Arama sonuçlarınız

1. MuratM

Akü değişimi garantiyi bozar mı?

Selamlar, ben de Dominar 250 kullanıcısıyım, Akü benim için de problem, üzerinde gelen aküsü, bir gün bile binilmediğinde (bundan daha sıcak havalarda bile) boşaldığı için, garantiden değiştirttim. Ama yine gelen akü de çok iyi durumda değil. Sabah servisi arayıp fiyat sordum, Varta ve Bs olarak...
  2. MuratM

Geyhisara giderken kayıpoldum :/

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın :)
  3. MuratM

30.Ağustos.2025 köfte etkinliğine gelecek olanlar el kaldırsın.

Gelemeyenler olarak bu etkinlikten bol bol fotoğraf bekliyoruz :) Foruma da yararlı olur böyle şeyler görmek, bu sefer kaçıranlar diğer organizasyona daha motive olur :)
  4. MuratM

ben de motorcuyum kardeşim

Onlar erkeğin hası, biz değiliz. Çok hızlı, çok agresif ve çok tehlikeli motor kullanırlar çünkü herkes onlara bayılıyor. Çünkü sadece onun motoru var. Kızlar dönüp vaooov erkeğe bak diyorlar. Telefon numarası almak için peşlerine düşüyorlar. Mesela bunlar alkol kullanan tiplerse, sorulan 100...
  5. MuratM

Montu Nereden Alabilirim

Doğru haklısın, denemesi mümkün olan hiçbir şeyi denemeden almamak lazım :) İşin şakası bizimki; don denemeyi pratikte düşününce yazmadan duramadım. Tümden soyun dene olursa ne ala olmazsa perdenin arkasında o haldesin :) Töbe yarabbi
  6. MuratM

Montu Nereden Alabilirim

Ağabey :) Donu da deniyor musun cidden.
  7. MuratM

Montu Nereden Alabilirim

Olduğunuz yerde mağaza varsa deneyip yine aynı ürünü internet üzerinden alabilirsiniz. Diğer türlü biraz şans kolay gelsin ;)
  8. MuratM

Montu Nereden Alabilirim

Beden üzerinden bakmamak lazım, ne alacaksanız onu deneyin bence, her markada farklı oluyor kalıplar. Aynı beden Revit Eclipse bana tam olurken, Prosev biraz bol geldi mesela.
  9. MuratM

Elektrikli araçlara dikkat !.. (Kaza var.)

Askere gitmeden önce Bodrum'da babayla inşaatta çalışırdım, yine ekipten bir arkadaşının şimdi rahmetli oldu, Renault 12 TSW'si ile işe gider gelirdik, adam full toz duman toprak, mitsubishi hyundai kamyonetlerin boşken çıkamadığı yokuşu, geri viteste çıkardı. Önden çekiş renault'la heryere...
  10. MuratM

Bir yol arkadaşı hikayesi

Konunun ilk halini şimdi gördüm. Şahane bir yazı, nefis bir hikaye. Ne kadar naif ve güzel bir insansınız hocam siz. CRF'ye ilgim hiç yok, muhtemelen hiçbir zaman tercih etmem ama bu paylaşım için teşekkür ederim.
  11. MuratM

Montu Nereden Alabilirim

Trendyol'da tek beden görünüyor ve yüksek fiyat, Hepsiburada.com zaten satıcı aynı fiyat yüksek, adresi iletişimi vs. var. Arayıp bilgi alın. İstanbul'daysanız gidip elden alın doğru ise en uygun fiyat kendilerinde görünüyor bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bedenlerde mevcut. Sorunsuz alırsanız...
  12. MuratM

:) Hassas bir insanmış diyelim. Bazı mezarlarda ziyaretler vardı başında Kuran okunan, cenaze de vardı sanırım devam eden. Belki de o yüzden bilemeyiz. Çok gerekmiyorsa ben de çalmazdım herhalde ya öyle düşününce :). Ben trafikte bile çalmıyorum çok gerekmiyorsa, mezarlık çevresinde ve ezan...
  13. MuratM

Debriyaj ayarı nasıl yapılır?

Namussuz sol ayağın ayarı da yok ağabey, debriyaja basmaya alışmış, çakıyor arabayı olduğu yere. Ondan sonra ağzından direksiyonu çıkar devam et :) kas hafızası denen şey olsa gerek
  14. MuratM

:) Araba kullanmayı tofaşla öğrenmiştim. Yıllar sonra otomatik araba kullanmayı öğretirken babam; sol ayağını totonun altına al otur hemen alışırsın diye pratik yaptırmıştı. Halen kime öğretsem aynı taktikle kullandırırım.
  15. MuratM

Güzel tespit, ivmelenme çok yüksek oluyor şarjlı tomofillerde :). Benim de bir defa yaya olarak yürürken ensemde beliren bir ürperti ile arkamı dönüp Toyota CHR'nin logosuyla yüzleşmişliğim var :) çok sessizler özellikle yürüme hızında ilerliyorsa, epey korktum da adamcağız "mezarlık...
  16. MuratM

Düşük devirde kesiciye giren dominar 250

Dün akşam eve giderken yol boştu denedim, km 3000 kesici 9500. 2000 km den sonra kendisi bu şekilde ayarladı, tam kaçta ayarladığını hatırlamıyorum, isterseniz bir servise danışın. Unutmadan km. limiti bende hiç olmadı rodajda bile max 120 gibi birşey yoktu.
  17. MuratM

Tabii fikrinize saygım var; ama katılmıyorum. O bahsettiğiniz seviyeyi kestirmesi çoğu zaman oldukça kolay, kullanılan üslup ve verilen cevaplardan anlaşılıyor. Bkz. dün soru soran arkadaş kendi derdini nasıl uzunca ve açıklayıcı anlatmış (sonradan). İlk mesajının ve ikinci mesajının ardından...
  18. MuratM

Bu açıdan bakınca da haklısınız tabii, dün (19.08) sabah haberleri okurken sadece 3 dakika içinde 3 farklı ölümlü motor kazası haberi gördüm. Şimdi çoğu gencin aklında moto-ıvırzıvır isimli bir kanal açıp içerik üretmek; içeriklerde caddelerde serserilik. İnsanlar biraz da bu genç arkadaşların...
  19. MuratM

Olabilir ağabey, yanlış anlamışımdır; Osm@n zaten her masa da var biliyorsun. Neşe katıyor :), Yapma etme diyen de, laf sokma amaçlı değil de soru soranı düşündüğünden (bence) iyi niyetinden yanlış yapıyorsun diyor. Kısaca benim demek istediğim, burası ansiklopedi gibi. Bir soruya cevap...
  20. MuratM

Sevgili sallami, öyle tahmin ediyorum yaşınız benden büyük, saygısızlık etmek istemem. Devletin ehliyet verirken neleri gözettiğini hepimiz biliyoruz. Sizin mantığınıza göre ekipman tavsiyesi de verilmesin, sonuçta ehliyetini almış gidip mağazadan baksın yada hiç kullanmasın, motosiklette...

Yeni mesajlar