Maxi scooter önerisi

Bütçem en fazla 200bin ama daha uyguna olursa daha iyi olur a2 ehliyetim o yüzden cc problemim yok 200 ve üstü olursa daha iyi olur motorda fazla tecrübem yok o yüzden absli olması önemli benim için genelde şehir içi kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Forza ve xmax oluyor anlattıklarınızdan. Sıfır olmaz ama temizlerini o fiyata rahat bulursunuz.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
1 hafta XMAX 400 tecrübem oldu. Sevmedim ve hemen sattım. Alt komşumda Forza var, bana daha hoş geliyor.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Kymco dtx360 veya downtown 350

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
satmak gibi bi derdin yoksa sym veya kymco bakabilirsin millet satamadığı için çok uyguna veriyor ve güzel aletler veya forza

Bütçenin üstünde ama ulaşabilirsen adv 350 tavsiye ederim, altı yüksek, forza, xmax vs gibi tümseklerden geçerken altını vurmuyorsunuz, gücü ve torku yüksek olduğu için çok daha keyifli, piyasasıda çok iyi, ben 1 yıl kullandım , yeni sattım, xadv 750 almak için

Bütçem en fazla 200bin ama daha uyguna olursa daha iyi olur a2 ehliyetim o yüzden cc problemim yok 200 ve üstü olursa daha iyi olur motorda fazla tecrübem yok o yüzden absli olması önemli benim için genelde şehir içi kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.
Düşük km Piaggio Beverly 350 denk getirebilirsiniz. Hem ıslak debriyaja sahip hem de gidişi çok iyi. Malzeme kalitesi de çok iyi. Parçalarını servis haricinde motopitten de temin edebilirsiniz hemen gönderiyorlar. Pasaportunuz varsa Yunanistan şurası oradan bile alırsınız. Parça fiyatları da xmax ve forzadan farklı değil. Ha tipi herkese hitap etmez doğrudur ama yakında baya güzel motor. Daha önce Yamaha kullandım o da harika ama düşük hızda ki dengesi olsun kavramanın netliği olsun rakipsiz bence. Tabi bütçe 250 üzerine çıkarsa Beverly 400 öneririm. Gönlünüzce olsun.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Xmax - forza - downtown - sym joymax arasında kalmıştım bende. Bunlardan birini seçebilirsiniz. Downtown almıştım ben çokta memnunum. 200e cok az kullanılmış temiz downtown bulabilirsiniz sanırım. Test motorları var bir deneyebilirsiniz.

Bindigim motor olan sym joyride300 derim baska da birsey demem:) Piyasanin degeri bilinmeyen cevherini tavsiye ederim

Sanırım seçimimi forzadan yana kullanacağım tip olarak epey bi hoşuma gidiyor vede piyasası güzel öneride bulunan herkese teşekkürler.

joyride 300 un avrupada asyada cok kulanicisi var. Bilinen sadece on amortisorden gelen bi vurma sesi var kasise sert girince. Bunu da herkes bahsesiyor sadece bi sikinti yasayan hic gormedim.

Onun disinda motor sikintisiz. Sym nin oyle sikintili modeli de yok zaten. Symye belki asik olmazsin ama cok mutlu bir evliligin olur sym ile.

Satarken problem yasarsin lafi beni hic etkilemez. E ben zaten alirken forzadan ucuza 12 taksitle almisim. Reele baktiginda Forzanin yari parasina gelmis. Sunduklari forzanin yarisi degil ama, fazlasi da var:)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
joyride 300 un avrupada asyada cok kulanicisi var. Bilinen sadece on amortisorden gelen bi vurma sesi var kasise sert girince. Bunu da herkes bahsesiyor sadece bi sikinti yasayan hic gormedim.

Onun disinda motor sikintisiz. Sym nin oyle sikintili modeli de yok zaten. Symye belki asik olmazsin ama cok mutlu bir evliligin olur sym ile.

Satarken problem yasarsin lafi beni hic etkilemez. E ben zaten alirken forzadan ucuza 12 taksitle almisim. Reele baktiginda Forzanin yari parasina gelmis. Sunduklari forzanin yarisi degil ama, fazlasi da var:)
Aynı sorunu kasiste önden veya arkadan amaritsör sesini duyan honda adv 350 de var. Feys grubunda takip ediyorum. Birebir kullanan kişi ağzından duyuyoruz, görüyoruz.

Not: Şimdi ki (Burgman 650) motordan önce 83 bin km joymax abs siz (2015,2016 model) kullandım. Tek sorun yaşadığım durum. Soğuk havalarda marş basmamasıydı onun dışında sorun yaşamadım. Ege - akdeniz, karadeniz turu yaptım. Uzun yolda yetmediği için sattım. Ara cc'lerde (300,350,400 vs...) düşündüm onlarıda alsam aklım 650 lik motorda kalcak dedim. Almışken ömürlük olsun son durak motor olsun diye şimdi ki motorumu aldım. Bir h. sonu da şu sym nin yeni çıkardığı ADX 300 ü bir inceleyeceğim meraktan dolayı.

Son düzenleme:
Aynı sorunu kasiste önden veya arkadan amaritsör sesini duyan honda adv 350 de var. Feys grubunda takip ediyorum. Birebir kullanan kişi ağzından duyuyoruz, görüyoruz.

Not: Şimdi ki (Burgman 650) motordan önce 83 bin km joymax abs siz (2015,2016 model) kullandım. Tek sorun yaşadığım durum. Soğuk havalarda marş basmamasıydı onun dışında sorun yaşamadım. Ege - akdeniz, karadeniz turu yaptım. Uzun yolda yetmediği için sattım. Ara cc'lerde (300,350,400 vs...) düşündüm onlarıda alsam aklım 650 lik motorda kalcak dedim. Almışken ömürlük olsun son durak motor olsun diye şimdi ki motorumu aldım. Bir h. sonu da şu sym nin yeni çıkardığı ADX 300 ü bir inceleyeceğim meraktan dolayı.
Ustadim istanbuldaysan enkal motor sym ile bi gorusmeni tavsiye ederim, cok guzel esnaflar. Test motoru vardir diye tahmin ediyorum. adx, joyride ile ayni motor blogunu kullaniyor.

Benim sahsen joyride300 ile ilgili en sevdigim olay, nispeten dusuk devirde otoban hizlarinda gidebilmesi. 6-6.5k devirde 120 ile gidebiliyor ve yola tosun gibi oturuyor.

Cok farkli klasmanlar ama işleve bakacak olursak, cb250r 120 ile giderken beni cok yoruyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar