Arama sonuçlarınız

1. bora efe

KASK YÜKSETLME

Selamlar 250nk sürüyorum yeni yeni başladım. Bundan önce 125lik scooter sürüyodum. Ls2 stream var bende biraz gaza yüklenince güven almadım öyle bir vibe aldım :P:P satım 1k daha koyup birşey almalımıym yoksa iyimidir...
  2. bora efe

120.000 TL CİVARI MOTOSİKLET

Merhaba 200lük,250lik 120.000Tl civarı ne motor alınabilir. N250 düşünüyorum yada nk250 olabilir. Yada 2.el cb250r gibi temiz sorun çıkarmayan ileride değerlenecek bir model Bütçem daha artabilir ama taksit imkanları çok kötü taksit artınca inanılmaz faiz koyuyorlar.Bilginize muhtacım.
  3. bora efe

LS2 STREAM EVO FF320

Merhaba kask yükselticem ls2 guroni ve rapid vardı.Çok rüzgar geçiriyordu stream evo denedim çok güven verdi nasıl sizce rüzgar sesi? Fiyat performans gibi .kötü ise yerine ne alınır 3000 lira bütçe ile
  4. bora efe

2.000-3.500 CİVARI KASK

Merhaba kask istiyorum ikinci el olur. Bu fiyat bandında Not:arkasında kuyruk gibi spoiler olursa güzel olur 😺
  5. bora efe

AXOR KASK İYİMİDİR ?

Merhaba bügün axor kask diye bir marka duydum.Oldukça şekil tabi sağlam mı bilen varmı? Bende ls2 kask çok rüzgar geçiriyor diye değiştirmek istiyorum bilen varmı ? https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTol9Tdy3l9KK5QXJBsBsyIJtJRcZq9vL1ASA&usqp=CAU
  6. bora efe

10 YILDIR ÇALIŞMAYAN MOTOR ÇALIŞTIRMA

Merhaba dedemden kalma IZH PLANET 5 Kaldı ilk marş vermeye gidicem ne yapmam lazım hiç bilmiyorum benzin yağ koyudan bujileri ölmüşmüdür Bide arkadaşlar akü yokmuş aküsüz ayak marşı ile çalışır mu
  7. bora efe

Scooter a spor manet takılır mı

Merhaba 125cc bir tane şekil scooterım var spor manet fikri var olur mu olmaz ise olan modeli varmı ne yapmam lazım saolun
  8. bora efe

SCOOTER FREN PERFORMANS ARTIRMA

Merhabalar benim scooterım var yaz aylarında ilk aldığımda arka fren çok iyi tutuyordu bu son zamanlar arka fren tutmamaya başladı normalden daha fazla sıkmam gerekiyor yaz lastiği var kış lastiği takıcam Diskleri nemli bez ile sildim lastikleri tıkadım fln da
  9. bora efe

KASK KARŞILAŞTIRMASI

Merhabalar bende kask olarak ls2 ff370 var açıkçası güzeldi ama kaskın ağır olduğunu fark ettim :) Boyun ağrısı yapıyor. Mt Revenge 2 a1 Mat black almak istiyorum tavsiye edilir mi nasıl Yada önericeğiniz kask varmı 2.000 Tl bütçeye kadar ikinci el olur
  10. bora efe

EGZOZ İÇERDEN DAĞILDI

Merhaba motorumu alalı 3-4 ay oldu ilk aydan beri egzozdan Çin Çin ses geliyor ustaya götürdüm garantiye git değiştir dedi garantiye en yakın zamanda giderken kaza yaptım egzoz tarafı ama egzoz sağlam tabikide Rks bayisi kabul etmedi şuan elimde egzoz içerden dağılmış şekilde ne yapmam lazım...
  11. bora efe

Scooter Ayak arası gövde

Merhabalar bende şekil bir scooter var(rks newlight125) ben buna şey taktırmak istiyorum Pcx lerde oluyor xmaxlerde oluyor böyle ayak arasına motorun gövdesi geliyor ayakların ile orayı tutuyorsun bende onu taktırmak istiyorum mümkün mü öyle birşey
  12. bora efe

Motor değiştirme baba ikna

Merhabalar öncelikle ilk motorumu aldım sürdüm 1200 kilometreye kadar hala sürüyorum okula git gel şekilde ilk motorum Çin markası rks newlight 125 mazi Scooter güzel ama bana çok masraf çıkardı çok sorun yaşıyorum değiştirmek istiyorum bi cbr bi drift L mt fln ama (a1 ehliyet) babamın şöyle...
  13. bora efe

40.000Tl civarı motosiklet

Merhaba bende rks newlight 125 var çokta memnun deilim satıp o paraya ne alabilirim vitesli Olursa güzel olur (ikinci el olur) Gönlüm ister Japon da
  14. bora efe

keeway rkf 125

Merhaba motor çok hoşuma gitti türkiyede bulamadım nasıl bulabilirim yani Bu marka türkiyede yok nasıl halledebilirim fikri olan yazarsa sevinirim :cat:
  15. bora efe

Rks Newlight Alınır mı

Merhaba tekrardan bende var bu model ama satmaya karar vericem bu gidişle şuan 280 kilometrede hız göstergesi benzin göstergesi ve ön tarafda bişey sallanaıyo boşta ve arkadada cıvık bir ses geliyo kullanan varsa nasıl satmam gerekir mi yoksa ikinci el cbr mı çeksem :P:P:P:P
  16. bora efe

Hız Göstergesi bozuk

Merhabalar mutlu bir şekilden selam sonunda ilk motorumu aldım rks newlight 125 aldım daha rodajdayım 150 kilometredeyim :king::king::king: ama hız göstergesi 7,9 11 gibi gittiğiim hızın çeyreğini fln gösteriyor yani yanlış gösteriyo garantisi var yarun oraya götürcem göstergesi dijital diye...
  17. bora efe

GRENAJ ÇATLAK

Merhaba yzf r125 bakıyodum hem yakınımda hemnde uyhun fiyata motor 11 yaşında 60.000 kilometrede ama grenajaında 1-2 çatlak varmış bide çekme belgeliymiş beni biraz korkuttku kilometresi biraz çok geldi yaşıda var ve çatlak var ve çekme belgeli nasıl sizce yorum bkeliyorum...
  18. bora efe

BABAYI İKNA ETME

Merhabalar ben Bora 16 yaşındayım tekirdağda yaşıyorum A1 ehliyetim var aldım ehliyetimi.Konuya gireyim Babama motor istedğimi söyledim okul için dükkana gitmek için vs 125 Drift gösterdim beğendi ama sana 125 almam diyor ama 80cc lik scooter alırım diyo anlatamadım derdimi diyorki onla kaza...
  19. bora efe

A1 EHLİYET İLK MOTOR

Merhaba ben 16 yaşındayım ehliyetimi bu ay sonu alıyorum ilk motor ne almalıyım sizce ya şöyle birşeyler istiyorum ayıypır söylemesi ama cg olmasın kötü duruyor scooter da olsun istemyiroum biraz sorunlu olabililir halledebilirm ama tavsiye edersiniz (AZ YAKAN OLABİLDİĞİNCE):P:P:P:P:P
  20. bora efe

KM SAATİ BOZUK

Merhaba ben yeni motor piyasına katılıyorumda bir tane cbr buldum kendime fiyatı diğerlerinde bir miktar daha ucuz ama şöyle bir sorun var km saati bozukmuş yani adam hakkında kısmına 50,000 diye girmiş ama 90,000 olma ihtimali varmıdır ne yapmalıyım almalımıyım bütçeme uygun teşşekür edeirm:)

Yeni mesajlar