Geyhisara giderken kayıpoldum :/

Motosikleti
cbf 150

Geçtiğimiz haftasonu geyhisara gitmek için yola çıktım. Doğası, dokusu ve dokunuşu ile ün yapmış bu yer beni cezbetmişti.

Motorumla alakalı tüm hazırlıkları tamamlamıştım ama başıma geleceklerden habersizdim.

Navigasyon kullanmadıgım için kayıpolmuştum o köy kahvesine bu kamyoncu şu manav derken müjde ar gibi olmuştum.

Ve karar verip chigee aldım artık kaybolmuyacagım. Lakin keko gibi bağlantı yaptım zamansızlıktan idare edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçtiğimiz haftasonu geyhisara gitmek için yola çıktım. Doğası, dokusu ve dokunuşu ile ün yapmış bu yer beni cezbetmişti.

Motorumla alakalı tüm hazırlıkları tamamlamıştım ama başıma geleceklerden habersizdim.

Navigasyon kullanmadıgım için kayıpolmuştum o köy kahvesine bu kamyoncu şu manav derken müjde ar gibi olmuştum.

Ve karar verip chigee aldım artık kaybolmuyacagım. Lakin keko gibi bağlantı yaptım zamansızlıktan idare edin

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yaw şu Suzuki'nin dizayn konusunda birilerinden destek alması, bu zevksizliğe bir çözüm bulması gerekiyor. Yapmışsın güzel bir motor, o sarı-lacivert-siyah kombinasyonu ne öyle? Ya full sarı olsun ya da siyah. Hiçbiri olmadı mı lacivertler yerine bas füme rengi olsun bitsin.

Bu arada bu motorun asker yeşil bir versiyonu var ki şahane gözüküyor.

Motosikleti
cbf 150
Yaw şu Suzuki'nin dizayn konusunda birilerinden destek alması, bu zevksizliğe bir çözüm bulması gerekiyor. Yapmışsın güzel bir motor, o sarı-lacivert-siyah kombinasyonu ne öyle? Ya full sarı olsun ya da siyah. Hiçbiri olmadı mı lacivertler yerine bas füme rengi olsun bitsin.

Suzuki mühendisleri önce motor blogunu tasalıyor sonra şasesini sonrada Japonyadaki çok ünlü bir hayvanat bahçesindeki Onutami Papagasun a gidip bu motorun grenajlarını renklerini tasarlatıyorlar. Motorun gagası ve papagan gibi saçma sapan renkleri burdan geliyor.

Evet o renk beni de o motosikletten soğutuyor. Yeşil renk çok oturaklı göstermiş gerçekten.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

siyah ve kırmızı olanı süper, suzuki olsam başka renk kullanmazdım, kara/kızıl diye bütün anarşik arkadaşlarım hasta oluyorlar motoruma acayip avam da oluyor. :)

F54

:/ telefon tutucu fold 4 ün kameradını bozdu
geçen yazmıştım ama millet uzun zaman oldu kullanıyorum sıkıntı yok demişti
geçen sene 1 arkadaş ile gürcistan gezerken 1 arkadaş ile karadeniz tet yaparken 2 sininde telefonlar zortingen oldu böyle olacağını bildiğimiz için yedek telefonları koymuştuk
ez cümle telefon bozulmaz diyen birisi çok değil 10 gün boyunca o telefon orada 8 10 saat tutsun da görsün

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Geyhisar meselesine benden başka takılan var mı ?..
Neresi orası :) Kimler yaşar ?

Motosikleti
Ns200 15"
geçen yazmıştım ama millet uzun zaman oldu kullanıyorum sıkıntı yok demişti
geçen sene 1 arkadaş ile gürcistan gezerken 1 arkadaş ile karadeniz tet yaparken 2 sininde telefonlar zortingen oldu böyle olacağını bildiğimiz için yedek telefonları koymuştuk
ez cümle telefon bozulmaz diyen birisi çok değil 10 gün boyunca o telefon orada 8 10 saat tutsun da görsün
Kuryelik yaptığımda hemen hemen bahsettiğiniz saatlerde telefon aparatta dururdu ve asla bozulma yaşamadım. Ne İphone arızalandı ne de Android telefonlarım.

Kullandığım tutucuda 200-300 TL lik bir şey.

Motosikleti
cbf 150
Bu fold 4 narin telefon iç ekranıda bozuldu şimdi. Dış kameralards birşey yok ama iç taraf çok narin. Başka telefon olsa tabi bozulmazdı ama bunu cidden narin naif yumuşak yapmışlar :) bir daha alırmıyım almam.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu fold 4 narin telefon iç ekranıda bozuldu şimdi. Dış kameralards birşey yok ama iç taraf çok narin. Başka telefon olsa tabi bozulmazdı ama bunu cidden narin naif yumuşak yapmışlar :) bir daha alırmıyım almam.
Mimli o fold modelleri. Garantiden değişecek mecbur.

Motosikleti
cbf 150
Garantisi yok malezya seyehatımda almıştım şimdi iphone kullanıyorum ana telefon olarak fold 4 ü motosiklet kamerası olarak ve gps için kullanıyordun artık chigee. Chigee çok iyi bu arada eapirili bir yoruk yapıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar