Krom boya sorunu deneyimli arkadaslar buyrun

Selamlar

Motorsikletin bir yerine artik polisaj falan kurtarmaz. Krom boya yapmam lazim..

Simdi bir suru marka var ve kapaklarının üstünde maşallah boya örnekleri pırıl pırıl, hani orijinal krom kaplamadan daha iyi .

Ama is uygulamaya geldimi ortaya soba borusundan hallice görüntu çıkıyor. Ve inanin is uyguama yontemi ile ilgisiz.

Simdi o kadar pürüzsüz olmasinda sprey boya kullanip, en iyi kromaj görüntüsü aldiginiz marka varmi?. Boşuna boya sokucu ile ugrasmayalim sonra.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Selam, krom boya safsatasına inanmayın, o boyaların alüminyum griden farkı yok. Hasarlı parçayı kaplatmaktan başka çare yoktur.

Elimde detaylı fotoğraf yok ama krom kaplı sıfır bir gidon ve krom boya ile boyanmış furç somunu farkını görebilirsiniz.
Belki merak edersiniz, gidon kelepçeleri alüminyum griye boyalı.

3mjj7ek.jpg

Selam, krom boya safsatasına inanmayın, o boyaların alüminyum griden farkı yok. Hasarlı parçayı kaplatmaktan başka çare yoktur.

Elimde detaylı fotoğraf yok ama krom kaplı sıfır bir gidon ve krom boya ile boyanmış furç somunu farkını görebilirsiniz.
Belki merak edersiniz, gidon kelepçeleri alüminyum griye boyalı.

3mjj7ek.jpg
Abi haklisinda krom kaplama maliyetli, maliyeti geçtim motoru parcalamak lazim parca için. En yakin görüntüyü yakalamak icin bir oneri arıyorum

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Abi haklisinda krom kaplama maliyetli, maliyeti geçtim motoru parcalamak lazim parca için. En yakin görüntüyü yakalamak icin bir oneri arıyorum.
RAL9006 yarı mat simli gri (alüminyum gri) güzel bir blok boyası krom kaplamaya yapacak hiç bir şey yok, çok kötü durumda değilse polish yapılıp bırakılabilir.
23.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar