- Konu Yazar
Hali hazırda bir inazuma kullanıcısıyım, 2015 model 2.el aldığım ve fazlası ile memnun olduğum bir makinedir. Ancak, şehir içi daha doğrusu yakın ilçeler arası sürüşlerde çok ta pratik olmadığı söylenebilir. Şehir içi trafikte öyle her deliğe inazuma ile zırt diye dalamazsınız, bir yerlere sürtme riski her daim vardır. O mini sürtünme kaldırıma egzos teması bile olsa oldukça pahalıya gelir. Kısacası oldukça temkinli sürülmeli, aradan dereden geçerken iki kez düşünülmelidir.
Danışmak istediğin kullanıcı kitlesi, 125-150 cc hem scooter hemde cbf kullanmış olan kimselerdir.
Bütçe olarak 4500 tl ayırdım ve 2.motorumu almaya karar verdim. Öyle hani bakkala çakkala, şuraya buraya gideyim, Millet Caddesi, Dolmabahçe trafiğine dalayım, kapının önüne zincir kilitle takayım dikkat çekmeyen pratik, sorun çıkarmayan, işletme maliyeti düşük bir alet.
Scooter terciğim, Haojue 125-ST
Communuter tercihi, CBF-150
Bu iki tercihimi dikkate alarak, daha önce CBF kullanıp scootere geçen yada tam tersi olan arkadaşlarımın fikrini almak istiyorum. Esirgemezseniz memmun olurum.
Esen kalınız.
Danışmak istediğin kullanıcı kitlesi, 125-150 cc hem scooter hemde cbf kullanmış olan kimselerdir.
Bütçe olarak 4500 tl ayırdım ve 2.motorumu almaya karar verdim. Öyle hani bakkala çakkala, şuraya buraya gideyim, Millet Caddesi, Dolmabahçe trafiğine dalayım, kapının önüne zincir kilitle takayım dikkat çekmeyen pratik, sorun çıkarmayan, işletme maliyeti düşük bir alet.
Scooter terciğim, Haojue 125-ST
Communuter tercihi, CBF-150
Bu iki tercihimi dikkate alarak, daha önce CBF kullanıp scootere geçen yada tam tersi olan arkadaşlarımın fikrini almak istiyorum. Esirgemezseniz memmun olurum.
Esen kalınız.