Arama sonuçlarınız

1. BLUERAY

Yürekce ye mektup....

Değerli dostum, güzel insan; Geçen gün aradığın zaman telefonu kemoterapi esnasında olduğu için açamadım, ikinci kez aradığında ise ilacın vermiş olduğu etki ile komple malllaştığım, sersemlediğim için yine yanıtlayamadım. Daha sonraki gün ise telefonumu bir daha bulamadım. Kimsenin günahını...
  2. BLUERAY

Yedek akü kullanımı

İhtiyacıma binaen scooterımda sele altında ana akü ile aynı değerde, portatif kullanılabilir 12w 7A kuru tip bir akü bulundurmak istiyorum. 3 mod lu bir anahtar ile sürüş esnasında yönetebileceğim sistem kurma planım var. Yedek akü ana akü bağlantısına paralel şekilde devre edilecek...
  3. BLUERAY

125 cc ile 5 lt yakma sorunu hk.

Selamlar, saygilar. Şöyle bir sikinti var... 125 cc Hajoue scooter ile idare ediyorum. İnazuma pert olmadan once dikkatimi cekmiyordu. Haftaya DL 650 mi teslim alacagim yakit meselesini pek umursayam bir tip degilim ama ve lakin bu alet 125 cc yahu. Agresif kullanmam gayet sakin emekli memur...
  4. BLUERAY

Fren Merkezi Hava Alma Sorunu

Öncelikle ilk defa fren havası alan birisi değilim, elim anahtar tutar, mekanikten de az çok anlarım. Önce yaptığım işlemleri sayıyorum. Motora yeni bir alt fren merkezi aldım, monntajını yaptım, Bağlantılarında sorun yok. Dot-4 ile sistemi doldurdum, hali ile üst fren merkezinide havadan...
  5. BLUERAY

motosiklet İYS ve YSC

İYS : İlk Yardim Seti YSC : Yangin Söndürme Cihazi Kisaltma yapmak ne kadar kolay degilmi ? Koy baş harfini gitsin. Ama bu kisaltmalar hayattan alinan keyfi uzatmak icin gereklidir. Hanginizin motorunda bu kisaltmalari tasiyan malzeme var ? Birkac kisinin.... o da belki, hani buraya var...
  6. BLUERAY

Hırsızlık sezonu açılıyor.....

Arkadaşlar bu mesajım bir uyarı niteliğindedir. Kocaman bir kış atlattık, tatlısu tuzlusu demeden araçlarımızı kullandık. ama kış bitti. Ortalıkta gezinen motor sayısında patlama yaşanacağı, sayı arttıkça da tedbirsizlerin artacağı aşikardır. Tedbirsizliklerin artmasıda bazı şerefsizlerin...
  7. BLUERAY

Sccoter Gidonda yalpalama

Değerli dostlar, mevcutta 2 motorum var ( ALLAH hepinize nasib etsin) 2. motor şehir içi kısa mesafe için aldığım 125 lik scooter de bu gün kısa süreli el bırakma testi yaptım. Scooter den anlamam. Asıl motorum İnazuma, ciğerini bile yırtarım. Ama scooter ayrı bir cins geldi bana. Düz...
  8. BLUERAY

2.el alımı sonrası ilk bakım önerileriniz nelerdir)

Selamlar, Hajoue 125t-10e scooterimi ikinci motorum olarak kullanmak üzere pazartesi günü teslim alacağım ve hemen ardından Bakırköy Hajoue yetkili servisine bakıma götüreceğim. Scooter bakımı konusunda bilgim olmadığından danışmak istediğim birkaç konu var. Öncelikle scooter 2016 model için...
  9. BLUERAY

İstanbul trafik şartları ve 2. Motor tercih sualim (fikir alma içerir)

Hali hazırda bir inazuma kullanıcısıyım, 2015 model 2.el aldığım ve fazlası ile memnun olduğum bir makinedir. Ancak, şehir içi daha doğrusu yakın ilçeler arası sürüşlerde çok ta pratik olmadığı söylenebilir. Şehir içi trafikte öyle her deliğe inazuma ile zırt diye dalamazsınız, bir yerlere...
  10. BLUERAY

Su' dan sebep....

Zaman yaklaştıkça su tasarrufu ile ilgili konular gündeme gelmeye başlayacak, çok ciddi mecralarda tartışılacak birçok eylem planı içerecek. Biz bu işi en basit hali ile ele almaya başlayalım, konu tasarruf tedbirlerinden başlasın, su politikasına kadar gitsin. Su tasarrufu ile ilgili olarak...
  11. BLUERAY

FIXED Durumu...

Diğer bir değiş ile fix olmak. Nedir efendim bu bu sendrom. Öncelik le geçici bir olaydır ve yaşanma süresi 3 ile 12 saniye arasında olduğu belirlenmiştir. Yaklaşık 30 km/s hız üzerinde herhangi bir kara yada hava taşıtının kullanıcının yaşadığı, öngörülemeyen, ne zaman olacağı bilnemeyen...
  12. BLUERAY

Yangını önleme ve yangın ile mücadele

Efendiler, mesleğim üzere bilgi ve tatbikat olarak tam donanımlı olduğum bir konudur. Bu konuda her sorunuza da yanıt verebilirim. Bu konuyu açma gereğim az önce bitişik binada söndürülen yangın .Evet, az önce itfaiye ekipleri soğttma çalışmalarını bitirdi ve olay mahalinden ayrıldı, bitişik...
  13. BLUERAY

Sürüş esnasında hasta olunan şarkılar..türküler.. ayrı bir keyif katanlar..

https://www.youtube.com/watch?v=fregObNcHC8&list=PLZGh95p3UpwwmarrnsEsidoNM2AJyqiTd&index=2 Benim hit şarkım budur.. Nirvana - The Man Who Sold The World Buraya drek videoyu nasıl ekliyonuz ki... Birde apocaliyptica var ki akıllara ziyan...apocaliyptica nın tüm albümü yüzlerce km...
  14. BLUERAY

Hayırlı olsun deyiverin gari...

Whatsup ta bir tanıdığım ile devam ettirdiğim pazarlaşma sonucunda anlaşıya vardık. Tilki döndü dolaştı kürkçü dükkanına geldi, eh bi kere kokusunu aldım be kardeşim. İki motorumu da sattıtan sonra hayalimi bahara ertelerken bir tesadüf ile tanıştığım, sizlerden değerli olmasın bir arkadaşım...
  15. BLUERAY

Asgari ücret ve özel güvenlik görevlileri

Fabrikada yada bir is yerinde asgari ucret ile calisanin durumu, servisi genelde var, ogle tatiki var, ogle yemegi var, gunde ikitane cay molasi var. Genelde gece calismaz, hafta sonu ve bayram seyranda tatili var. ozel guvenlik gorevlisi, maasi asgari ucrettir. gunde 12 saat calisir. Geneli...
  16. BLUERAY

chasse&peche kanali şeysi...

Arkadaşlar bu belgesel kanalini paket tarife olmadan (kablo tv, cart curt türk gibi) decoder mahareti ile izleyebilen var mi... Eskiden sifre kirimi ile mumkundu, şimdi durum nedir bilen var mi...
  17. BLUERAY

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Sitemizde bulunan motosiklet tutkunu değerli öğretmen dostlarımızın ve değerli eğitmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, saygılarımı sunuyor, esenlikler diliyorum :):):)
  18. BLUERAY

Korna önerisi.... ?

Malum kış geldi, arac camlari kapali, yoldaki ses islak zeminde hat safhada, yayalar daha bir dalgin. Ve kornam bozuldu. Güçlü ses veren, kullanip ta tavsiye edeceginiz bir model varmi..? Şirinevler e gidip şimdi almayi dusunuyorum. Tesekkurler.
  19. BLUERAY

Karpatik (malzeme tavsiyesidir)

selamlar, Daha onceki bir zamanda trafikte filtreleme secenegimin olmadigi hafif meyilli bir yolda dur-kalk yaptigim sirada sol ayagimi yere basmamla beraber, ayagimin kaymasi sonucu motorunda agir olmasi etkisi ile sol yanima leeenssssskkktiii... yaaa offf yaaaa diyerekten yumusak bir yatisim...
  20. BLUERAY

Rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz...

Yeni mesajlar