artçı basamak yükseltme

önümüzdeki ay tatil planım var ve yola eşimle çıkacağım. artçı olarak otururken şehir içinde sorun olmasa da uzun yolda rahat edemeyeceğini düşünüyorum basamak konusunda. bu basamağın yüksekliğini arttırmanın pratik bir yolu var mı? ek parça olabilir, başka fikir olabilir.

Şuradaki sarı parça gibi motorsikletinizin artçı peginin oraya uyacak şekilde tornacıda bir parça yaptırırsanız neden olmasınki?Mavi ile çizdiğim yer kadar yükseltmiş pegi.
riv20dk.jpg

Vidalı yeri orjinal peg taşıyıcınızın oraya sabitleyeceksiniz ve mesafeyi ayarlayıp ona göre parça kestireceksiniz,peg taşıyıcı yukarıya çıktığında yeterli alan kalacaksa işe yarar
1804nhy.png

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu parçadan bana da lazım. Benim sorunum artçının ayak uçlarının benim bacaklarımın arkasına değmesi. :) Buradan Honda mühendislerine Africa Twin artçı pegi tasarımı nedeniyle selam söylüyorum. :mrgreen:

bir çift peg al üst vidayı sök oraya monte et, vida yetişmezse bir cm büyüğü ile monte et. böylece iki ayrı peg olur, artçı hangisini isterse onu kullanır. öyle kaliteli falan peg almana gerek yok, tur dönüşü sök bir sonraki tur tekrar takarsın. ben aynını yaptım rahat ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar