- Konu Yazar
İYS : İlk Yardim Seti
YSC : Yangin Söndürme Cihazi
Kisaltma yapmak ne kadar kolay degilmi ? Koy baş harfini gitsin. Ama bu kisaltmalar hayattan alinan keyfi uzatmak icin gereklidir. Hanginizin motorunda bu kisaltmalari tasiyan malzeme var ? Birkac kisinin.... o da belki, hani buraya var deyipte aslinda olan duyarliligi hayallerden ibaret birkac kisi ve gercekten bulunduran bir kac kisi daha. Toplasan hani üçbeş kisi anca eder.
Muhalefet şu yonde olacak....
- nereye koyacagiz...
- her ekipman bitti de sira ona mi geldi...
- motordan dusmusum, beni bir sargi bezi oksijenli su mu kurtaracak...
- yahu icad cikarma aksam aksam
cevaplar,
- kanunen zorunlu olunca nasil ki koyucak yer bulursan şimdi de bulabilirsin.
- evet sira ona geldi hatta geç bile kaldi
- illaki sen mi duseceksin, hadi dustun diyelim. en yakin saglik kurulusu bes dakka degil iki saat uzaktaysa nasil olucak, ardçin yada başka motorcunun başi belada....düsünmelisin...
uzar da uzar, ne bahane biter ne cevap...
Şimdi dogrudan ilan ediyorum. Bu bir kampanya ve farkindalik hareketidir. YSC ikinci planda ama İYS motosikletlerde mutlaka bulundurulmalidir.
İYS hareketine desteklerinizi bekliyorum.
Sağlicakla kaliniz.
YSC : Yangin Söndürme Cihazi
Kisaltma yapmak ne kadar kolay degilmi ? Koy baş harfini gitsin. Ama bu kisaltmalar hayattan alinan keyfi uzatmak icin gereklidir. Hanginizin motorunda bu kisaltmalari tasiyan malzeme var ? Birkac kisinin.... o da belki, hani buraya var deyipte aslinda olan duyarliligi hayallerden ibaret birkac kisi ve gercekten bulunduran bir kac kisi daha. Toplasan hani üçbeş kisi anca eder.
Muhalefet şu yonde olacak....
- nereye koyacagiz...
- her ekipman bitti de sira ona mi geldi...
- motordan dusmusum, beni bir sargi bezi oksijenli su mu kurtaracak...
- yahu icad cikarma aksam aksam
cevaplar,
- kanunen zorunlu olunca nasil ki koyucak yer bulursan şimdi de bulabilirsin.
- evet sira ona geldi hatta geç bile kaldi
- illaki sen mi duseceksin, hadi dustun diyelim. en yakin saglik kurulusu bes dakka degil iki saat uzaktaysa nasil olucak, ardçin yada başka motorcunun başi belada....düsünmelisin...
uzar da uzar, ne bahane biter ne cevap...
Şimdi dogrudan ilan ediyorum. Bu bir kampanya ve farkindalik hareketidir. YSC ikinci planda ama İYS motosikletlerde mutlaka bulundurulmalidir.
İYS hareketine desteklerinizi bekliyorum.
Sağlicakla kaliniz.