Cg 300 mü mct300 mü :) blok olarak

Merhaba bir projemiz var
Racing kasa boşta bir motorumuz var hyosung 250 liği gibi düşünün ya da yuki samurai. blok yok içinde

Tek silindir cg 300 mü yoksa mct 300 çift silindir motor mu yapsak arada kaldık

Normalde ns200 motoru atıcaktık enjeksiyon iptali yapıp tesisatsız karbiratörlü şekilde ama üstte söylediklerim daha fazla beygirli ve güçlü olacağından ns bloğunu katlayacak

Sadece öneri almak istiyorum japon blok önermeyiniz 30 + bütçe olmadığı için japon koymuyorum cg yi adanada özel yaptırcam cg de karar verirsem

Cg 21
Mct 25
Blok fiyatı merak edenler için

Motosikleti
Ns200 15"
Cg ve Mct Ns200 kadar sorunsuz olmazlar, 3-5 beygir güçsüz olsun ama en azından ne olduğu belirli bir blok olsun. Ns200 bloğu sınıfına göre gayet güçlü ve yeterli bloktur yakıt tüketimi azdır, Çin bloklarıyla uğraşmaktansa dediğim gibi yapmak bana daha mantıklı gelecektir. Mutlaka alacağınız blok faturalı olmasına özen gösterin aksi taktirde çalıntı ve kaçak mallara destekçi olursunuz.

Cg ve Mct Ns200 kadar sorunsuz olmazlar, 3-5 beygir güçsüz olsun ama en azından ne olduğu belirli bir blok olsun. Ns200 bloğu sınıfına göre gayet güçlü ve yeterli bloktur yakıt tüketimi azdır, Çin bloklarıyla uğraşmaktansa dediğim gibi yapmak bana daha mantıklı gelecektir. Mutlaka alacağınız blok faturalı olmasına özen gösterin aksi taktirde çalıntı ve kaçak mallara destekçi olursunuz.

Evet doğru söylüyorsunuz fakat mct çift silindir 28 bg 300cc olması bi tık cezbetti beni ama muallaktayım tabi ns200 alt motor da gayet iyi

Motosikleti
Ns200 15"
Evet doğru söylüyorsunuz fakat mct çift silindir 28 bg 300cc olması bi tık cezbetti beni ama muallaktayım tabi ns200 alt motor da gayet iyi

Mct bloğu cezbedebilir ama miladı doldu artık bence o bloğun, Cg’nin her türlü parçasını bulursunuz ama Mct’nin zor. Ns200 ise bu konuda çok daha rahat, en güzel yanıda sıvı soğutmalı olması.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Eğer R25/Mt25 kelle motoru almıyorsak ben düşük cc.de tek silindirciyim. Hart diye gazı açınca arkaya yapıştırır, az yakar, basittir, alt devirleri dolu doludur. Bir de Adana'da ya da yakın yerde yaşıyorsanız oraların ustaları Cg konusunda profesör. Konuya teknik anlamda hakim değilim ama sanırım tercihim 300'lük tek silindir Cg bloğu olurdu.

Mct bloğu cezbedebilir ama miladı doldu artık bence o bloğun, Cg’nin her türlü parçasını bulursunuz ama Mct’nin zor. Ns200 ise bu konuda çok daha rahat, en güzel yanıda sıvı soğutmalı olması.
Mct de yağ soğutma var o da iyi
Parça bulunur yine çoğu parçası var zaten
Muhtemelen ns ya da mct atacağım ama mct de 300cc modifiyesi ve çift silindiri de çezbediyor biraz insanı. Eski de olsa sıfır parçalı olcak apaçi gibi sürmedikten sonra hiç bir motor kötü değildir tabi bi Japon malı değil haklısınız usta

Eğer R25/Mt25 kelle motoru almıyorsak ben düşük cc.de tek silindirciyim. Hart diye gazı açınca arkaya yapıştırır, az yakar, basittir, alt devirleri dolu doludur. Bir de Adana'da ya da yakın yerde yaşıyorsanız oraların ustaları Cg konusunda profesör. Konuya teknik anlamda hakim değilim ama sanırım tercihim 300'lük tek silindir Cg bloğu olurdu.

Hocam cg evet akıyo gidiyo alt devirde ama topspeedte ölü oluyor. Çift silindirin avantajıyla uzun yolda ve üst viteslerde cg yi geçer diye düşünüyorum

Çok ikilemde kaldım ya. Hepsi güzel alt motorlar aslında hepsini yerim ben 😀😀😅

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Muhtemelen ns ya da mct atacağım ama mct de 300cc modifiyesi ve çift silindiri de çezbediyor biraz insanı. Eski de olsa sıfır parçalı olcak apaçi gibi sürmedikten sonra hiç bir motor kötü değildir tabi bi Japon malı değil haklısınız usta

Hocam cg evet akıyo gidiyo alt devirde ama topspeedte ölü oluyor. Çift silindirin avantajıyla uzun yolda ve üst viteslerde cg yi geçer diye düşünüyorum

Çok ikilemde kaldım ya. Hepsi güzel alt motorlar aslında hepsini yerim ben

O cc.de çift silindir bassa gitse ne olacak? en fazla 10-15km oynar, karar sizin ben olsam torka, atikliğe oynardım. Mct kullanıp da top speed.de uçan kaçan kimse yok.

Motosikleti
Ns200 15"

Gündelik kullanımda modifiyeli blok pek işinizede gelmeyebilir, mesela örnekteki gibi 300 lük Cg teoride güzel gibi gözüksede işleyişte yüksek ihtimalle çok kısa ömürlü olacaktır çünkü bildiğim kadarıyla her parçası 300 lük olmayacak, belki Mct bloğu bu durumda avantajlı olabilir ama onunda karbüratör ve krank açısından dolayı titreşim gibi dezavantaja sahip, tabi sesi biraz 4 silindirli motosikleti andırır ama yine gündelik kullanımda en iyi seçenek tek silindirli güncel bir motor bloğu olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar