motorun kızlara etkisi olmaz, zengin değilsen.A1 ehliyet var lise için hangi motoru önerirsiniz ve motorun kızlara etkisi olurmu
Sesli güldürdün benikızlara etkisi olur tabiki de, olmaz olur mu ya.. motorun ne olduğunun da bi önemi yok bu arada, bizim arkadaşta honda spacy vardı lisedeyken, en az 10 tane manita yapmıştır o motorla. düşün yani. sadece cg olmasın, cg'ciler tırrek oluyo genelde, onun haricinde hayabusayla da gitsen liseli kızlardan "bu 250lik mi?" sorusu alacağın için devammmmmmm liseli kardeşim bak ya kızlara etkisi olur mu diyo lan bi ders çalışın azcık ya dertlere bak hınzır seni
50cc yüksek süratlere çıkmadığı için geçerken çelme takmak daha kolay oluyo hakkaten, bi de ayaklar düz aşağıda ya denge kaybı da az tabiBen 50CC sürerken bile düşürüyordumDrift ya da raider olabilir.
Bakmaz olur mu abimotorun kızlara etkisi olmaz, zengin değilsen.
o yüzden kız arayışında olan biri değil, yaşıtlarının her zaman iki adım önünde olmayı hedefleyen biri ol!
Genelde tommy abimin dediği gibi öyle oluyor spor , çevre , para vs. gibi etkenler yoksa 1-2 yere götürtüp 1-2 hesap sonrası yol veriyorlar. Böyle kızlar genelde motorla gezmek için CG'ye bile okey oldukları için genelde bir şey derseniz eski sevgililerine sizi yok bu bana şöyle vs. yaptı gibi anlatıp saldırtıyorlar. Ondan dolayı motor için gelen hiç bir kızı kabul etmemek lazım , şuanki kız arkadaşımın babasının 2-3 tane cross ve 636'sı var ama annesi babasının motor kullanmasını istemediği için benim de bırakmamı istiyor.O yaşta kimsede araba ya da motor olmadığı için kızlar ile ilgili olaya +1 ile başlarsın. Lakin motosiklet sahipliğini kızları etkileyecek diğer özelliklerinle besleyemezsen o kız dötüne tekmeyi basar.
A1 ehliyet var lise için hangi motoru önerirsiniz ve motorun kızlara etkisi olurmu
ciddi ciddi onu bana da soran bir kaç kişi olmuştu, ne alaka amq oldum.konu buram buram abazanlık kokuyor.
üzerinde "R6" yazdığı müddetçe ne motor olduğunun önemi yok. benim turuncu motora bile "araltı mı bu?" diyolar.
o konuda haklısın canomBakmaz olur mu abiben hala lisedeyim 12. sınıfım . CBR125R'e 250lilik mi 600lük mü diye soran çok kız var. 9. 10. Sınıfta yüzüme bakmayan kızlar birden Instagram'dan takip atıyor hikayeleri beğeniyor alev vs. atıyor
.Sınıf grubundan numaramı bulup motosikleti satıyo musun diye soruyolar sohbet etmek için.
Dediğin gibi hasar kayıtlı motorlar hem ucuz hem bulması kolay. Düzgün birine erişme konusunda sadece bir araç oluyo bazen.o konuda haklısın canomfakat benım anlatmak istediğim düzgün birine erişemezsin. FB heryerde bulunur, üstelik motor şartı da yok
![]()
ben cfmoto 250srımı s1000rr diye yutturmuştum çocuklara kardeşimi okuldan almaya gidiyorum 500 basıyor diyorum inanıyorlar![]()
konu buram buram abazanlık kokuyor.
üzerinde "R6" yazdığı müddetçe ne motor olduğunun önemi yok. benim turuncu motora bile "araltı mı bu?" diyolar.