METE HANDRONUN küçük kardeşi ERDO HANDRO :))oda motor almış.

selamlar ensonunda bende motor aldım:) Uzun uğraşlar sonucu motoru aldık.Metehan hoca gingerin gayretleriyle:)gazı güzel vermişler hemen yedim:queen: :queen: Almadan önce çok heycanlıydım çünkü ilk motorum olucaktı ama bir okadarda içimde bir hüzün vardı.:silent: Daha önce hiçbir motor kullanmamıştım ve kararım HONDA cbf 150 oldu.Rahat kullanması kolay bir motor.İlk defa binmeme rağmen 10-15dk içinde sürmesini öğrendim.Sanırım bunda daha önceden araba sürüyor olmamın etkisi büyük.(ee tabi bisikletle var biraz:p )Şuan için 42km yaptım.Fakat nedendir bilinmez motorsürmek bana çokda zevkli gelmedi:) arabaya alıştığımdanmıdır nedir?:silent: Acaba grup gezileri dahamı hoş olur bilmiyorum ama yalnız kovboy şeklinde gezmek bana pek haz vermedi:silent: Sebebini bilen veya böyle bir olayla karşılaşan varmı?:) Yoksa ben istisnamıyım?:mrgreen: :cherry: Fazla konustuk birazda resimler konuşsun.İşde HONDA cbf 150:cat:

km

wonderlan su kaydırakları (bostancı sahili)bilenler bilir.Şimdi kapandı tabi:)

cbf 150 sahilde güneşlenirken.

vayy be :p :) honda hayat ondamı yoksa:cyclopsan :wiinkk:

ee buranın manzarasıda bir baska canım :):p :queen:

not:forograflar telefondan çekildiği için biraz kötü:p :wiinkk:

hayırlı olsun allah kaza bela gösdermez inşallah:rendeer:

Hayırlı olsun,yokmu başka arttıran.
Bu hızla bayiilerde motor kalmıyacak.:queen:

vay beee kankama baaakkk...Çekmiş Hondayı altına...oh mis...fotolar süper...cep mep ama süper valla...Haydi hayırlı olsun...

Honda efsanesi devam ediyor...cıbıf sahibi olmak ayrıcalık...Performans olarak seni tatmin edecektir...100 den fazlası hayal olur ama...Çok şeyler bekleme dostum...bir yerden biryere ulaşmak ortak geziler İstanbul sınırları dışında ne kadar mutlu olacağını ve iyiki aldım diyeceğini ben taahhüt ediyorum...

Hayırlı olsuun, kazasız belasız olsuun, güle güle kullan erdohandro kardeş, cıbıf taifesi arasına hoşgeldin :)

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kilometrelerce inşallah.
Şuan için 42km yaptım.Fakat nedendir bilinmez motorsürmek bana çokda zevkli gelmedi:) :

Bendede oldu bu. İlk kez kullanmanın verdiği bir tedirginlik hali. Motorun rodajı olduğu gibi bizim de bir rodajımız, motora alışma süremiz var.:cat:

vay beee kankama baaakkk...Çekmiş Hondayı altına...oh mis...fotolar süper...cep mep ama süper valla...Haydi hayırlı olsun...

Honda efsanesi devam ediyor...cıbıf sahibi olmak ayrıcalık...Performans olarak seni tatmin edecektir...100 den fazlası hayal olur ama...Çok şeyler bekleme dostum...bir yerden biryere ulaşmak ortak geziler İstanbul sınırları dışında ne kadar mutlu olacağını ve iyiki aldım diyeceğini ben taahhüt ediyorum...

ee abi gezileri ayarlayın artık:) sadece cbf 150ler bile bir grup oluşturur sanırım:cherry: darısı olmıyanların basına:cat:

şimdi sen metenin öz ve öz kardeşimisin

malesef değilim:salut: reytingimi artırmak için metehanın isiminden faydalanıyorum:cherry: Bir nevi sponsorum metehan hoca:queen: :queen: saygılar efenim:rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Hayırlı olsuun, kazasız belasız olsuun, güle güle kullan erdohandro kardeş, cıbıf taifesi arasına hoşgeldin :)

atla gel istanbula istanbul cbf teamme katıl:queen: :cherry: Burda çoğalmaya basladık hadi bakalım hayırlısıı:queen: :cherry:

hayırlı olsun sanırım motoru güngör den almıssın

:cyclopsan :cyclopsan :silent: nerden anladınız?:cyclopsan korkulur sizden:cherry: :cherry:

Son düzenleme:
hayırlı olsun güle güle kullan..

cbf 150 sahipleri ve adayları bu hızla giderse yakında cbf150 gezileri düzenleyecek kadar çok sayıda olcaklar.:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar