- Konu Yazar
selamlar, ayın 12'sinde beşiktaş'taydım. çarşı girişinde sürekli olarak motosikletlilerin park ettiği -kaldırımda- bir bölüm vardır. ben de her zamanki gibi oraya park ettim. birçok da motosiklet vardı. çat çat çat yapıştırmışlar 61/1-n'den 144 TL cezayı. haklılar mı? pek tabii... ama burada beni tiksindiren bir durum var. genel olarak burayı bir motosiklet park alanı haline getirip bir nevi ikonik bir alan haline gelmesine izin verirlerken birden şak diye ceza kesmelerini iğrenç buluyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
bir de ben nasıl ödeyeceğim bunu? trafik cezası çıkmıyor henüz vergi dairesinde. sanırım henüz tebliğ edilmediği için böyle. Beyanlı Trafik Para Cezası Ödeme kısmından ödeyebiliyor muyum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
bir de ben nasıl ödeyeceğim bunu? trafik cezası çıkmıyor henüz vergi dairesinde. sanırım henüz tebliğ edilmediği için böyle. Beyanlı Trafik Para Cezası Ödeme kısmından ödeyebiliyor muyum?