- Konu Yazar
Bakkaldan su vs ıvır zıvır almak için aşşağıya indim. Yukarı çıktım mahalleden benim motorun zincir sesi geldi. Allah allah dedim acaba çocuk falan mı bindi üstüne. Neyse Baktım balkondan aşşağıya arabasını ileri aldı. Bir güzel indi arabasından arabasını kontrol etti. Bende balkondan seslendim. Hiç oralı olmadan uzaklaştıı ve gitti. Polisi çağırdım tutanağımı tutturdum. İzmirdeçevirmeye de paylaştım bakalım neler olucak.
Hasar olarak benim gördüğüm egzoza sürtmüş. Birde sağ basamağı kırmış. egzoz neyse de sağ basamak önemli.
Kişiyle irtibata geçebilmek için numarasına hangi kurum kuruluş aracılığı ile ulaşabilirim 300 liralık hasar için açıkçası çokta sigortayı devreye sokmak istemiyorum bunun bir yolu yordamı varmıdır yasal olacak şekilde ?
Hasar olarak benim gördüğüm egzoza sürtmüş. Birde sağ basamağı kırmış. egzoz neyse de sağ basamak önemli.
Kişiyle irtibata geçebilmek için numarasına hangi kurum kuruluş aracılığı ile ulaşabilirim 300 liralık hasar için açıkçası çokta sigortayı devreye sokmak istemiyorum bunun bir yolu yordamı varmıdır yasal olacak şekilde ?