Arama sonuçlarınız

1. K

Abs'nin abcsi

İkidir verdiğin cevapların açtığım konuyla yakından uzaktan ilişkisi yok. Sende maksat vakit geçirmek. Abs, panik frendeki kilitlemeyi önlemek için var. Şu manayı yazdıklarımdan çıkartamayan biri her yazdığımın etrafında dolaştıkça ben makul şeyler yazamayacağım. Sayfadaki muhteremler, yine...
  2. K

Abs'nin abcsi

Abi abs dedik fizikten girdin manzaradan çıktın. Şu kalıpçılığı bir kenara bırak analitik ol biraz. Muhattap olduğum insanların saygınlığını yitirmesi beni de zarara sokuyor. Azıcık oku, öğrenmek isteyen insanı bozma huyunun da ilerisine gitmeye çalış biraz. Faydasını elbet görürsün. 1743294586...
  3. K

Abs'nin abcsi

Yine kelime seçerek okuyorsun. Aynı şeyden basit dille bahsettim çünkü giriş seviyeyim. Jargona hakim değilim. Parçadan kafana göre bütün çıkartarak, adıma fikir türeterek fizik kurallarının canına okuyorsun. Ezbere gitmeyiniz. Farklı anlatımlara açık olunuz. Bu arada bilgi vermiyorum bendeki...
  4. K

Abs'nin abcsi

Acemiden master derece tartışma beklemek de ne bileyim... Kaldı ki oralara gelsem de goldwing ve türevlerini tartışmam. Oturur tofaş şahin tartışırım daha iyi🤣🤣🤣 1743283025 Ayrıca şunu da eklemeliyim ki zırnık bilgi vermeden bilgeliğin havasını atanlardan sıkıldı insanlar. Göze çarpan muhalif...
  5. K

Abs'nin abcsi

Olay da o zaten. Abs frenin tutması için değil aslında tutmaması için var. Zamanın bilmemkaçında kaçı kadar freni bırakarak kilitlenmeyi önleyecek. Işıktan ziyade bunu fiili olarak kontrol etmek lazım.
  6. K

Abs'nin abcsi

Teşekkürler😊En azından çalışıp çalışmadığı sehpa üzerinde kontrol edilebiliyordur herhalde öyle değil mi? Bilhassa biz acemiler en azından belli bir yere kadar bunu kontrol edebilmeli ya da ettirebilmeliyiz sanki...
  7. K

Abs'nin abcsi

Merhabalar. Yeni başlayan olarak bütün bilgisizliğimle tekrar karşınızdayım🤣🤣🤣 Her yerde bir abs tartışmasıdır gidiyor. Tamam kabaca anladım ki abs düşmeden motoru durdurmamızı sağlıyor. Gayet önemli. Acemilere şart. Peki bu acemiler şimdi merak ediyor. Japondaki abs ile çinlideki abs bir mi? 😜...
  8. K

Yaz öncesi ve sonrası fiyatlar

Maxilerin hepsi adına konuşamam ama pcx125 bu işi yapıyorsa nmax155 haydi haydi yapar. Aynı tedbir bende de var yine de ama tabi. Her ne kadar o güveni verse de acemi olarak birden bire nmax ile girmem. Dasha tekrar gelince: Çinlinin yaşattıklarının bir tık uzağında sadece... Satması da zor...
  9. K

Yaz öncesi ve sonrası fiyatlar

Ben de motor arıyorum senin gibi... Şu anki activa insanlara o alışıldık honda imajını veremiyor. Öyle ki, uzunca bir süre burun bükülen honda dio, kurye dünyasında kıymete binmiş durumda. ***Şu an aslında gözü kapalı alınabilecek bir motor yok. Durumlar ikinci ele itiyor, ben de yeniyim...
  10. K

Lise için motor önerisi

Motosiklet çikolata gibidir. Her bünyeye etkisi olur ama tamamen kendini çikolataya fokuslamış beyin, çikolata nereye giderse oraya gider. Sen çikolatayı kendin ye sevdiklerine seni sevmesini istediklerine kalbini ver. Yav dayı günümüz güzel geçsin, ne kalbi ne diyon diyeceksin o işler öyle...
  11. K

Yamaha RayZR

Çokmuş gibi görünüyor ama istanbulda ikinci el dio yok. Olan da keyfekeder satmaya çalışıyor. Adamların gönderi geçmişlerine bakıyorum, çoğu iki senedir motora düzenli olarak fiyat artırımı yapıyor.😜 Satamamışlar. Kimisi çok uygun fiyat koyuyor, tırsıyor yanaşamıyorsun. Tek ve acemi olunca...
  12. K

Yamaha RayZR

Çoklu cevaplar art arda dizildi aklıma bak şimdi😜🤣🤣🤣 Şu yorumu, bir senedir motor arayan adam yapmayaydı iyiydi... Bireysel binecekken ivilini civilini tartan adam, ticari arayan bana ne diyor bak... Yughh... Öhhh... 🤣🤣🤣 Çok da değilmiş la cevabım😜 Şunu biliyorum, dash defterini açmamak...
  13. K

Yamaha RayZR

Kurye motoru olur mu ne dersiniz? (Evet hâlâ arıyorum.😜)
  14. K

Maxi scooter önerisi

.
  15. K

Maxi scooter önerisi

Aynen boşver... İçimdeki nmax sevgisi taştı bir an😜🤣
  16. K

Maxi scooter önerisi

O parayı en temiz ve parlak şekilde sıfır nmax 155 ile değerlendirin.
  17. K

50 CC Ehliyetsiz Motor kullanımı

Düzgün cevap vereceğim, motoru unut.
  18. K

Neden youtuber olmak isteniyor ki ?

Abi diksiyon konusuna katılmıyorum. Şu an geleneksel medya diksiyonu şahane olup tıngır tıngır ses yapanlardan geçilmiyor. Bilgi işlem çağındayız ve önemli olan bilgi ve samimi iletişim. Benim tanıdığım diksiyonu iyi olmayan içerikçi mesela, bu piyasada olabildiğince samimi gitmeye uğraşıyor...
  19. K

Küçük scooter tavsiye

Servisleri çok övmüyorlar kanka... Gerçi caponların servislerinden de ses gelmeye başladı. Heroya ikna olmaya çalışıyorum, kafama sym drg bt, fiddle falan giriyor😜🤣🤣🤣 Feci açmazdayım. 😁
  20. K

Küçük scooter tavsiye

Biri spontini ya da dashi güzel bir gömse de gidip diğerini alsam. Çıkarın beni buradan! 🤣🤣🤣