Arama sonuçlarınız

1. A

Krom boya sorunu deneyimli arkadaslar buyrun

Abi haklisinda krom kaplama maliyetli, maliyeti geçtim motoru parcalamak lazim parca için. En yakin görüntüyü yakalamak icin bir oneri arıyorum
  2. A

Krom boya sorunu deneyimli arkadaslar buyrun

Selamlar Motorsikletin bir yerine artik polisaj falan kurtarmaz. Krom boya yapmam lazim.. Simdi bir suru marka var ve kapaklarının üstünde maşallah boya örnekleri pırıl pırıl, hani orijinal krom kaplamadan daha iyi . Ama is uygulamaya geldimi ortaya soba borusundan hallice görüntu çıkıyor...
  3. A

motorsiklet polisaj meselesine (ısı sorunu) bir eğilelim bilgisi olanlar el atsın

Yani polisajda ısıya dayanikli bir çözüm yokmu bidigin
  4. A

motorsiklet polisaj meselesine (ısı sorunu) bir eğilelim bilgisi olanlar el atsın

Selamlar al motoru motor bloğu ve egzost iyice karardı matlaştımı, düzletmekmi mi istiyorsun. ustayada gitsen, bir sürü var onları da videoda izlesen olan şu. Durum ağırsa boya sökücü kullan, zımparala sonra polisaj makinesi ile cilala al sana fıstık gibi. tamamda kardeşim yıldız mavi cilada...
  5. A

seyhan 250 2004 model motora cmx250 elektrik şeması uyarlaması hk soru

Tamircilerin yapamadığı 3 kez para verip elimde kalan motorsikleti kendim yapmaya karar verdim. elektirik şemasını forumdan yardım alıp elde ettim fakat şemayı incelerken takıldım. bendeki motorsiklette starter relay şu şekilde. (resim 1) akü den gelen + kırmızı kablo ve starter motordan...
  6. A

kanuni seyhan 250 elektirik işi - (görselli) 3 net soru, 3 net cevap için uzmanlarından dönüş rica ederim

tamamdır teşekkür ederim. sıfır tesisat almak istemiyorum çünkü derdimi sanırım anlatabildim size. kendinizi benim yerine koyun lütfen. öğrenmem şart oldu. şu şemaları, serdar dostumuzun dediği şekilde sadece motoru çalıştır, korna, sinyal falan olmasın. anahtarı çevirince, çalışşsın...
  7. A

kanuni seyhan 250 elektirik işi - (görselli) 3 net soru, 3 net cevap için uzmanlarından dönüş rica ederim

selamlar iki tip sorunum var birisi psikolojik yani , 3 tamirciye gidip, 3 çünede motorun değerine göre servet ödeyip, 3 çünde de motoru teslim aldıktan sonra hemen bozulması ve tamircilere olan güvenimin sıfıra inmesi ve artık motorsiklet sıfır elektirik bilgim ile motor tesisatını sıfırdan...
  8. A

selamlar iki tip sorunum var birisi psikolojik yani , 3 tamirciye gidip, 3 çünede motorun değerine göre servet ödeyip, 3 çünde de motoru teslim aldıktan sonra hemen bozulması ve tamircilere olan güvenimin sıfıra inmesi ve artık motorsiklet sıfır elektirik bilgim ile motor tesisatını sıfırdan...
  9. A

selamlar. Kötü komşu insanı ev sahibi yapar misali , bildiğiniz üzere ben artık tamirciye gitmem ve kendim yapmak niyetindeyim. Daha önce dediğim gibi tüm sorumluluk bana ait. isterse motor çöp olsun umrumda değil. Kendim yapmak niyetindeyim ve malum arabalar konusunda çok iyiyim ama...
  10. A

Kanuni seyhan 250 elektrik şeması lazim herşeyi bosverin

Selamlar ben yarin eski tesisat ile bir karşılaştırayim . Eger noktalar uygunsa eskisini komple aticam. Rebel250 ile ayni olduğuna eminmiyiz dostum
  11. A

Kanuni seyhan 250 elektrik şeması lazim herşeyi bosverin

Selamlar Ben karar verdim tüm tesisatı söküp atıcam. Bana bu motorsikletin elektrik bağlantı şemasini verecek olan varmı. Hepsini sıfırdan yapıcam.
  12. A

3 tamirci tarafından dolandırıldım, kendim yapıcam. yardım lazım. kanuni seyhan 250 çalıştırma sorunu. sabit başlık

Selamlar Öncelikle sorunuma ciddi edildiginiz için teşekkür ederim. Evet 200 tl civari alternatif parça yerine 400 tl civarı orijinal parçayı pahalı bulmam normalde saçma ama siz o motorculara sadece bu sorun ve standart bakım için toplamda 8 bin tl verdiğimi bilmeniz gerekir. Sonuçta ne oldu...
  13. A

3 tamirci tarafından dolandırıldım, kendim yapıcam. yardım lazım. kanuni seyhan 250 çalıştırma sorunu. sabit başlık

Selamlar kanuni seyhan 250 almıştım. ilk aldığımda kontaktan bazen çalıştırmıyordu. bir kaç kez çevirmem lazımdı. tamirciye verdim, kontağı değiştirmedi, birşeyler yapmış çalıştırıyordu ama bir kaç gün sonra eski hale geldi. başka tamirciye verdim, kontağı değiştirmedi, daha eve giderken yolda...
  14. A

Far ve korna sorun

Arkadaşlar Kanuni Seyhan 250cc kullanıcısıyim Sinyaller düğmesine basınca çalışıyor. Ancak korna, ve far ve flaşör lamba dugmelerine bastığımda tepki yok. Far ve korna akuden direkt ayrı kablo çekince çalışıyor. Yani bunlarda bozukluk yok. Akü Multimetre ile ölçüm de tam. Motorda sigorta...
  15. A

Telefonla yardımcı olacak elektrikci aranıyor. Pizza gönderirim.

Motorsiklet elektrikten anlayan lütfen beni arasın. Yardımın altında kalmam. Bulunduğum yerde tek usta var. Oda elektrikten anlamiyor. 2 saat mesafede sanayi sitesi. Motor calismadigi icinde goturemiyorum. Yardımci olana yemek gönderirim.:)* Yazarak anlatması zor ​​​​​​​0545 286 62 20
  16. A

Marş rolesi

Marş rolesinin bozuk olduğunu, nasıl test ederiz. Parcamı bozuk olduğunu.
  17. A

Elektrik aksam sorunu yardım lütfen

Arkadaşlar adım Fatih. Antalya'da üç tane para alıp , iş yapmayan tamirciden sonra kendi işimi kendim görmek istiyorum. Tamircilerin üçkağıtçisina denk geldim.Anlatması uzun sürer. 250cc kanuni Seyhan sahibiyim. Elektrik aksamı konusuna çok az bilgiye sahibim. Sorunum şu şekilde; Kontagi açıp...

Yeni mesajlar