Arama sonuçlarınız

1. K

Scooter rodaj - Abandık biraz

125cc sıfır volta scooter aldık. 120 km civarı yola gitmek zorunda kaldım. Motor şuan 250 km de fakat 100 km kadar 40-60 hızları arasında kullandım Uzun yol yaparken tünelde vs ezilmemek için 90-100 bastık artçıyla yolun genelinde de 70-80 arası gittim Nokta hata yok gidişte şuan 250-290km...
  2. K

3 Motosiklet arasında kaldım. (Öneri)

1. Suzuki Gsxr 250r (topspeed 140 dişli ile 160) 2. Ktm rc 390 (tork bayağı yüksek ama tek silindir) 3. Sıfır kapalı kutu rs200 4. Sr450 düşündüm ama bu fiyata da pek güvenemiyorum almayı videosunu izledim prosofi baya iyi diyodu ama sanırım bütçeyi aşıyor yine de listeye soktum ama almicam...
  3. K

Bu egzoza ceza yazarlar mı

Selam Mevcut egzozum orjinal ama işlemli olduğundan sesi fazla çıkmakta https://www.setmoto.com.tr/performans-egzoz-elyafli-susturuculu-tok-ses-47cm-uzun-versiyon Bu uzun egzozdan alsam susturucusu var ama sesi yine fazla cıkar mı ceza yer miyim acaba kullanan fikri olan var mı. Mühim olan...
  4. K

Egzoz problemi (yardım öneri) video var

Selam Egzozum abartı egzoz değil ama sesi çok çıkıyor Her çevirme olmasa da bazı polisler tekrar denk gelirsem ceza yazacağım dedi Egzoz videosu burda https://streamable.com/422h3n?src=player-page-share Susturucu düşündüm ölçü alacaktım yaptırmak için ama susturucuyu sokacağımız yer küçük...
  5. K

Motosikletimi boyadım.

Boyacı 10k fiyat verince herşeyini kendim yaptım bana 600 e geldi malzemeleri Jantlar kaldı sadece onu boyayacağım Şase boyanıcak ama kaplama aldım siyah karbonla kaplayacağım Kuyrukta ki sarılıklar falan da gidicek oraları da kaplicam karbonla Yaparsam da bi sticker işi kaldı geriye ama o...
  6. K

Boya vernik zamanlaması hakkında soru

Merhaba Astar atıldıktan sonra 1 gün bekleyip sonra boya mı atılmalıdır ? Vernik için de, boya atıldıktan sonra 1 gün bekleyip ertesi gün mü vernik atılmalıdır ? Konuyla ilgili yapay zekaya sorduğum da, çok bilinen bir yanlıştan bahsetti, boyadan 10 dakka sonra vernik atılırsa (1 gün...
  7. K

Kim bana yardım edebilir stop lambası

Arkadaşlar merhabalar Motosikletimde stop lambası yok. Stop lambası olmadığı için ölçüsünü de bilmiyorum Aşağıya bir resim bırakıyorum orjinal stop lambası resmi Bana yardımcı olabilecek var mı muadil ne takabiliriz ?
  8. K

Alım satım hakkında noter banka iban

Şimdi motoru ali diye birine satıyoruz Fakat alinin hesabı blokeliymiş. O yüzden ücreti mehmet adında birisi ibandan gönderiyor ve açıklama kısmına ali motosiklet alımı şeklinde yazıyor bunda sonradan problem olur mu ? Normalde para başkasından gelince sorun olurdu fakat gönderen kişi...
  9. K

Cg 300 mü mct300 mü :) blok olarak

Merhaba bir projemiz var Racing kasa boşta bir motorumuz var hyosung 250 liği gibi düşünün ya da yuki samurai. blok yok içinde Tek silindir cg 300 mü yoksa mct 300 çift silindir motor mu yapsak arada kaldık Normalde ns200 motoru atıcaktık enjeksiyon iptali yapıp tesisatsız karbiratörlü...
  10. K

Egzoz nerden bulabilirim / bulamıyorum

250cc daelim roadwin için egzoz bakıyorum orjinali zaten yok da cbr 250 baktım 5-6 bin diyolar sessiz sakin orjinal olan egzoz önerisi verebilir misiniz rica etsem mümkümse sıfır alıcam ns200 e baktım onu da bulamadım muhtemelen o da aşırı pahalıdır ama bilemedim napacağım Egzozda işlem var...
  11. K

Boya sonrası vernik hakkında

Merhaba Benim bildiğim astarı attın 1000 1500 zımpara geçtin boyadın Boya kuruyacak 10-24 saat arası genelde 1 gün bekletirim parçayı sonra vernik atarım Fakat sanayide (fırınsız) boya yaparlarken boya atıyolar 1 saat sonra verniğe geçiyolar bence boya tam kurumuyor? Vernikle boya iç içe...
  12. K

Sigortaya ne kadar ödediniz bu sene ?

Demin 2100 tl ödedim. 5 senedir motor bende daelim s3 250 kaza falan da yapmadım allah korusun puanım da yüksek. sizin ne kadar cıktı
  13. K

NS/RS 200 kelle nerden bulurum?

Facebookta falan çok var ama hep uzaktalar Dolandırılmakta istemiyorum o yüzden alamıyorum Sizin tanıdığınız bildiğiniz bir yer var mı Tercihen hasarlı toplanmalık kelle istiyorum en azından örneğin krank piston sıfır takarım ne olduğunu bilirim. Etrafta ki motorcular da bulamadım
  14. K

Dolandırılmadan kelle motor nasıl alınır

Cbr 250r veya r25 kelle motor aramaktayım Sahibinden ve facebookta ilanlar var fakat -Parayı yollayıp adam kelle göndermeyebilir -Parayı yollayıp adam kelle gönderir motoru açarız 10-15 bin masraf açabilir dediği gibi çıkmayabilir İstanbulda falan olsam belki gidip çözebilirim ama...
  15. K

Ne bu sigorta fiyatları

1 tane motosikletim var. 250cc 450-500 bandında sigorta yaptırmıştım geçen sene. Şuan 1300 tl çıkıyor. Ne bu %100 zamdan fazlası çıkıyor, kaza vs de yok bu arada. Herkeste böyle mi? 3 gün sonra bitiyor yaptırmayı düşünmüyorum çevirmeye girene kadar Girersem de çevirmeye telefondan bağlamasınlar...
  16. K

Sprey boya hakkında

Selam Sprey bastırırken otoboyacıda, sim versem acaba spreyden geçer mi ? Sim, boyaya mı yoksa verniğe mi koysak daha mantıklı olur sizce ? En son spreysiz tabanca da verniğe sim koymuştuk, tabancayı biraz tıkıyordu zor geçiyordu sanki ama finalde güzel olmuştu. Fakat verniğe sim attığımız...
  17. K

Teker sökmeden jant boyama hk

Merhaba arkadaşlar Normalde motordan tekeri söküp bantlayıp, ortasından demiri geçirip döndürerek jant boyuyorduk biz şahsen. Döndürerek boyamak, bir yere koyup boyamaktan daha hızlı ve daha iyi oluyor benim test ettiğim. Sorun da olmadı hiç, perfect sonuç almıştım. Şimdi, siyahtan lila...
  18. K

Motosiklet boşta uzun süre çalışırsa sorun olur mu

Acaba boşta 1 saat örneğin olduğu yerde çalışması motora zarar verir mi? Cg için soruyorum Verirse ne gibi zararlar verebilir acaba
  19. K

5 vites ile 6 arasında ki fark nedir

Bugün şanzuman dağıttım Cg motor bloğu var. 6 vites şanzuman alsam çok farkeder mi yoksa standart yine 5 vites şanzuman iyi midir Yakıt tasarrufu harici bir faydası artısı var mı Teşekkürler
  20. K

Bunun renk kodunu nasıl öğrenebilirim

https://www.youtube.com/watch?v=CvwJEIho4Og https://prnt.sc/1qe56cm ( resim ) resim için tıklayabilirsiniz Şimdi sim'den bahsetmiyorum o verniğe sim katıp atılıyor da, 24k gold renk demiş yorumlara da açıklamaya da baktım bulamadım. Bunun kodunu öğrenebilirmiyiz çok altın renk kodu var çünkü...

Yeni mesajlar