Yamaha RayZR

Motosikleti
Forza 250
Yamaha 125cc sınıfı için böyle bi motosiklet çıkarmış,biraz sağına soluna baktım fena değil gibi motorda hybrid teknolojiside kullanmışlar.Selesi falanda geniş ve rahat gibi oturuş konforu olarak Activa 125 ve Dioya göre çoook daha rahat geldi bana,fabrika verisi yakıt ise 1.8lt.Lansman fiyatı için 94k bi fiyat biçmişler.Bu motorda Activa 125 gibi hindistan yapımı,daha fazla bi bilgisi olan varmıdır?Bende ki Hero yerine alayım diyorum.

bencede güzel sayılan bir fiyattan girdi gibi.hondanın kurye motorlarını almaktansa şunun tipi daha bir çekici duruyor.buna benzer bir motorda istersen baya övülen benimde niyetlendiğim tvs ntorq modeli var baya başarılı.en son 70 bin liraydı 25 bin daha ucuzu yani.abs olmaması tabi burada vurucu özellik oluyor.abs li bu paraya satsalardı da millet bayram etseydi.alınırmı bence alınır ama şu an fiyatların kırılma anı.zamdan ziyade indirimler gelmeye başlıyor.94 ucuz gibi gelebilir ama değil otomobil sektörü gibi ellerinde patlıcak motosikletlerin hepsi.şu an en son 20 sayfa 0km yamaha baktım sahibindende dahada gidiyordu sıkıldım kapattım.kısacası acilse bilemem ama acele etmeye artık lüzum yok ağlama sırası bayilerde beter olurlar inşallahhhh

Motosikleti
Forza 250
Aslında aciliyetim yok ama Kaş dağın yamacında olduğu için hep bir yokuş söz konusu 110luk scooterla normal hızlarda seyir etmek için full çevirmem gerekiyor,öyle olunca da dominarla neredeyse aynı yakıyor vicdansız.Scooterdan soğudum,3.scooter olarak alıp diğer scooterıda aile bireylerinden birine postalamak istiyorum.

Motosikleti
Hero Dash125
Önüne gelen ilk motoru alıp kuryeye çıksan motorun parası çıkacaktı şimdiye :D
Çoklu cevaplar art arda dizildi aklıma bak şimdi😜🤣🤣🤣

Şu yorumu, bir senedir motor arayan adam yapmayaydı iyiydi...

Bireysel binecekken ivilini civilini tartan adam, ticari arayan bana ne diyor bak...

Yughh... Öhhh... 🤣🤣🤣

Çok da değilmiş la cevabım😜

Şunu biliyorum, dash defterini açmamak üzere kapattım. Başka mağazaya gittim, dashlar yine carıl carıl ötüyor. Yanına da kiralık dash koymuş, motorda çıt yok😜

Yamaha alayım mı ne diyon?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Çoklu cevaplar art arda dizildi aklıma bak şimdi😜🤣🤣🤣

Şu yorumu, bir senedir motor arayan adam yapmayaydı iyiydi...

Bireysel binecekken ivilini civilini tartan adam, ticari arayan bana ne diyor bak...

Yughh... Öhhh... 🤣🤣🤣

Çok da değilmiş la cevabım😜

Şunu biliyorum, dash defterini açmamak üzere kapattım. Başka mağazaya gittim, dashlar yine carıl carıl ötüyor. Yanına da kiralık dash koymuş, motorda çıt yok😜

Yamaha alayım mı ne diyon?
Ben kurye yapmayacağım için ve zaten 2. motor olacağı için hiç almasam bile olurdu. Sen kuryeye çıkmayı düşünüyorsun. Nakit varsa düşük kmli diolarda bak bence kurye için en ideali o. Yamaha da güzel ama çok yeni o yüzden bir şey demek mantıklı değil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Al, geç, bir şey olmaz. Yarı yolda bırakmaz ama bu tip iş amaçlı yoğun kullanımlar için ben olsam 10-15.000 TL düşük fiyata Tvs ya da Hero alırdım.

Motosikleti
Hero Dash125
Ben kurye yapmayacağım için ve zaten 2. motor olacağı için hiç almasam bile olurdu. Sen kuryeye çıkmayı düşünüyorsun. Nakit varsa düşük kmli diolarda bak bence kurye için en ideali o. Yamaha da güzel ama çok yeni o yüzden bir şey demek mantıklı değil.
Çokmuş gibi görünüyor ama istanbulda ikinci el dio yok. Olan da keyfekeder satmaya çalışıyor. Adamların gönderi geçmişlerine bakıyorum, çoğu iki senedir motora düzenli olarak fiyat artırımı yapıyor.😜 Satamamışlar. Kimisi çok uygun fiyat koyuyor, tırsıyor yanaşamıyorsun. Tek ve acemi olunca ikinci el almak kolay değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Al, geç, bir şey olmaz. Yarı yolda bırakmaz ama bu tip iş amaçlı yoğun kullanımlar için ben olsam 10-15.000 TL düşük fiyata Tvs ya da Hero alırdım.
Tvsyi bilmyorum da hero tarafında parça fiyatı konusunda vay yandım çığlıkları yükselmeye başlamış. Ben de diyorum ki madem parçaya para bayılacağız, işin keyif ve kalite kısmına yönelelim. Ama doğru bir de tvsye yoğunlaşayım bakalım. O taraftakiler ne âlemde, görelim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar