Arama sonuçlarınız

1. E

Sonunda mt'ye kavuştum

Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin. Tekerin düz bassın.
  2. E

Motosiklet için far önerisi

Merhaba motosikletinin https://www.scribd.com/document/476661247/Honda-CMX-250-C-Rebel-96-a-03-Service-Manual-pdf linkindeki kullanma kılavuzu derki Hs1 12V 35/35 W olacak ama üzerinde belki olmaması gereken H4 12V 60/55W ampül vardır. yada hiç olmaması gereken H4 süper dedikleri 12V...
  3. E

1/4 7mm adaptör?

merhaba çok sök tak yapılacak bir vida(somun) ise https://www.yollabana.com/lokma-ve-anahtarlar/izeltas-0161010608-1-4x-5-16-catal-iki-agiz-anahtar-uzun-boy-sae gibi bir anahtar alacaksın veya bir şekilde sökebilirsende keski çekiç, kurrbağacık, boru anahtarı kullanarak yerine standart bir...
  4. E

Müjde Yeni Motosikletim, Bir Hayırlı olsun Alırım.

Hayırlı olsun. Kazasız ve mutlu günlerde kullanırsın inşallah.
  5. E

Beko Çamaşır makinesi çalışmaması

Servis gelmiş birşeyler denemiş sonrasında fişi takınca yüksek sesli bir patlama ile kart bu hale gelmiş. makineyi dükkana götürmüşler.
  6. E

Yeni motorum Inazuma | Çanakkale - İstanbul yolculuğum

Hayırlı olsun. Tekerinize taş değmesin. Ayrıca bu mevsinde yeni alınmış motor ile (huyunu suyunu bilmeden) yaptığınız yolculuk cesaret işi. Tebrik ederim.
  7. E

sazanlığım direkt kilidi değiştirmek arızanın karttan çıkabileceği hakkında bilgi eksikliği vardı. Bunu paylaşmak istedim 1770084502 sazanlığım direkt kilidi değiştirmek arızanın karttan çıkabileceği hakkında bilgi eksikliği vardı. Bunu paylaşmak istedim 1770084505 sazanlığım direkt kilidi...
  8. E

Merhaba bir arkadaşıma ait olan Beko BK9101 EY çamaşır makinesi başlat tuşuna bastıktan sonra yıkama lambası yanmasına rağmen çalışmıyordu. Hemen internet, youtube arıza kodu öğrenmek için makine kapalıyken sıkma ve ilave su tuşlarına basarken açma tuşuna basılıyor. Karşımızda hata kodu...
  9. E

Yeni yılda noter işlemi

Merhaba alacağınız aracın kasko bedeli ve satış bedeli üzerinden hangisi fazla ise o bedel üzerinden harç alıyor.
  10. E

Tiger sport 660 lar gelmeye başlamış

İyi akşamlar bu motosiklet hakkında yakın tarihte kullanıp yorumlarını paylaşabilecek bir arkadaş var mı?
  11. E

hi

Merhaba boyum 1.66 demişsin ama boydan daha çok bacak arandan yere olan mesafe seni ilgilendiriyor. Resimdeki ölçü gibi, benim boyum 1.69 ölçü 77 cm ve MT25 de bir ayak yere basarken diğer ayak parmak ucu ile yere temas ediyor. Motosikleti hafif bir rampa bir yerde geri itmek çok zor oluyor...
  12. E

Kinetic zoom marş pinyon dişli değişimi

Merhaba uzun zamandır motosikletin marş dişlisinin ara ara boşa dönmesi sorununa el atmak istiyordum. Sonunda hafta tatilimde yapmaya karar verdim. Marş pinyon dişlisine ulaşabilmek için motosikleti epeyce bir dağıtmam gerekti. https://ibb.co/gbYQp8vg Marş motorunun olduğu yer mavi çizgi...
  13. E

Tek teker yaparken kaza yaptı

TAG( Tarsus Adana Gaziantep) otobanının Tarsus batı çıkışında illegal olarak drag yarışları düzenlenirdi. 2005 yılında TAROSK (Tarsus Otomobil Sporları Kulübü) kuruldu. Kurulmasına ön ayak alan kişi emniyette görevli bir arkadaştı. Bu kişi illegal yarışanlara; "gelin yasal olarak yarışın...
  14. E

Honda Kinetic Yokuş çıkmıyor .

Merhaba konuyu hotlatacağım kusura bakmayın. Yakın zamanda bir kinetic sahibi oldum 2006 model zx zoom motosiklet 3 yıldır yatmaktaymış. Hurdaya çıkartılmak üzereyken olduğu yerde biraz uğraşarak çalıştırdım. İlk çalışması eski duman araçları olurdu sinekle mücadele için onun gibi oldu...
  15. E

MT25 mi, CB250R mi?

Merhaba 2020 model MT25 kullandım ve 2022 model CB250R kullanıyorum benim eklemek istediğim (kullandığım motosikletler için) MT25 te 110-120 km hızlarında el uyuşturacak kadar bir titreşim vardı. Lastik balansı yapılmasına rağmen devam etti ve uzun yolda en fazla kullanılan hız aralığı...
  16. E

Kaza sonrası karşı taraf evrak istiyor.

Geçmiş olsun. Kaza sadece maddi hasarlı kaza ise tutanak e devlete düşüyor. Benim yaşadığım kazada maddi hasarlı idi e devletten tutanak almıştım. Polis yaralamalı olsa idi karakoldan alacaksın demişti.
  17. E

Satılık 2020 model MT25

Marka: Yamaha Model: MT 25 ABS Yılı: 2020 KM: 4700 Renk: Mavi Fiyat: 53.500YTL Açıklama: Rodaj bakımı yetkili serviste yapılmıştır. Titiz birisi olduğumdan Alanya Etkin ticarette tekerleklere balans yaptırdım. Garantisi devam etmekte ve 1 yıl fazladan garantisi vardır . Kitapçığı garanti belgesi...
  18. E

Merhabalar

Merhaba arkadaşlar İsmim Emre DAVARCI aranıza Antalya'dan katılıyorum. Elektrik teknisyeniyim. İlk motorum 2005 model Mondial KT125 yaklaşık 25k km sonra aklıma esti 2012 de sattım. Ama iki teker hastalığının tedavisi olmadığını biliyorum. O yüzden 2016 yılında YBR 125 ile iki tekere merhaba...