Arama sonuçlarınız

1. L

Uzun bir aradan sonra PCX mi NMAX mi Hangi ekipman?

Arkadaşlar merhaba, Ülke değişikliği sebebi ile 3-4 senedir motosiklete ara vermiştim. Ne yazık ki bulunduğum ülke de Türk ehliyetindeki motor ehliyetini kullanamıyoruz. 2 Senelik araç ehliyetine sahip olduğunuz zaman A1 kategorisinde motosiklet almanıza ve kullanmanıza izin veriliyor. Hem ek...
  2. L

İzmir Plastik kaynak motor bloğu rutuş boyası hk.

MT-25 Motorumu satmak istiyorum 400-500 liralık kozmetik masrafı var fakat herkes ölücü. Motorumun bu kusurlarını düzeltmek istiyorum izmirde işini düzgün yapan usta tavsiyelerine açığım. Yağmurda motoru garaja sokarken kaldırımda yatırdığım için sol debriyaj kapağı alt kısımı 1-2mm derinlikte...
  3. L

Pazartesi için İzmir'den Bursa'ya Buddy arıyorum

Pazartesi İzmir'den Bursa'ya gideceğim yolda eşlik edebileceğim buddy arıyorum. o-5 Otoyolu üzerinden gitmeyi planlıyorum. Motorum mt-25 ekipmanlarım tam. Eğer varsa eş dost tanıdık planlayalım.
  4. L

İzmir'de zabıtaların kapı kapı gezip para toplaması

Geçtiğimiz yaz ayında belediyenin bisiklet hizmetinden faydalanmak için bisiklet yoluna motorumla giriş yaptım giriş yapma amacım Bisiklet hizmetlerinin sunulduğu alandaki otoparka aracımı parkedip bisiklet kiralamaktı. Hoş zabıta amcalar çevirdi insaniyetimden durdum. Durmaz olaydım...
  5. L

Motor bloğu ve granaj lokal boya hakkında

Yağmurlu havada motoru garaja sokarken engelli zemininde ufak bir gaz verme sonucu kaldırım taşına motor bloğunun sol tarafını zımpara yapmış bulundum. görsel olarak hoşuma gitmiyor. Boyatmak istiyorum. anı zamanda el değmişken sahibinden aldığım zaman düzeltilmesi gereken plastik kaynak gereken...
  6. L

Güvenlik kamerası tavsiyesi.

Günümüz türkiye standartlarından dolayı park yeri sorunu yaşamaktayım. bu yüzden motorumu, apartmanın köşesine park etmekteyim motoru yoldan ayıran tek şey mantar duba fakat bizim burada özel eğitim merkezleri ve anaokullarından bir hayli fazla olduğu için ne yazıkki. Hanım sürücüler 1 haftada 4...
  7. L

Yağmurda motoru yatırdım ufak tefek problemler var.

Bu gün motoru park etmek için garaja girerken bu güne kadar özenle dikkat ettiğim fakat bu gün ne hikmetse unuttuğum bir hadise meydana geldi. Garaja sokarken kaldırımdan geçmek zorundayım kaldırımdaki engelli vatandaşlar için dizayn edilmiş sarı plastiklere arka tekerin deymesi ile motorun...
  8. L

PARK HALİNDEKİ MOTORA ÇARPIP KAÇTILAR

Bakkaldan su vs ıvır zıvır almak için aşşağıya indim. Yukarı çıktım mahalleden benim motorun zincir sesi geldi. Allah allah dedim acaba çocuk falan mı bindi üstüne. Neyse Baktım balkondan aşşağıya arabasını ileri aldı. Bir güzel indi arabasından arabasını kontrol etti. Bende balkondan seslendim...
  9. L

MT25 / R25 VİTES MİL YAYI GERİ ÇAĞIRMA SEBEBİ

Benim mt25'in vites mil yayı için geri çağrılması mevcut. Her forumda bu konudan bahsedilmiş fakat açılan konularda bunun ne gibi sorunlara yol açtığından bahsedilmemiş. Vites mili yayının işlevi ve fonksiyonu nedir ?
  10. L

Piyasa koşullarında uygun fiyatlı interkom.

Herkese iyi forumlar. Motoruma yol üzerinde telefonla görüşebileceğim ve artçı ile iletişim kurabilen,fiyatına göre uzun pil ömrü sunan interkom arayışındayım. Bütçem teki için 400'tl knmaster alpha kie modeli ve ithal (alibaba) modelleri var. Parayı yerli sermayeye yatırma düşüncesindekim...
  11. L

MT 25 KAPSAMLI BAKIM (ANTİFİRİZ,BALATA,ZİNCİR DİŞLİ YAĞ,YAĞ FİLTRESİ, BUJİ)

2017 model 15'binde aldığım mt 25'den oldukça memnunum km sayacı 18'bine gelmek üzere benden önceki sahibi en son bakımını 13.xxx'de yaptığı için bakım zamanı yaklaşmakta. Fakat Yaklaşık 600'tl istenilen bakım için servise gitmek pekte akıl kârı gelmiyor bana. Bütçemi bakımda kullanılacak...
  12. L

MT25 1'den 2 Ye atarken boşta kalma sorunu.

motoru 2000km önce aldım. son 4-5 gündür 1.vitesten 2 ye atarken boşta takılma sorunu ile karşı karşıyayım. vitesler gayet rahat geçiyor herhangi bir ses ya da zorlanma söz konusu değil. Fakat 1'^den 2 ye atarken 3de 1 oranı ile boşta takılı kalıyor benden önceki sahibi sola yatırmış birkez az...
  13. L

MT25 GÜNCEL FİYAT PERFORMANS LASTİKLERİ VE DİŞLİ SEÇİMİ

Herkese iyi forumlar. Kısa bir süre önce mt25 almıştım aldığımda lastikler 5 bindeydi 2018'de takılmışlardı ben şuan lastikleri 7 bine dayadım batlax s20 mevcut. Haliyle son 100km'dir fark ettiğim kadarıyla ufak tefek frenlemelerde bile tekerleri kaydırmaya yol tutuşunda güven vermemeye başladı...
  14. L

1200 TL Kadın Artçı için ceket önerisi

Ben hindistan üretimi ürünler alıyorum kendime fakat artçım uzun zamandır para biriktiriyor. Ceketler ve ekipmanlar konusunda çok bir bilgiye sahip değilim hele cinsiyet farkı olunca hiçbir fikrim yok. Kadın için M Beden bir ceket arayışındayız tavsiyelere açığız.
  15. L

Mt 25 arka seleden gelen ilginç titreşim

https://youtu.be/sqlVJec__WM Böyle bir ses geliyir arka seleden grenajlari soktum oynayan bir parca yok neyin tittedigi hakkinda fikri olan var mi motordaki titreşimi cok arttiriyor
  16. L

Güncel disk kilidi mevzusu.

Çinliden yamaha'ya geçiş yapınca dikkat çekici bir hâl almaya başladı. Zincir kilide kombine olarak 300-400tl bandında alınabilecek disk kilitleri nelerdir ? Eski konulardaki fiyatlarla modeller ile şuan hiçbirisi uyuşmuyor Her türlü tavsiyeye açığım değerli cevaplarınız için teşekkür ederim
  17. L

Çanakkale Yamaha Toria Motor Ekspertiz.

Bu gün motor almak için atladim otobuse gittim. Pek fazla teknik konulardan anlayan birisi değilim. İlk alacağım cocuk katalizoru iptal etmiş, bana egzoz vardi sonra orjinalini taktim dedi ama haşat etmişler. Motor gayet temiz duruyor ufak tefek kusurlari disinda alinir dedirtiyor insana. Şimdi...
  18. L

20 BİN LİRAYI NEYE BASMALI ?

Arkadaşlar Merhaba, İlk motorum rks rn 180 ile 13.000 Km'yi devirdim. Artık daha seri uzun yolda beni yormayacak bir motor arayışına girdim. 2.El motosiklet almak istemiyorum. İyi bir mt-25 denk getirirsem tabiki işler değişir. Aklımda CF moto 250 nk var. Fiyatına göre sunmuş olduğu...
  19. L

RKS RN 180 2019 MOTORUM SATILIKTIR

Malum site "792825942" numaralı ilan'daki rn180'im satılıktır. Herkese İyi forumlar
  20. L

Çinli RKS RN180 Kompresyon ve egzoz patlatma sorunu

Arkadaşlar motoru egzoz patlatma kompresyona girmeme, İlk 5000km'den sonra gidonda oluşan titreşim , zınlama için ve 5. viteste sanki motorda basınç yokmuş hissinden dolayı servise verdim. Servis egzoz subap'ının 0.1'de olduğunu 0.5'e ayarladığını bunlara ek olarak motor bloğundaki üst kapağı...

Yeni mesajlar