Kaza yaptım...

https://www.hizliresim.com/dc006d5 bugün motorun satışını vermeye giderken E5 te 120 ile araca arkadan çarptım. Kaskin klipsi bağlı değildi kask kafamdan fırladı çenem kırıldı. Dislerimle hasar var. Altımda dainese kot ve alpinestars eldiven ceket vardı. Vücudumda çizik yok ama ağrı var. 2 saate cenemden ameliyata giricem hakkınızı helal edin. Siz siz olun ne olursa olsun kask kafanizda olsun klipsli bagli olsun. Gidicegim 10km yoldu kaza yapma ihtimali düşünmüyordum aceleyle çıktım baglamadim. Sonuç pert bir motor ve Canberk :) hepinizi seviyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ehh be birader, ehh be birader.. Allah şifanı versin.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
:( Allah şifa versin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Umarım çabucak iyileşir, atlatırsınız.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çok geçmiş olsun, acil şifalar. Bir klips yüzünden çekilecek azap değil, yazık olmuş.

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Kaza yaşanmış bir kere, bir musibet-bin nasihat durumu ...

Geçmiş olsun tez zamanda sağlığınız yerine gelsin gerisi hallolur bir şekilde

Gecmis olsun dostum..ameliyatin güzel geçer de sagligina kavusursun..kendine dikkat et..

çok geçmiş olsun konuyu açarken gülücüğü görünce hiç böyle bir yazı beklemiyordum taa ki çene olayını görene kadar.
bunların gerçekten ders olması lazım. ders ders ders diyoruz ama hala birilerimiz hatta bizler inadına hata yapmaya devam ediyoruz. bu kadar da boktan bir canlı türüyüz illah yaşamamız lazım. lafım sana değil. lafım aynı zamanda kendime. bile bile yapıyoruz bazı şeyleri. elbet gelecek başa böyle bir şey yaptıkça.

dikkat etmek lazım.
o klipsi ben de şu ana kadar 2-3 kez unutmuşumdur. alışkanlık haline getirmek lazım çok tehlikeli

Ah be hocam, çok geçmiş olsun. Şu sıralarda ameliyattan yeni çıkmış narkoz etkisindesinizdir büyük ihtimal, çok başarılı bir ameliyat olmuştur, kısa sürede toparlarsınız umarım.

Ayrı konu açıp anlatmak burayı meşgul etmemek gerek ama dikkatini çekip giren arkadaşlar için yazıyorum. Kuru aradan çıkartıp şu anki satış fiyatı 150 euronun altında olup da Double D kullanmayan kaskları almayın. O kaskları o fiyatlara satmak için her şeyin en uygununu, en minimumunu kullanıyorlar. Elimde bir tane Shoei bir tane de uygun fiyatlı Hjc var ikisi de mikrometrik kilitli. HJC'nin bağlantı parçaları o kadar kalitesiz ki, dünya markası olan HJC bile böyleyse uygun fiyattaki modellerinde, 500 liraya 1000 liraya (50euro-100euro) alınan kaskların kilit sistemini hiç düşünemiyorum. Kaskı kilitlemiyorsanız hiç takmayın daha iyi, en azından kafanızdan çıkarken boyun zedelenmesine falan yol açmaz. Hava ne kadar sıcak olursa olsun o vizör göz seviyesinin altında olacak mümkünse tam kapalı ve kilitli olacak ve kaskın bağı kilitli olacak. 10 saniyenizi, 100 liranızı (pinlock) alacak şeyler için saatlerce ameliyat çekmeye değmez kesinlikle.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. Umarım kask takan takmayan herkese bir ders olur. Ufacık şeylerin neye mal olduğu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz.

geçmiş olsun . umarım kısa sürede toparlarsın... Allah şifa versin.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun.
Kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım.
Fırsatınız olunca tekrar buraya yazıp haber verin.

geçmiş olsun dostum. benim kaskta double d klips olmasına rağmen bakkala terlik-şort kombiniyle gidiyor olsam bile bağlıyorum. bağlamayanlarda iyi cesaret var. tez zamanda iyileşirsin umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar