası, düz herhangi bir beton :p tabi masamızda vardı. her tenefüs sıraya geçer oynardık

yalnız geliştirince Stiga ve Butterflayın hazır raketleriyle gittik tabi turnuvalara. profesyonel raketlere geçeli 4-5 sene oldu ama geç kaldık tabi
ama müdürün bi butterfly raketi vardı, bayağı eski bişeydi, o favorimizdi tabi

bizimkinlerde butterfly.
ama en amatörün bi iyisi, ucuz sayılır :)

11 sayılık oynuyoruz setleri artık, servis 2 sayıda değişiyor. iyicene profesyönelleştik yani :)

Kocaeli İl Temsilcisi
evet sosyal faaliyettte lazım güzel bir aktivite okul yıllarında bile elime alamadım ,seyirci lazımmı arkadaşlar :):cat:

@ Slayerrr Tabii neden olmasın teknoloci işte :p

@< iLk@yy > çok zaman kaybetmiş sayılmazsın :mrgreen: oynarız tabii :)

@TEKTEKER_RAMÇO bir organizasyon olursa neden olmasın güzelde olur hani :)

@ KUVVETMİRA vay vay vay tehdit kokan hareketler bunlar :p

@ tombo neden olmasın Burakcım pasını çabuk atarsın keyiflide olur :cat:

@ Reşit güzel kadro sağlamlaşıyor :cat:

@ fusuy364 Yusuf gözümüzü korkutma yahu :cyclopsan ama cidden çok keyifli spor dalı :)

@ Atahualpa çok haklısın nerede Butterfly raket kim kaybetmişte biz bulmuştuk zaten olanda gözü gibi sakınıyorlardı ...

@ KUVVETMİRA evet 11 sayılık setleri bizde yapıyoruz hele tek masa ve oyuncu sayısı çok olunca iyide olmuyor değil hani :cherry:

@ piyanist_irf seyrederek başlar zaten önce seyreder sonra başlarsın :)

@ KUVVETMİRA evet 11 sayılık setleri bizde yapıyoruz hele tek masa ve oyuncu sayısı çok olunca iyide olmuyor değil hani :cherry:

abi yıllarca 5de servis değişmeli 21 sayı oynadık.
bigün biri geldi değişti bu kural, 2li servis 11 sayı oynanıyo dedi.
bi süredir öyle oynuyoz.
daha çekişmeli oluyo 2de servis değişince.

11 sayılık sisteme 2001 de geçilmişti, bayağı bi değişiklik oldu, topun çapı da 40mmye çıkmıştı ve ikili eşli oyun kaldırılmıştı. ama biz kendi aramızda ara sıra eşli oynarız, çok zevkli oluyor

Cem abi aslında masa tenisi buluşmalarını düzenli hale getirsek çok güzel olur. Engin abinin dürüm partileri gibi. Mekan aramaya başlasak mı?

abi yıllarca 5de servis değişmeli 21 sayı oynadık.
bigün biri geldi değişti bu kural, 2li servis 11 sayı oynanıyo dedi.
bi süredir öyle oynuyoz.
daha çekişmeli oluyo 2de servis değişince.

bu sene ve geçen kış neredeyse bütün setleri 11'lik yaptık hem sıkılmamış hemde terimiz soğumamış oluyordu :)

@ fusuy364 eşlide çok keyifli oluyor :cat:

@ Reşit reşitcim o da olur mekan var Haldun alagaş spor tesisleri var ümraniyede masa tenisi alanı gayet iyi :cat:hatta ben kızımla ara ara gidip oynuyorum :cherry:

Son düzenleme:
evet arkadaşlar birazda sportyif bir konu olsun istedim benimde amatör olarak ve severek oynadığım masa tenisi ile ilgili bir topik açmak geldi aklıma her yaştan insanın oynayabileceği çok keyifli bir spor dalı olan masa tenisi ile ilgilenen bakalım kaç kişiyiz :)
hatta belli zamanlarda kendi aramızda buluşup karşılaşmalarda yapabiliriz...

btyracketball1024x768a.jpg

bunda da lisansım var dersen....evini biliyom lastiklerini keserim::evil::

ben kort tenisi oynuyorum ama lisedeyken okulda kort yoktu her fırsatta masa tenisi oynuyoduk hala da oynarım buldukca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar