Dolandırılmadan kelle motor nasıl alınır

Cbr 250r veya r25 kelle motor aramaktayım
Sahibinden ve facebookta ilanlar var fakat

-Parayı yollayıp adam kelle göndermeyebilir
-Parayı yollayıp adam kelle gönderir motoru açarız 10-15 bin masraf açabilir dediği gibi çıkmayabilir

İstanbulda falan olsam belki gidip çözebilirim ama karadenizdeyim buralarda da hiç yok ustalara da denk gelmiyor kelle.

Bir öneriniz var mı

Vjf 250 (Daelim roadwin 250)
Bu motora takacağız

Gidip bakıp almanız zaman açısından yorabilir ama 10-15 bin masraftan kurtarabilir, Sahibinden'de GET sistemi üzerinden anlaşabilirseniz olabilir ama bununda sadece tek avantajı paranızın yanma ihtimalini düşürmesi. Eğer motosikletten pek beklentiniz yoksa illaki bir CG bloğu uydurabilir istediğiniz gibi modifikasyon yapabilirsiniz.

Karadeniz de hangi ildesin ? alacağın motor İstanbul da hangi ilçede ?

Gidip bakıp almanız zaman açısından yorabilir ama 10-15 bin masraftan kurtarabilir, Sahibinden'de GET sistemi üzerinden anlaşabilirseniz olabilir ama bununda sadece tek avantajı paranızın yanma ihtimalini düşürmesi. Eğer motosikletten pek beklentiniz yoksa illaki bir CG bloğu uydurabilir istediğiniz gibi modifikasyon yapabilirsiniz.
Yok çan çin çon istemiyorum r25 atayım ömürlük bineyim istiyorum ben o yüzden hocam

Karadeniz de hangi ildesin ? alacağın motor İstanbul da hangi ilçede ?
İlanlar genel olarak istanbul da ilçelerine bakmadım

Gelip deneyip test edip alıcaksın döneceksin yada İstanbul’da işi bilen bir arkadaşın senin adına alıp yollayacak görmeden çalıştırmadan motor alınmaz ..

Güvenilir blok satan kimseyi bulamadım
Eğer çevrenizde denk gelirseniz veya yönlendirceğiniz biri varsa yardımcı olabilir misiniz

Ustalara sorucaksın özel servislere ellerine pert olmuş trafiğe çıkamaz yada toplaması astarı yüzünü geçicek motorları uygun olursa müşteriden satın alıp trafikten düşürüp parçalayıp satarlar haliyle ellerinde kelle motor olabiliyor yoksada seni yönlendire bilirler şunda bunda var diye ..

Alibaba da kelle motor çeşitleri var ben 600 CC lik su soğutmalı bir kelle motor buldum zongshen loncin marka motor fiyat ve nakliye vs toplam 35.000 gibi bir rakam a geliyor buradaki 2. El kelle motor dan çok daha hesaplı gördüğüm kadarıyla yamaha ve bajaj cf moto gibi markaların da motor bloğu olduğunu gördüm bu markada burada 70 80 bin isteyenler var 2. El daha önce alan varmı sipariş vereceğim

Alibaba da kelle motor çeşitleri var ben 600 CC lik su soğutmalı bir kelle motor buldum zongshen loncin marka motor fiyat ve nakliye vs toplam 35.000 gibi bir rakam a geliyor buradaki 2. El kelle motor dan çok daha hesaplı gördüğüm kadarıyla yamaha ve bajaj cf moto gibi markaların da motor bloğu olduğunu gördüm bu markada burada 70 80 bin isteyenler var 2. El daha önce alan varmı sipariş vereceğim

Üstüne çok vergi biner abi burdakiyle aşağı yukarı aynı fiyata gelir. Gümrüğe dikkat abi.

Üstüne çok vergi biner abi burdakiyle aşağı yukarı aynı fiyata gelir. Gümrüğe dikkat abi.

Evet aynı fiyata gelir ama sıfır makine en azından kafa rahat olur buradan alsam ne çıkacağı belli değil gümrük işlemleri sıkıntı olur bencede bir kaç denizci gemide çalışan tanıdıklarım var Türkiye'de limandan çıkarmak sorun dediler Türkiye ye kadar sorunsuzca gelir dedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar