Arama sonuçlarınız

1. C

Motordan gelen ses

Motorum servis bakımlı.Hep zamanında yaptım. Garantisi devam ediyor. Yaz kış ısıtmadan ve belli bir süre geçmeden yüksek devirde kullanmadım, ekmek yediğim için herşeyin en kalitelisini kullandım Lakin bugün ilk çalıştığında tekleye tekleye çalışıyor ve sesi normalden daha yüksek. Düşük...
  2. C

Crown CMMK-01 kullanan var mı ?

Arkadaşlar herkese selam. Yemeksepetinde çalışıyorum ve 2 ay içinde bedavadan bu interkomu alabilirim. Kurye kaskında ( LS2 Rapid) bt-22 kullanıyorum. Kendi kaskımda Kn Master 6100 takılı. Şimdi bu adı geçen intercomun performansı Bt-22 den iyi ise ki sıradan bir kulaklığın bile iyidir diye...
  3. C

Aramıza yeni motorcu katıldı :)

An itibari ile kız babası oldum. Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın :)
  4. C

Takas için yardım lazım

Hero dash 125 im var. 15 binde. 23 binde 2009 model satelis 125 ile takas teklifi varda. Takasa girmem mantıklı olur mu
  5. C

Lastik konusunda yardım.

Merhaba herkese. Hero dash 125 im var. Akşamları part time kuryelik yapıyorum. Yağmurda çamurda stok lastikleri ölüm kokuyor. Kışlık lastik almak istemiyorum. Pirelli angel scooter alıcamda elimde şuan ön arka alacak para var ama motorun bakımı geldi. Garanti muhabbetini biliyorsunuz. Çok...
  6. C

Hero dash incelemem

Alamayı düşünen varsa kafasındaki soru işaretlerini gidermek istedim. Dio ve activa s ile kıyasım. Şimdiden iyi seyirler https://youtu.be/gcm3Zk83yPg?si=oYs5XiZDhP5gYM7a
  7. C

Krank mili ve arka teker mili ?

150cc scooterim var.Geçenlerde motor bloğunu söktüm. Vs vs biraz işlerim vardı keçeleri ve contaları değiştirdim. Varyatör ve arka debriyaj balatasını oturtacağım millerin yuvası bozulmuş haliyle somunlarda bozuk. Yeni somun aldımda şimdi bu bozuk olan yuvalar için ne yapabilirim. Pay var 1cm...
  8. C

Kayışta yamulma?

Zat 150im var. Marş rublesi için motoru komple indirdim vs vs. Statöre volantı takarken bir vidayı uzun taktım statörü parçalarken şase falan aşırı ısındı. Egzoz h2r egzozu gibi nar gibi oldu falan bütün sorunları hallettim de baga değişirken kayış gözüme yamuk gibi geldi ve bazen kavradığında...
  9. C

Motorun önünden gelen ses (videolu)

Motor mondial zat 150. Arada bi kasisten geçinde bu sesi yapiyor. Bazen hiç yapmıyor. Ama ufak bi logar kapagindan gecince bile başlıyor. Videoyu https://youtube.com/shorts/2gBFIt7JIo8?si=GAv5ht0th-AhMPio izleyebilirsiniz.
  10. C

Dio ile İstanbul Bursa Yolculuğum :)

3 ay sonra nikahım var. Gelinlik provası için Bursaya gitmemiz gerekiyordu. 1 hafta öncesinden psikolojik hem uzun yol olacağı için fizyolojik olarak kendimi hazırladım. Saat 10 civarı İstanbul Küçükçekmeceden yolculuğa başladık. https://www.hizliresim.com/c2ja2fo rotamız buydu. Şirket motoru...
  11. C

Yarın mahkemem var sonuç ne çıkar ne olur tecrübesi olan var mı

Merhaba geçen sene alkollü bir trafik kazası geçirdim. Ehliyete el konuldu. 6 ay ehliyetsizdim. Şimdi yarın mahkemem var sonuç ne çıkar ne olur tecrübesi olan var mı ve gitmem şartmı ? Gidip gitmemek herhangi bir - yada + sonuç doğurur mu? Acil yardım bekliyorum. Mahkeme dosyasında trafiği...
  12. C

Siyah kalın kablo ne kablosu ?

Merhaba scooterim var. Elektriksel çok problem yaşıyorum. Siyah kalın kablo var ucu kopmuş motorun şasesine bağlıymış ama kopmuş. Şimdi bu kablo anladığım kadarı ile şase kablosu ama motorun marş yememesi, kontak kapalıyken far düğmesi açık kaldığında akü bitmesi, motor giderken akünün şarj...
  13. C

Kaptırılan ehliyet ile ilgili sorun

Arkadaşlar merhaba. 5.5 ay önce alkollü kaza yaptım ve ehliyetime el konuldu. İstanbul avrupa yakasında ikamet ediyorum. Cezayı ödedikten sonra ne yapmam lazım. Nereye başvurup nerden alıcam ehliyeti her kafadan bir ses çıkıyor. Tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi
  14. C

Zat 150 sorun

Arkadaşlar merhaba. Zat 150 scooterim var şuanlık. Sorunum şu marş motorundan vıjk diye ses geliyor ama tam basmıyordu marş ve marş rölesinden tık tık ses geliyordu. Sorun marş motorundadır dedim marş motorunu değiştim. Marşı ilk denemede aldı. Sonra yola çıktım denemek için gidiyodum stop etti...
  15. C

Hasar danışmanlık hizmeti ?

Bilenler bilir 7 temmuzda trafik kazası geçirmiştim. Çenem kırıldı ve 2 adet platin takıldı. Günde minimum 5 kere hasar danışmanlık şirketleri tarafından aranıyorum. Hepsinin kafasından farklı bir ses çıkıyor. Sizce güvenmelimiyim biraz araştırdım ve yüzlerce şikayet gördüm. Abim araba tamircisi...
  16. C

Motor sonrasi arabaya adapte olmak...

Oncelikle herkese merbaha. 7 temmuzda cenemin kirilip motoru dagittigim bir kaza yaptim. Hala motlra binme istegi var icimde. Yaş 28. 14/15 yasindan beri motor suruyorum. Araç ehliyetini 18ime girer girmez aldim. Motor ehliyetini de. Ama gel gelelim ailem artik motor surmemi istemiyor. Ben...
  17. C

Kaza ve sigorta hk. Bakarmisiniz

Herkese merhaba tekrardan bildiğiniz gibi geçenlerde kaza yaptım. Çenemden ameliyat oldum vs vs. Bugün hukuk bürosundan aradılar. Kazada yüzde 100 suçlu değilim. Polis karşıyada kusur verdi ona eminim telefonda konuştuğumda öyle söyledi. Vücudumda kırık ve ameliyatlık bir durum olduğu için...
  18. C

Kaza yaptım...

https://www.hizliresim.com/dc006d5 bugün motorun satışını vermeye giderken E5 te 120 ile araca arkadan çarptım. Kaskin klipsi bağlı değildi kask kafamdan fırladı çenem kırıldı. Dislerimle hasar var. Altımda dainese kot ve alpinestars eldiven ceket vardı. Vücudumda çizik yok ama ağrı var. 2...
  19. C

Nmax 155 ten Xmax 250 ye geçilir mi ?

Arkadaşlar merhaba. Nmax motorum var çok özel bir makine benim için. Ama artık motoru büyütmek istiyorum. Bütün gün 125cc activa s surdukten sonra nmaxe binince bir fark göremiyorum. Nmax yokuşlarda vs 2 kişi bayiyor. Xmax o konuda daha rahat olur diye dusunuyorum ama nmaxle aralardan girip...
  20. C

Gururuma dokunan olay...

Herkese merhaba. Bugün renk değişikliği için muayene istasyonuna gittim. Beyaz olan nmaximi siyaha çevirdim. Üzerinde nmax için üretilmiş Arrow marka egzoz var. Ne çok bağırıyor ne az sesi var. Susturucusunu takmadan gittim. Neyse sıra bana geldi. Dışarda zx10r dan tut Vespa 250 Mondial znu 125...

Yeni mesajlar