Sürüş esnasında hasta olunan şarkılar..türküler.. ayrı bir keyif katanlar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sahil kenarında turluyorsam veya tırıs tırıs gitmek istiyorsam : İlyas Yalçıntaş - Dilberim.

Edit : Kaskın camını kapatıp bağıra bağıra söylemeyi seviyorum :queen:

Ben dinlenilmemesi gereken şarkılar listesi yapayım;

Müslüm Gürses - Sigara
(Bunu dinlerken motoru tekere fazla getirebilirsiniz, eski sevgilinizi özleyip bi of çekerken kamyona dalabilirsiniz aman dikkat)

Kıraç - Yıllar sonra
(Bu şarkıda viraja tam yattığımızda eski sevgilinizin gelinlikli fotoğrafı aklınıza gelip şarkıya eşlik ederken bariyerlere girebilirsiniz aman diyeyim)

Lana Del Rey - Born to Die
(Yani diyor ki, beşikten mezara. Doğdun ve ölcen diyor. Bunuda tavsiye etmiyoruz efenim.)

Aleyna Tilki - Sen olsan bari
(Efenim bu şarkıda nakarata gelince “r1 olsan bari, gsxr olsan barii, zx10r olsan barii ooo” diye altınızdaki ybryi tekmeleyip düşebilirsiniz aman diyeyim. Bunuda dinlemeyin)

Master of Puppets (Metallica) versiyonunu apocaliyptica versiyonu benim gibi klasik müzik severlere önermiyorum.

Konu değişti üstadlar. Neler dinlenmemeli oldu...

Bu son yazdığımı dinlemeyin, tripteki adama +299 gördürür...

Bide şu Aleyna Tilki olayı var... Adamı harbi tribe sokar. Sen onu elime bi ver hele.. Odan 15 bölüm belgesel çıkarıp National a kapak olmazsam banada adam demesinler. Cinsini sevdiğimin..... tipini...

Son düzenleme:
Turku olsunda,yaninda kuru ekmek olsun :)
Hele bozlak olacak..
Uzun yol seyahatinde,Neşet ertaş,Orhan ölmez,zara,kubat.
Şehir içi,Haktan,funda arar,hakan altun,sevcan orhan.

Parça ayirmadan yukaridaki sanatçilarin tum sarkilarini dinlerim.

Son düzenleme:
[YT]3t2WkCudwfY[/YT]

eskı meskı ama hala bıkmadan usanmadan dınlerım bından sonra cıla nıyetıne bırde crawlıng koydumu . pırıl pırıl oluyorum .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet üzerinde sakin müzik mi? Bir kere işin doğasına ters her an ölümle burun burunasın seni zinde tutacak şeyler dinlemelisin. :p

Edit: Klip +18 olduğundan değiştirdim.

Son düzenleme:
Hüseyin Kağıt'ın müziklerine bakmanızı öneririm. Sizi coşturabilir ! çık çıkı çık çıkı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şakşuka benim efsanemdir

Şu şarkı ile 100lük cup motorda kadıköy çayırova arası mesafeyi 18 dakika da gelmişliğim var.. :queen:

Bence motor üstün de çok güzel olsa da patlamalık denilen şarkılar dinlenmemeli sonra hızını alamayıp bi yere falan patlarsın Allah korusun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar