Arama sonuçlarınız

1. erdo2002

İlk sahibinden satılık özenle kullanılmış CBF 150 11.500km 2007

Özenle kullanılmış ve üzerinde hiçbir oynama yapılmamış kapalı garaj motorumu askerlik nedeniyle satıyorum. 11.500km de kırmızı renk Yer:istanbul/kartal Görmek isteyenler haftaiçi görebilir...
  2. erdo2002

Motor örtüsü rüzgar kesici

Motor koruma örtüsü Birkez kullanıldı 2km ve söküldü.Başka bir aksesuar aldığımdan satılıktır. not:özel mesajdan ulaşabilirsiniz fiyatı=25ytl İstanbul anadolu yakasından elden teslim edilir.
  3. erdo2002

Diğer 2009 Tgb X-motıon 250 Efı

Tipi gayet güzelmiş.Yamahaya benzemeside cabası.İlk defa böyle bir marka duyuyorum.Nerenin malı acaba?Fiyat fena değil bence.:cat:
  4. erdo2002

Gezi Tecrübesi olanlardan yardım istiyorum!(istanbul-ege guzergahı)

yukarda gördüğünüz güzargahda bir rota izlemek istiyorum.yuvarlakla çizdiğim yerlerde birkaçgün kalmayı düşünüyorum.Sizce böyle bir tatil nekadara patlar.Motorla gitmek akıllıcamı?:silent:Yani tatilden çok motorun üstünde olucaksam biranlamı kalmıyacak.Tek kişi uzun yol çok yorucu ve sıkıcımı...
  5. erdo2002

mete_han neden uzaklaştırıldı?

:silent: mete_han neden uzaklaştırıldı? evet bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa merak ettim doğrusu :) 10bin mesajı olan bir üye ne yapmış olabilir :P Gerçi kesin kendi kabahatidir:cherry:Bir sorunmu oluştu nedir? :silent:ee herkese sataşırsa olacağı bu cemaati bile yardım edemedik :P:):bounce...
  6. erdo2002

Çinli ilginç markalar

çinlilerden korkulur herşeyin kolpasını üretiyorlar.Bir markanın kolpası 3 farklı isimde çıkarmı yahu :):P
  7. erdo2002

Moraller bozuk motoru götürüyorlardı az daha :(

Valla arkadaşlar moraller bozuk bende.Motoru çalıştığım yerin önüne koyuyorum akşamları 18-21 arasında bugün motoru zorlamışlar götürmeye çalmaya çalışmışlar.Disk kiliti vardı götürememişler.Zaten basda anlamadım motorun yanına geldiğimde motorun yerinden oynadığı belliydi 1m falan...
  8. erdo2002

pantolon tavsiyesi 100euro luk

Arkadaşlar bu göstereceğim ürünlerden kullanan varsa bir fikir beyan ederse sevinirim. 3 tane ürün var aklımda daha fazla alternatif yok malesef PENDİK güngörde.Başka marka ve dükkanda önerebilirsiniz. Genellikle günlük olarak kullanmayı düşünüyorum.Uzun gezilere daha çıkmak kısmet...
  9. erdo2002

bendeki birkaç ilginç fotoğraf

Daha öncede verildi ama hangi sürücülerin türkiyede yaşadığı hemen belli oluyor değilmi :P:P:queen: İKİ farklı dünya.farklı dünyaların insanları:P ikisinidine önermiyoruz.Kask takmaları lazım:wiinkk::) buda yılın aşkı:) Burda ise son fotografı olabilir fotografçının :mrgreen: ve son...
  10. erdo2002

Derdime bir çare!!! :(

Arkadaşlar motorum çalışmıyor.Motorum honda cbf 150. 1 hafta kadar motorum yattı ve sonraki 2 gün çalıştırdım çalışıyordu.Sonraki çalıştırmaya çalışmamada marş almadı.TIK diye bir ses geliyor marşa bastığımda :silent:Gır gır edip marş motorunu döndürmeye çalışacağına TIK diyor sadece.Aküsü...
  11. erdo2002

Oxfort Titan

Bir yardım edinn OXFORT TİTAN disk kiliti aldım.10mm kalınlığında fakat motorumun diskine takmaya çalıştığımda takılmadı.1cm olan disk kilitleri cbf 150ye uygun değilmi? :silent:daha ince olanlarında almalıydım.:silent: Özellikle bu kalın daha iyi tutar diye aldım fakat diske girmiyor...
  12. erdo2002

Nereye gıtmeli 3-4gunlugune?

Arkadaşlar bana istanbuldan ege taraflarında veya tekirdağ taraflarında pansiyon güzel kalınabilecek biryer önerebilirmisiniz?Güzergah hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim. 3-4gunlulgune gıtmeyı dusunuyorum.Hem motoruda bıraz calıstırmıs olurum ozellıkle bu guzergahlarda gezı yapmıs...
  13. erdo2002

2 milyonluk enduro keyfi (Tavşanlı gezisi) Ballı kaya

İki milyonluk gezi nasılmı oluyor?:silent: Yemek masrafı 2 milyon o yüzden :) Pazar gününden kafama koydum pazartesi ilk işim tavşanlı köyüne gitmek diye :)Fakat biraz geç çıkmışım kısa sürdü gezimiz:cyclopsan Belki tam bir enduro olmadı ama beni kesdi doğrusu.yeşilliğin içinde olmak güzeldi...
  14. erdo2002

kaza

arkadaşlar sitemizden morrigan isimli kullanıcı kaza yapmış,bacağı kırılmış geçmiş olsun dileklerinizi burdan ilete bilirsiniz :pale: :salut: :salut: :salut: çok üzüldüm allah acil şifa verir umarım:pr: :pale: :pale: Olayın nasıl olduğunu merak edenler için..
  15. erdo2002

METE HANDRONUN küçük kardeşi ERDO HANDRO :))oda motor almış.

selamlar ensonunda bende motor aldım:) Uzun uğraşlar sonucu motoru aldık.Metehan hoca gingerin gayretleriyle:)gazı güzel vermişler hemen yedim:queen: :queen: Almadan önce çok heycanlıydım çünkü ilk motorum olucaktı ama bir okadarda içimde bir hüzün vardı.:silent: Daha önce hiçbir motor...
  16. erdo2002

tvs apache mi? honda cbf 150 mi?yoksa 2.el twistermı?

tvs apache mi? honda cbf 150 mi?yoksa bunlara alternatif olarak 2.el bir cbf 250 10bin km de motormu?:silent: TVS apache : 4milyar herşey dahil honda cbf 150 :3,5milyar herşey dahil 2.el honda twister veya cbf 250 10bin km üstü :5-5,5milyar herşey dahil ilk motorum olucak bu yüzden sıfır...
  17. erdo2002

bildik başlık hangi motor?:)yardımlarınızı bekliyorum

merhaba ben istanbul kartal oturan uzatmalı bir ünv öğrencisiyim:) Forumu bir süredir takip ediyorum ve bir motor almak için fikir edinmeye çalışıyorum.Boyum 165-170cm arası kilo 60kg .Boyutlarım bu:)Aklımda olan modeler: sıralama istek sırası değildir!! 1)yamaha yrb 125...
  18. erdo2002

Hangi motor ve Nereye koymalı?Resimli

Merhaba motorcu kardeşler.Benim problemim hem motorum olmaması ve en önemli sorunum ise motoru koyacak yer:cyclopsan .Kafamda 3 yer var.Fakat alıcağım motora göre bu yerler değişiyor:=) Sizden yardım istiyorum.Aklımda olan motorlar Hyosung GT250 2.el 5-6milyarlığı max honda crb 125...