- Konu Yazar
Bu gün motoru park etmek için garaja girerken bu güne kadar özenle dikkat ettiğim fakat bu gün ne hikmetse unuttuğum bir hadise meydana geldi. Garaja sokarken kaldırımdan geçmek zorundayım kaldırımdaki engelli vatandaşlar için dizayn edilmiş sarı plastiklere arka tekerin deymesi ile motorun kendi etrafında 360 derece dönerek yatması ve 2-3 metre sürüklendi. O esnada kaldırımın yayalar tarafından kullanılmıyor olması. benim biraz belimin ve ayağımın ağrıması dışında herhangi bir sorun söz konusu değil. Çok sert düştüm fakat ekipmanlar olmasa büyük ihtimalle bir tarafımı kırmıştım neyseki kışlık montum üstümdeydi.
Motor sol blok kapağı çizildi. Arka paddock stand aparatı biraz yamulmuş büyük ihtimalle onun üstünde sürüklenmiş. Vites pedalı içe göçmüştü çevreden ingiliz anahtarı bularak düzelttim.
Kozmetik sıkıntıyı önemsemiyorum fakat motorda yüksek devire çıktıktan sonra arka frene dokunmamla motorda abs varmış gibi arka tekerin tıkır tıkır takılarak dönmesi beni biraz endişelendiriyor acaba arka amasör mü patladı dedim herhangi bir yağ sızıntısı söz konusu değil.
Sebebi ne olabilir ? Motor sağa yatsa fren merkezi falan diyeceğim ama o da yok.
Motor sol blok kapağı çizildi. Arka paddock stand aparatı biraz yamulmuş büyük ihtimalle onun üstünde sürüklenmiş. Vites pedalı içe göçmüştü çevreden ingiliz anahtarı bularak düzelttim.
Kozmetik sıkıntıyı önemsemiyorum fakat motorda yüksek devire çıktıktan sonra arka frene dokunmamla motorda abs varmış gibi arka tekerin tıkır tıkır takılarak dönmesi beni biraz endişelendiriyor acaba arka amasör mü patladı dedim herhangi bir yağ sızıntısı söz konusu değil.
Sebebi ne olabilir ? Motor sağa yatsa fren merkezi falan diyeceğim ama o da yok.