- Konu Yazar
Herkese iyi forumlar. Kısa bir süre önce mt25 almıştım aldığımda lastikler 5 bindeydi 2018'de takılmışlardı ben şuan lastikleri 7 bine dayadım batlax s20 mevcut. Haliyle son 100km'dir fark ettiğim kadarıyla ufak tefek frenlemelerde bile tekerleri kaydırmaya yol tutuşunda güven vermemeye başladı. Konu ile alakalı olarak Fiyat performans odaklı mümkünse 10.000 götürecek bir lastik arayışındayım 4 mevsim motoru kullanıyorum burada
izmir'de kar derdim olmuyor Yağmur ve kuru olarak kullanacağım.
Rosso 2 = 1400 küsür lira oldugu için listeye almadım
mc50 seti 700-800tl arasında
pilot street 800-900
anlas anlam veremediğim şekilde 850tl
Bu lastikler arasından hangisi (rosso hariç) beni maximum km götürür şehirler arası yol da yapıyorum.
Buna ek olarak zincir dişlisini de değiştireceğim konu ile alakalı dişli seçiminde marka tercihi önemli midir bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Eski konularda göz gezdiriyorum ama detaylı bilgilere ulaşamadım. Genelde sorulup kaybolmuş konular oldu. Detaylandırılanlar ile şu anki fiyatların alakası yok.
izmir'de kar derdim olmuyor Yağmur ve kuru olarak kullanacağım.
Rosso 2 = 1400 küsür lira oldugu için listeye almadım
mc50 seti 700-800tl arasında
pilot street 800-900
anlas anlam veremediğim şekilde 850tl
Bu lastikler arasından hangisi (rosso hariç) beni maximum km götürür şehirler arası yol da yapıyorum.
Buna ek olarak zincir dişlisini de değiştireceğim konu ile alakalı dişli seçiminde marka tercihi önemli midir bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Eski konularda göz gezdiriyorum ama detaylı bilgilere ulaşamadım. Genelde sorulup kaybolmuş konular oldu. Detaylandırılanlar ile şu anki fiyatların alakası yok.