Takas için yardım lazım

Hero dash 125 im var. 15 binde. 23 binde 2009 model satelis 125 ile takas teklifi varda. Takasa girmem mantıklı olur mu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hiç mantıklı değil bence. Eski de olsa daha üst hacim ya da popüler bir motorla takas olsa anlarım. Lakin bu ticaret benim kafama yatmadı.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-peugeot-cok-acil-firsat-motoru-bu-imkani-kacirma-1159007327/detay

Bu ilandaki motosiklet mi?

Gerçi son sahibi olursun ama hero ile takas olabilir gibi senin scooterin modeli ve durumunu bilmiyorum o yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Motosikleti
Dominar D250
Hero bildiğin motor, Diğerinin ne çıkacağı belli değil. Sürpriz yumurta...

Hani en azından satelis 250 ve üzeri olsaydı diyorum. Aynı hacimde maceraya gerek yok bence

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-peugeot-cok-acil-firsat-motoru-bu-imkani-kacirma-1159007327/detay

Bu ilandaki motosiklet mi?

Gerçi son sahibi olursun ama hero ile takas olabilir gibi senin scooterin modeli ve durumunu bilmiyorum o yüzden kesin bir şey söylemek mümkün değil.

Evet ta kendisi. 85.000 e ilandaydı. 69 a kadar düşmüş. Benim motora gelirsek sıfırdan farksız. Servis bakımlı. 2023 model yeni kasa

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Hani en azından satelis 250 ve üzeri olsaydı diyorum. Aynı hacimde maceraya gerek yok bence

Valla kafamı kurcalayan tek şey yedek parça durumu allah göstermesin kaza olur birşey olur grenaj vs vs bulunabilir mi. Nette bir iki sitede varda fiyatlar çok ucuz işkillenmedim değil gel dolandırayım seni şekli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Hiç mantıklı değil bence. Eski de olsa daha üst hacim ya da popüler bir motorla takas olsa anlarım. Lakin bu ticaret benim kafama yatmadı.

Eyv abim bursaya yolun düşerse bi çay içelim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar