Arama sonuçlarınız

1. V

Ücretsiz festival bileti veriyorum

Uludağ yaz festivaline 2 kişilik kamp+kombinem var. 5-6-7 ağustosta yapılacak. İsteyen olursa hemen gönderebilirim
  2. V

Kasıtlı bir şekilde düşürüldüm

Merhaba. Bugün yoğun trafikte önümde motosikletli bir arkadaşla ilerliyorduk. Sola doğru dönüş vardı ve yeşil yandı araçlarla birlikte ağır ağır ilerlemeye başladık. Önümde motosikletli onun da twş çatlasın 5 metre önünde de araçlar. Benim arkamdaki araç çılgınlar gibi kornaya basmaya başladı...
  3. V

Nereden lastik almamı önerirsiniz?

Michelin City Grip 2 alacağım. Buz motor 2230 tl fiyat verdi. İstanbul içi tavsiye edebileceğiniz başka bir yer var mıdır? Farklı bir lastik de deneyebilirim ama şu anki lastiğim de city grip2 oldupu için narka değiştirmeye de mesafeliyim açıkçası.
  4. V

üstüme olan ama bende olmayan motosiklet

herkese merhaba, yıllar önce bir motosikletim vardı. Daha doğrusu motosiklet benim üzerimeydi ama babam kullanıyordu. sonrasında motosikleti "devretmeden" birine sattı babam. aralarında sanırım çok da geçerliliği olmayan bir sözleşme yaptılar tam bilmiyorum. her neyse e-devlet'te motosiklet...
  5. V

Forza 250 Çanta Anahtarı

Motosikletin üçüncü sahibiyim. İkinci sahibi 200 km filan kullanmış. Sonrasında ben aldım. Ben alırken arka çantanın anahtarı yoktu. Ben de ilk sahibini aradım dedim böyle böyle. Bende bir anahtar var ama o mu bilmiyorum deyip gönderdi bana. Nitekim o anahtar evet çanta anahtarı ama benim...
  6. V

Yan çanta çözüm

Motosikletim için forte gt 70884 yan çanta aldım. Motosikletle uyumu çok güzel ve daha da önemlisi kullanışlı. Fakat bir sorunum var. Çantayı sele üstünden bağladıktan sonra ağırlıkla birlikte süspansiyonlar aşağı inince çanta da aşağı iniyor ve egzoza değiyor. Anlatabildiysem bunu engellemek...
  7. V

Aytemiz akaryakıt

Motorcu dostu istasyon sloganıyla hizmet veriyorlar ama akaryakıtları nasıl sizce? Ben ilk motosikletimden bu yana hep shellden akaryakıt aldım. Ama aytemizin de bu motorcu dostu çabasını da es geçmemek istiyorum. Var mı dğzenli olarak kullanan?
  8. V

brenta marka balata

bu zamana kadar motosikletimi hep yetkili servise götürdüm. ama geçtiğimiz haftadan beri arka diskte belli bir bölümde sürtme oluyordu. servise götürecek zamanım da yoktu. bugün iş yerimin yanındaki motosikletçiye götürdüm. balata bitmiş deyip değiştirdi. ses de kesildi. brenta diye bir marka...
  9. V

trafik cezası yedim

selamlar, ayın 12'sinde beşiktaş'taydım. çarşı girişinde sürekli olarak motosikletlilerin park ettiği -kaldırımda- bir bölüm vardır. ben de her zamanki gibi oraya park ettim. birçok da motosiklet vardı. çat çat çat yapıştırmışlar 61/1-n'den 144 TL cezayı. haklılar mı? pek tabii... ama burada...
  10. V

artçı basamak yükseltme

önümüzdeki ay tatil planım var ve yola eşimle çıkacağım. artçı olarak otururken şehir içinde sorun olmasa da uzun yolda rahat edemeyeceğini düşünüyorum basamak konusunda. bu basamağın yüksekliğini arttırmanın pratik bir yolu var mı? ek parça olabilir, başka fikir olabilir.
  11. V

Gazı kapatınca yoğun titreme

Selam herkese. Geçtiğimiz günlerde parke taş döşeli yolda 15-20 km hızla giderken sele altından çat çat diye ses geldi. Aynı gün ses bir kez daha geldi ama sürüşte ve gözle yaptığım kontrolde herhangi bir tuhaflık olmadı. Bugün de şeridi bölen taşlar üzerinden 2-3 metre geçtim. O sırada yine...
  12. V

Yan çanta önerisi

Şu çanta ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Forza 250 için artçımı da rahatsız etmeden kullanabilir miyim? http://www.feyizoglu.com/forte-gt-70884-diamond-yan-canta-takim_55327.html
  13. V

yss köprü ve kuzey çecre otoyolu art niyetli işletmeciliği

bende bir 50'lik motosiklet vardı ve bunu kardeşime verdim. O da iş yerinde sağa sola gitmek için kullanıyordu. HGS filan çok da önemsemez deyip edevletten sürekli olarak cezaları, geçişleri filan kontrol ediyorum. kendim için de aynısı geçerli. haftada muhakkak 1-2 kere kontrol ederim taklaya...
  14. V

motosikletçinin düşmanı motosikletçidir

biraz sert bir başlık farkındayım. bu zamana kadar motosikletle en az 40-50 bin km yaptım. fakat beni diğer motosikletliler kadar tehlikeye atan, strese sokan başka kimse olmadı. evet araçlar tabii ki riske soktu beni de herkes gibi. ancak hiçbir araç ben emniyet şeridindeyken sağımdaki 1 metre...
  15. V

Asfalt yaması

öncelikle bu yamalara aman dikkat. dün yerler biraz ıslakken çok hafif bir virajda -lastiklerim daha 1000 kmyi görmemiş olmasına rağmen- hafiften sendeletti. biz motorcu dostu bariyer diye bir yerlerimizi yırtarken adamlar normal giderken bile hayatımızı tehlikeye atmak için her şeyi yapıyorlar...
  16. V

Balata, lastik kokusu

Son zamanlarda arka taraftan balata veya lastik kokusu gibi bir koku geldiğini fark ettim. Normal havada da yağışlı havada da oluyor. Alakalı mıdır bilemem ama yaklaşık 2 ay önce kayış değişti ve 1 ay önce de lastiklerim değişti. Bunlarla mı alakalı yoksa başka bir sebepten dolayı mıdır? Endişe...
  17. V

İnterkom önerisi

Selamlar. f/p oranı oldukça iyi olan bir interkom arıyorum ama internette gezdikçe işin içinden çıkamıyorum. En fazla artçımla kullanacağım. Bu yüzden 2-3 bine çıkmayı planlamıyorum. 500 liraya da var ama nedir ne değildir tam anlayamadım. Aradığım özellikler: -artçımla konuşabileyim -telefon...
  18. V

Anlaş vs Michelin

lastik değiştirme zamanım gelmek üzere ve bu yüzden araştırmaya koyuldum. şu an michelin city grip var. kafamda michelin'in city grip 2'si var ama anlaş'a da göz kırpıyor değilim. anlaş ne kadar güvenilirdir? ya da bildiğim yoldan şaşmayıp city griple mi devam etmeliyim? bu arada yaz kış yağmur...
  19. V

Lastik patlaması

Selamlar herkese, Geçen hafta 1-1,5 cm uzunluğunda ince bir demir parçası arka lastiğin kanallarından birine girmişti. Yakınımdaki bir motosiklet servisine götürüp mantar yama yaptırdım. nasıl bir kara bahtım varsa bugün de yine arka lastikten ama dış yüzeyden bir vida girmiş. henüz çıkarmadım...
  20. V

periyodik bakımım şaştı

motosikletimi aldıktan sonra 14 bin km'de 16 bin bakımını yaptırdım. servis de fişe böyle yazdı. üzerinden 4 bin km geçti ve şu an 18'e yaklaştı araç. bu hafta içi bakıma götüreceğim ve 20 bin yazacak. 20 bine kadar beklesem motosiklete zarar veririm. ama bu dengesizlik de rahatsız ediyor beni...

Yeni mesajlar