Montu Nereden Alabilirim

Motosikleti
TVS Raider 125
Biraz saçma bir başlık gibi oldu. Önceden açtığım konularda mont olarak Acerbis Ramsey Wented 2.0 önerilmişti. Almak istiyorum fakat hem bedeni yok hem de satıcısı yok.

İnternet üzerinde Enduro Market sitesi var. Hepsiburada üzerinde satıcı yine Enduro Market. Fakat kendi sitesinde fiyat daha uygun.

Trendyol' da farklı bir satıcıda da farklı fiyat. Kendi sitesinden almak istemiyorum güvenli mi değil mi bilmediğim için.

Sizce ne yapabilirim ? Farklı bir mont da tercih edebilirim.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Trendyol'da tek beden görünüyor ve yüksek fiyat, Hepsiburada.com zaten satıcı aynı fiyat yüksek, adresi iletişimi vs. var. Arayıp bilgi alın. İstanbul'daysanız gidip elden alın doğru ise en uygun fiyat kendilerinde görünüyor bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bedenlerde mevcut. Sorunsuz alırsanız bilgi verin bende alayım :) Seneye eşime yazlık mont lazım olacak Acerbis çok tavsiye ediliyor. Alasım var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Enduro Market sektördeki büyük firmalardan biridir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Daha önce defalarca alışveriş yapmışlığım var.

Motosikleti
TVS Raider 125
Bedenim ne bilmiyorum. Herhangi bir ekipman mağazasında bir model denesem, bedenimi öğrensem her montta bedenim yaklaşık aynı mı olur ? Alıp iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Bedenim ne bilmiyorum. Herhangi bir ekipman mağazasında bir model denesem, bedenimi öğrensem her montta bedenim yaklaşık aynı mı olur ? Alıp iade edip tekrar almakla uğraşmak istemiyorum.
Beden üzerinden bakmamak lazım, ne alacaksanız onu deneyin bence, her markada farklı oluyor kalıplar. Aynı beden Revit Eclipse bana tam olurken, Prosev biraz bol geldi mesela.

Motosikleti
TVS Raider 125
Beden üzerinden bakmamak lazım, ne alacaksanız onu deneyin bence, her markada farklı oluyor kalıplar. Aynı beden Revit Eclipse bana tam olurken, Prosev biraz bol geldi mesela.
İstanbul' da olsam dener alırdım. Beden tablosuna göre bana en uygunu alayım, olmazsa iade eder geri alırım.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Olduğunuz yerde mağaza varsa deneyip yine aynı ürünü internet üzerinden alabilirsiniz. Diğer türlü biraz şans kolay gelsin ;)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üzerinde görmeden mont değil don almam...
Kaldı ki bir sürü para vereceksin..
Git mağazaları dolaş giy dene , bak intermnetteki fiyatlara yorumlara öyle al..
Sonuçta en az 5 sene giyeceksin..

Motosikleti
TVS Raider 125
Üzerinde görmeden mont değil don almam...
Kaldı ki bir sürü para vereceksin..
Git mağazaları dolaş giy dene , bak intermnetteki fiyatlara yorumlara öyle al..
Sonuçta en az 5 sene giyeceksin..
İnternette bile azken bulunduğum şehirde olacağını hiç sanmıyorum. Mecbur alacağım olmazsa iade eder geri alırım.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250D
Doğru haklısın, denemesi mümkün olan hiçbir şeyi denemeden almamak lazım :) İşin şakası bizimki; don denemeyi pratikte düşününce yazmadan duramadım. Tümden soyun dene olursa ne ala olmazsa perdenin arkasında o haldesin :) Töbe yarabbi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Doğru haklısın, denemesi mümkün olan hiçbir şeyi denemeden almamak lazım :) İşin şakası bizimki; don denemeyi pratikte düşününce yazmadan duramadım. Tümden soyun dene olursa ne ala olmazsa perdenin arkasında o haldesin :) Töbe yarabbi
Her soyunma kabininde ufak bir fare deliği muhakkak vardır , diyerek konuyu kapatayım.... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Biraz saçma bir başlık gibi oldu. Önceden açtığım konularda mont olarak Acerbis Ramsey Wented 2.0 önerilmişti. Almak istiyorum fakat hem bedeni yok hem de satıcısı yok.

İnternet üzerinde Enduro Market sitesi var. Hepsiburada üzerinde satıcı yine Enduro Market. Fakat kendi sitesinde fiyat daha uygun.

Trendyol' da farklı bir satıcıda da farklı fiyat. Kendi sitesinden almak istemiyorum güvenli mi değil mi bilmediğim için.

Sizce ne yapabilirim ? Farklı bir mont da tercih edebilirim.
enduro markete de güvenmeyeceksek kime güvenecez ben bi sürü kez alışveriş yaptık daha hiç sıkıntı yaşamadım iade konusunda da hiç problem etmiyorlar iade ediyorlar her şeyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu montu yurt dışından parti parti getiriyorlar beden yoksa 2 hafta içinde geliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar