Lise için motor önerisi

A1 ehliyet var lise için hangi motoru önerirsiniz ve motorun kızlara etkisi olurmu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O yaşta kimsede araba ya da motor olmadığı için kızlar ile ilgili olaya +1 ile başlarsın. Lakin motosiklet sahipliğini kızları etkileyecek diğer özelliklerinle besleyemezsen o kız dötüne tekmeyi basar.

Motosikleti
D400
R15-BLU_1.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A1 ehliyet var lise için hangi motoru önerirsiniz ve motorun kızlara etkisi olurmu
motorun kızlara etkisi olmaz, zengin değilsen.
o yüzden kız arayışında olan biri değil, yaşıtlarının her zaman iki adım önünde olmayı hedefleyen biri ol!

kızlara etkisi olur tabiki de, olmaz olur mu ya.. motorun ne olduğunun da bi önemi yok bu arada, bizim arkadaşta honda spacy vardı lisedeyken, en az 10 tane manita yapmıştır o motorla. düşün yani. sadece cg olmasın, cg'ciler tırrek oluyo genelde, onun haricinde hayabusayla da gitsen liseli kızlardan "bu 250lik mi?" sorusu alacağın için devammmmmmm liseli kardeşim bak ya kızlara etkisi olur mu diyo lan bi ders çalışın azcık ya dertlere bak hınzır seni

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
kızlara etkisi olur tabiki de, olmaz olur mu ya.. motorun ne olduğunun da bi önemi yok bu arada, bizim arkadaşta honda spacy vardı lisedeyken, en az 10 tane manita yapmıştır o motorla. düşün yani. sadece cg olmasın, cg'ciler tırrek oluyo genelde, onun haricinde hayabusayla da gitsen liseli kızlardan "bu 250lik mi?" sorusu alacağın için devammmmmmm liseli kardeşim bak ya kızlara etkisi olur mu diyo lan bi ders çalışın azcık ya dertlere bak hınzır seni
Sesli güldürdün beni :)

Apaçilik yapacaksan bence gereksiz ama şöyle güzel bi motorla afilli afilli okula gidip gelmek isterdim zamanında :) en klas kızlar da bakmazsa ben de bişey bilmiyorum.

motorun kızlara etkisi olmaz, zengin değilsen.
o yüzden kız arayışında olan biri değil, yaşıtlarının her zaman iki adım önünde olmayı hedefleyen biri ol!
Bakmaz olur mu abi :ROFLMAO: ben hala lisedeyim 12. sınıfım . CBR125R'e 250lilik mi 600lük mü diye soran çok kız var. 9. 10. Sınıfta yüzüme bakmayan kızlar birden Instagram'dan takip atıyor hikayeleri beğeniyor alev vs. atıyor :ROFLMAO:.Sınıf grubundan numaramı bulup motosikleti satıyo musun diye soruyolar sohbet etmek için.

O yaşta kimsede araba ya da motor olmadığı için kızlar ile ilgili olaya +1 ile başlarsın. Lakin motosiklet sahipliğini kızları etkileyecek diğer özelliklerinle besleyemezsen o kız dötüne tekmeyi basar.
Genelde tommy abimin dediği gibi öyle oluyor spor , çevre , para vs. gibi etkenler yoksa 1-2 yere götürtüp 1-2 hesap sonrası yol veriyorlar. Böyle kızlar genelde motorla gezmek için CG'ye bile okey oldukları için genelde bir şey derseniz eski sevgililerine sizi yok bu bana şöyle vs. yaptı gibi anlatıp saldırtıyorlar. Ondan dolayı motor için gelen hiç bir kızı kabul etmemek lazım , şuanki kız arkadaşımın babasının 2-3 tane cross ve 636'sı var ama annesi babasının motor kullanmasını istemediği için benim de bırakmamı istiyor.

Sorunun cevabına gelince Drift l - TVS Raider 125 veya Bajaj NS125 . Bajaj dışında piyasaları hızlı

Son düzenleme:
Kardeşim bence motosikelti bir kız düşürme aracı olarak kullanmanı tabsiye etmiyorum. Tabiki gençsin ama hava atıcam diye teker tarzı şeyler yapıp hayatını riske atabilirsin. Soruna gelicek olursan bütçe dostu ve o fiyata göre fiyat performans parça kalitesi duruş gidiş olarak sana drift l yi öneririm şahsi düşüncem.

TPTkqf8LLXohDqGmIgCAXmaN9cfXMniarye-3bvhufopp3zv9aPDlUu6nIjNqcQcog

konu buram buram abazanlık kokuyor.

üzerinde "R6" yazdığı müddetçe ne motor olduğunun önemi yok. benim turuncu motora bile "araltı mı bu?" diyolar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakmaz olur mu abi :ROFLMAO: ben hala lisedeyim 12. sınıfım . CBR125R'e 250lilik mi 600lük mü diye soran çok kız var. 9. 10. Sınıfta yüzüme bakmayan kızlar birden Instagram'dan takip atıyor hikayeleri beğeniyor alev vs. atıyor :ROFLMAO:.Sınıf grubundan numaramı bulup motosikleti satıyo musun diye soruyolar sohbet etmek için.
o konuda haklısın canom :D fakat benım anlatmak istediğim düzgün birine erişemezsin. FB heryerde bulunur, üstelik motor şartı da yok ;)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
TPTkqf8LLXohDqGmIgCAXmaN9cfXMniarye-3bvhufopp3zv9aPDlUu6nIjNqcQcog

konu buram buram abazanlık kokuyor.

üzerinde "R6" yazdığı müddetçe ne motor olduğunun önemi yok. benim turuncu motora bile "araltı mı bu?" diyolar.
ben cfmoto 250srımı s1000rr diye yutturmuştum çocuklara kardeşimi okuldan almaya gidiyorum 500 basıyor diyorum inanıyorlar :D

Motosikleti
Hero Dash125
Motosiklet çikolata gibidir. Her bünyeye etkisi olur ama tamamen kendini çikolataya fokuslamış beyin, çikolata nereye giderse oraya gider. Sen çikolatayı kendin ye sevdiklerine seni sevmesini istediklerine kalbini ver. Yav dayı günümüz güzel geçsin, ne kalbi ne diyon diyeceksin o işler öyle olmuyor. Öyle görünüyor ama öyle olmuyor. Rider, biker diye bir ayrım vağmış. Bu işin heyecanı biker olmakta yeğen. Riderlar mutsuz, riderlar hüzünlü... 🤣🤣🤣

Amaç kızları etkilemekse başka türlü seçenekler de var. Motosiklet kullanmak kişiye has, haz alma durumunu yaşamak kızları etkilemekten daha tatmin edici, emin olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar