Uzun bir aradan sonra PCX mi NMAX mi Hangi ekipman?

Arkadaşlar merhaba,

Ülke değişikliği sebebi ile 3-4 senedir motosiklete ara vermiştim.
Ne yazık ki bulunduğum ülke de Türk ehliyetindeki motor ehliyetini kullanamıyoruz.
2 Senelik araç ehliyetine sahip olduğunuz zaman A1 kategorisinde motosiklet almanıza ve kullanmanıza izin veriliyor.

Hem ek iş için hem de günlük hayatta kullanmak için, PCX ile NMAX arasında kalmış durumdayım.
Yollar oldukça düzgün asfaltın kalitesi iyi. Akıllardaki tek soru PCX'in arka abs'siz olması ve kampana oluşu. ikisi de 5 yıl garanti ile geliyor Honda'nın işletme maliyeti daha düşük.

Güncel motosiklet dünyasından 4 sene kadar uzak kaldığım için ekipman alanında da markalardan oldukça uzaklaştım.
Scorpion EXO-1400 Evo Air Carbon Kydra düşüncesindeyim farklı görüşlere de açığım. En güvenli teknolojiye sahip olması yeterli.

Yağmurlu havalarda mümkünse 0 su geçiren ceket arayışım mevcut. Yağmurluksuz kullanabilmek amacı ile.

Tekrardan merhaba...

Motosikleti
Honda CB125F
Nmax 155'in daha seri ve ABS'li olduğu için bir tık daha iyi gibi geliyor.
Eminim ki hangisini alırsanız memnun kalacaksınız.
Bulunduğunuz ülkenin bayilerinde test motoru varsa ikisini de deneyip hangisi içinize sinerse onu alın bence.

Yanıtınız için teşekkürler. Nmaxi de 125cc tercih etmek zorundayım kıyası buna göre yapabilmeniz mümkün mü?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yanıtınız için teşekkürler. Nmaxi de 125cc tercih etmek zorundayım kıyası buna göre yapabilmeniz mümkün mü?

nmax abs var, 125cc olanı bile pcx'e göre daha seri, tipi de bence pcx'den daha güzel.
zamanında nmax mı pcx mi diye araştırmıştım son anda karar değiştirip xmax almıştım.

ben şahsen pcx veya nmax a bakmazdim.
oralarda pcx cok kullandim, sehir icinde iyi denebilir ama otobanda yolda tutmak başlı başına bir sıkıntı oldu bana. tırlar ve otobüsler arasinda kalıyordum Belçika'da.
Hollanda da sorun olmuyordu pek. orada trafik nispeten yavaş akıyor.
ama Belçika'da aynı almanya gibi hızlı akıyor ve devamlı diğer araçların vakum etkisine maruz kalıyordum.
ve diğer sorun abs olmamasiydi.
2 kez otobanda nemli havada fren yapinca yere yapıştım.
şimdi tekrar 125cc roller alacak olsam ve benelux ta yasiyorsam xmax 125 alırdım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

ayrıca geçen Würselen de fc motoda bogotto mont gözüme takıldı, full su geçirmez ve işçiliği gayet hoşuma gitti. fiyatida indirime girmisti 120 eur du.
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.s...ts/Bogotto-Covelo-WP-Moto-Textile-Jacket-0001

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar