KASK YÜKSETLME

Selamlar 250nk sürüyorum yeni yeni başladım. Bundan önce 125lik scooter sürüyodum.
Ls2 stream var bende biraz gaza yüklenince güven almadım öyle bir vibe aldım :p:p satım 1k daha koyup birşey almalımıym yoksa iyimidir...

ff320 başlangıç kaskıdır zaten illa ben yüksekticem filan diyosan başka bir plastik kaska geçmek yerine fiber yada carbon bir modele geçmelisin yoksa pekte bir farkı olmaz değişimin

Kafaya tam oturan, kafayla butunlesmis bir Ls2, kafayla butunlesmemis pahali kasktan her turlu daha iyi korur.

Eger kaskin kafana bol geliyor, o yuzden guvensizlik hissediyorsan saniye beklemeden degistir.

bu arada ff320 neden güvendizlik verdiğini anlamadım heleki nk250 için kafana filan tam oturmuyo galiba
yada 1 yıldır filan kullanıyosan artık fazla ses geçirmeye başladığı içinmi değişmirmeyi düşünüyosun bendeki öyleydi

bilmiyorum ki alınırken de övmüştü satıcı :)
bol geliyo galiba saçlarımı kestirince bol gelmeye başladı herhalde teşşekürler

Motosikleti
D400
mt almayın, dışardaki rüzgar kaskın içinde direk :)

hjc ve scorpion arasında kalite anlamında fark varmıdır orta alt segment kasklarında,

HJC'de sharptan tam puan almış kasklar mevccut ancak scorpion un hiç göremedim en fazla 4 yıldız.

Ben çok kararsız kaldım,c70 alıp interkom yuvasını kendimiz açsak,kulakları rahatsız edermi beden uyarmı memnun kalırmıyız,scorpion kaskın aynı ayarda olanında indirim yok 5,700 lira.

Motosikleti
D400
Ben çok kararsız kaldım,c70 alıp interkom yuvasını kendimiz açsak,kulakları rahatsız edermi beden uyarmı memnun kalırmıyız,scorpion kaskın aynı ayarda olanında indirim yok 5,700 lira.

bilyiorsun benzer durumdan dolayı iptal ettim bende kaskı.

internette heryerde açılmasını iyi bulmuyorlar, hem konfor hem güvenlik olarak sonradan acılan kasklar sıkıntılı oluyormuş.

tabi bilgi ne kadar dogru bilemem.

kask arayışından vazgeçtim valla artık; o bütçeye başka şeyler alacagım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar