GRENAJ ÇATLAK

Merhaba yzf r125 bakıyodum hem yakınımda hemnde uyhun fiyata motor 11 yaşında 60.000 kilometrede ama grenajaında 1-2 çatlak varmış bide çekme belgeliymiş beni biraz korkuttku kilometresi biraz çok geldi yaşıda var ve çatlak var ve çekme belgeli nasıl sizce yorum bkeliyorum :bounce::bounce::bounce::bounce:

Motosikleti
Ns200 15"
Eğer fiyatı uygunsa tek tük şeylerini yaparım derseniz alınır Cg nin sıfırı olmuş 25.000tl

Motoru iyi durumdaysa, daha önce açılıp kurcalanmamışsa ve fiyatı da uygunsa alınabilir. Burada alınır alınmaz demeyi belirleyecek asıl konu motoru kaça alacağın. Karenaj Parçalarının pahalılığıyla meşhur bir motosiklet kendisi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bazen de bir motora bakarsın, nedenini anlayamadığın bir şekilde o motoru kalben istemezsin. Birşeyler içini rahatsız eder. Bence siz de tam olarak nedenini bilmediğiniz bir şekilde kıllanmışsınız. 6. hislerinize güvenin. Ayrıca çekme belgesi kadar güvenilmez birşey yok. Sigortaydı, muayeneydi vs ödemeyen adam bakım için de para harcamaz bence.

Çekme belgeli araç alınmaz, satacak kişi muayeneye soksun, sonra ustaya baktırırsınız, kullanırsınız içinize sinerse alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar