Crown CMMK-01 kullanan var mı ?

Arkadaşlar herkese selam. Yemeksepetinde çalışıyorum ve 2 ay içinde bedavadan bu interkomu alabilirim. Kurye kaskında ( LS2 Rapid) bt-22 kullanıyorum. Kendi kaskımda Kn Master 6100 takılı. Şimdi bu adı geçen intercomun performansı Bt-22 den iyi ise ki sıradan bir kulaklığın bile iyidir diye düşünüyorum bedavadan ulaşma şansım var kurye kaskında kullanmak için alıcam. Çok fark yok derseniz biraz daha bekleyip 2 ay kadar sonra arai ya da shoei kask alabilirim.

Merhaba, "Crown CMMK-01" intercomunu kullanmaktayım. Fakat sizin kullandığınız "Kn Master 6100" intercomu hiç kullanmadığım için doğru bir kıyaslama yapmam mümkün değil. Ben size kendi deneyimi mi anlatayım. "Crown CMMK-01" kutusu içerisinde tüm ihtiyaçlarınız için ekipmanlar çıkıyor. Gelen sesi size aktarmasında hiç sorun yaşamıyorum. Fakat mikrofon zaman zaman iletişimde bana zorluk çıkartabiliyor. Yine de memnun bir şekilde kullanıyor. Fakat anladığım kadarıyla siz eğer bu intercom olmaz ise kask değiştirip kullandığınız kasktan daha koruyacağını düşündüğünüz bir kaskı almayı düşünüyorsunuz. Bence bu sizin için daha iyi bir seçenek olacaktır. Daha sonra o kask için intercom almanızı tavsiye ederim.

Tabi ki bi 6100 olamaz ama tizinin fazla olması dışında CMK fena değil.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Kullanıyorum. Telefonla konuşurken vs. çok bir sorunla karşılaşmıyorum. Bazen motorda olduğum anlaşılmıyor, ama bazen "Rüzgardan duyamıyorum sonra konuşalım" dendiği de oldu. Kulaklığı yeterli gayet. Belli bir süre çaldıktan sonra otomatik açma yok diye biliyorum. Olmaması benim işime geliyor :)

Kulak tıkacı ile kullandığım için çok tiz sorunuyla karşılaşmıyorum bir yandan da bu arada.

Cmk1 kullandim ama ben de dedikleri gibi telefonla konuşurken çok sıkıntı yaşıyorum ama cmk2 ye geçtim ve çok memnunum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar