KASK KARŞILAŞTIRMASI

Merhabalar bende kask olarak ls2 ff370 var açıkçası güzeldi ama kaskın ağır olduğunu fark ettim :)
Boyun ağrısı yapıyor. Mt Revenge 2 a1 Mat black almak istiyorum tavsiye edilir mi nasıl
Yada önericeğiniz kask varmı 2.000 Tl bütçeye kadar ikinci el olur

Hafif ve guvenli olmasi icin fiber kabuklu olmasi lazim. ucuz ve hafif bir kaskin kaliteli olmasi pek mumkun degil gibi.

hafif+guvenli=pahali
hafif+ucuz= guvensiz

ls2 guronı kullanıyorum gayet memnunum çene de açılıyor şu an 1800tl bandında fiyatı.

Merhabalar bende kask olarak ls2 ff370 var açıkçası güzeldi ama kaskın ağır olduğunu fark ettim :)
Boyun ağrısı yapıyor. Mt Revenge 2 a1 Mat black almak istiyorum tavsiye edilir mi nasıl
Geçen yıl ben de mt revenge 2 almayı düşünüyordüm fiyatına göre sağlamlık test sonuçları başarılı ve çok güzel bir tasarımı var diye. Mağazada M bedenini denedim çene kısmı çok dar geldi kafa yapıma göre çenem kaskın duvarına çarpıyordu. L bedeni ise büyük geldi. Yine MT markasının Blade 2 modelini dendiğimde ise her tarafından tam oturdu. Yani diyeceğim o ki aynı marka içinde bile kask yapıları değişiyor o yüzden almadan önce kesinlikle denemelisin internetten alacaksan bile imkanin varsa bir mağazada deneyip al. Şuan kullandığım kaskı da öneririm ( Blade 2) kendi içerisinde güneş vizöru var ve yazın hayat kurtarıyor.

polikarbon bir kask kullanıyorsunuz ve ağırlığından şikayet ediyorsanız fiber yada carbon bir kaska geçiş yapmalısınız isteklerinizi polikarbon kask karşılayamaz ne yazıkki
muhtemelen çeneden açılır mekanizması falan filanda ekstra ağırlık demek en iyisi fullface minumum fiber bir kask tercih etmek

bende ff320 den challengera geçiş yaptım ağırlık baya fark ettiriyor (rüzgar sesi, görüş alanı, kask sağlamlığı gibi etmenleride unutmamak gerek )

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)

Hemen hemen aynı ağırlıkta N87 kullanıyorum (1450g) ve boyun fıtığım var. Kask ve motosiklet kullanmak bende sıkıntıya sebep olmuyor.

Bence kask değiştirmektense boynunuza baktırın. Yüzmek çok iyi gelir...

Son düzenleme:

CRF

Rahmet AEA ''2. el kask takmak , İkince el prezaratif takmaya benzer'' demişti. 2. el kask önermiyorum. 2 bin Tl alabileceğin ortalama bir kask dahi yok. MT Revenge 2 Al bari.

Bende yeni kask alacagim max butce 5k.
Sızler ne onerirsiniz? ben 2.el shoei nxr tc07 ve nexx sx100 arasinda kaldim.varsa guzel iyi dedikleriniz onlarada bakayim teseklurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Bende yeni kask alacagim max butce 5k.
Sızler ne onerirsiniz? ben 2.el shoei nxr tc07 ve nexx sx100 arasinda kaldim.varsa guzel iyi dedikleriniz onlarada bakayim teseklurler

Nexxleri sıfir dusunuyorum

Rahmet AEA ''2. el kask takmak , İkince el prezaratif takmaya benzer'' demişti. 2. el kask önermiyorum. 2 bin Tl alabileceğin ortalama bir kask dahi yok. MT Revenge 2 Al bari.

biyere kadar haklılık payı olsada bi yerden sonra sene 2023 teyiz artık dolar 18
evet şahsen bende 2.el kaska yakın bakmasamda çünkü şahsi kullanım ürünü gibi geliyor bana başkasına kaskımı vermemde başkasını kaskını denemek için takmamda he 2.el mont alınır mesela 2.el pantalon ayakkabıda belki durumuna göre alınsada

şöyle bir gerçekte var kafana 2k veripte yogurt kovası geçirecegine içine siniyosa eğer 2.el sağlam bir marka model alıp güzelce temizlersen olabilir gibi

birde şöyle düşün reis rahmetli barkın şuan yaşasaydı millete sence hala japon alın abi çançinçona bulaşmayın diyebilirmiydi bu ekonomide gidin cfmoto bajaj motoru sağlam size fazla masraf çıakrmıyacak birşeyle başlamaya çalışın zamanla büyütür iyisini alırsınız derdi

işler kötüleşiyo heleki hazirandan sonra işler dahada kötüleşecek gibi duruyo

Bende gözlükle kullanabileceğim karizmatik bir enduro-cross kask arıyorum varsa tavsiye alırım şuan shoei hornet ile arai tour x4 arasında gidip geliyorum karışlaştırma yapabilecek var mı

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bende gözlükle kullanabileceğim karizmatik bir enduro-cross kask arıyorum varsa tavsiye alırım şuan shoei hornet ile arai tour x4 arasında gidip geliyorum karışlaştırma yapabilecek var mı

(İsmen) Yukarıdakiler kadar "karizmatik" olmasa dahi Nexx X.Wed2 bakabilirsiniz; fiber kompozit yapılı + ön taraftaki hava alma kısmını daha açık cross tarz bir parça ile modüler olarak değiştirebiliyorsunuz + çıkartılabilir terekli + tepesinde kamera ayağı takmak için hazır yer var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt falcon ve mt synchrony hatta mt nin tüm cross kaskları çok güzel

(İsmen) Yukarıdakiler kadar "karizmatik" olmasa dahi Nexx X.Wed2 bakabilirsiniz; fiber kompozit yapılı + ön taraftaki hava alma kısmını daha açık cross tarz bir parça ile modüler olarak değiştirebiliyorsunuz + çıkartılabilir terekli + tepesinde kamera ayağı takmak için hazır yer var.

Xwed2 güzel kask ilk kaskımı alacağım zaman hedefim o yöndeydi fakat bana hantal geldi ve kafamda gerçekten vücuduma oranla aşırı mantar gibi duruyordu vazgeçtim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar