Scooter Ayak arası gövde

Merhabalar bende şekil bir scooter var(rks newlight125) ben buna şey taktırmak istiyorum
Pcx lerde oluyor xmaxlerde oluyor böyle ayak arasına motorun gövdesi geliyor ayakların ile orayı tutuyorsun bende onu taktırmak istiyorum mümkün mü öyle birşey

Motosikleti
Yok
Merhabalar bende şekil bir scooter var(rks newlight125) ben buna şey taktırmak istiyorum
Pcx lerde oluyor xmaxlerde oluyor böyle ayak arasına motorun gövdesi geliyor ayakların ile orayı tutuyorsun bende onu taktırmak istiyorum mümkün mü öyle birşey

Sizin scooterin modeli step-thru olarak gecer, ayak koyma kisimlari duzdur, PCX ve Xmaxlerde o govde dediginiz kisimda benzin deposu var. Ayrica kimse de ayagiyla tutmaz orayi, neden ihtiyaciniz var?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sizin scooterin modeli step-thru olarak gecer, ayak koyma kisimlari duzdur, PCX ve Xmaxlerde o govde dediginiz kisimda benzin deposu var. Ayrica kimse de ayagiyla tutmaz orayi, neden ihtiyaciniz var?

Muhtemelen ayak bilekleri ile depo usulü motoru tutmaya çalışacak

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200

420586183_tn50_0.jpg

Sanırım sözünü ettiğin maksi skuterlerde öne takılan çanta. Senin motorun önü düz olduğu için takınca pek "şekil" durmayabilir. Ayrıca cırtları uygun şekilde takılamayabilir. Şekil işlerine kafa yormaktansa motorunla keyifli geziler yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar