Arama sonuçlarınız

1. D

Derbi

Motor olanı değil arkadaşlar. bugün 17 yıllık hasretin biteceği bir maç var :) düşünceleriniz neler biraz neşelenelim
  2. D

Hangi Motor? Kafam Karışık. Yardım!

hepinize selam arkadaşlar. ne zamandır konu açmıyor, forumu uzaktan takip ediyordum. yakın zamanda motor alıcağım kesinleşti. Racing sevdiğimden ve nasip olursa üniversitede 600 cc bir racing motora binmek istediğim için hem şimdiden oturuş pozisyonu vs. beni hazırlaması adına daha düşük güçte...
  3. D

arabayı sürttüm

arkadaşlar sitemizde bu konuyu açmak çok saçma ve yanlış yere açtıysam özür dilerim ama sizden yardım almak istedim. dar sokaktan geçerken hatalı park etmiş bir adamın aracına sürttüm sağ arka tamponu bizim arabada biraz büyük olunca fark edemedim. eve gelip baktığımda plastik değil onun üst...
  4. D

çok tatlı bir motor değil mi?

selam arkadaşlar. ülkemizin bu zor günlerinde birazda olsa beni güldürebilicek bir motor gördüm. lifan pony 100 cc. başlangıç içinde fazlasıyla ideal. kullanan bilen varmı aranızda ne dersiniz bu motor hakkında 174 cm 60 kiloyum motor nasıl durur altımda ve bu motoru aldıktan sonra bi 10000 km...
  5. D

Motor fiyatları düşecek mi?

Abiler önümüzde 2. el ve sıfır motorsiklet fiyatlarının düşeceği belirli bir dönem varmı? mondial 125 drift, rks titanic 150 vb. düşermi fiyatlar? başlangıç için alıcam vitesli motor öğrenmek için. o yüzden aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum ama şuan ki fiyatlarda az değil. bide euro dolar falan...
  6. D

ACİL HERKES İÇERİ!!!

abiler gittim 125 mh drift motoru gördüm. 170 kiloyduk toplam motorla 100 ü gördük.ben biraz vitese alışmaya çalıştım ilk kez kullanıcağım için 3 4 kez istop ettirdim bıraktım sonra daha sonra denerim dedim. benden sonra kontak uzun süre açık kalmış galiba çevirince gösterge ışıkları yanmadı...
  7. D

motorunuzu ne tür zorluklarla aldınız?

gereksiz bir konu ama içim kabardı yazmak istedim. maddi durumumuz iyi olmasına rağmen daha düne kadar zor bela ikna ettiğim ailem bugün onu vermeyiz diyolar. alt tarafı bi 700 tl istedim. oda anca motoru almam için tamamlanması gerek para. hemde çok uygun fiyata tertemiz bir başlangıç motoru...
  8. D

Motoru almaya çok yakınım :)

Selam arkadaşlar. saat 2.40 ve içimde kalmaması için konuyu tam bu saate açıyorum. beni biraz tanıyan ilk vitesli motorunu alıcak, başlangıç motoru olan biri olduğumu biliyor. neyse uzatmadan söyliyim ailemle bu aralar bazı sorunlarım ve maddi destekçim olmadığı için 2500 3000 arası bir bütcem...
  9. D

Farklı Şehirden Motor Almak

arkadaşlar sahibindende 2. el alıcam ve izmirde çok gözüme giren motor olmadı istanbulda falan veya başka şehirlerde var. o motorları kargoyla izmire getirtebilirmiyim ruhsat noter sigorta işleri nasıl hallolcak bi yardım edin
  10. D

KUBA CR1

nasıl bilirsiniz abiler. o ilk motoru almaya yakın gözlerin sabahlara kadar kapanmadığı zamanları yaşıyorum şuan. bu motor hakkında bana bilgi verecek birileri varmı? almalımıyım pişman edermi beni. görüntüsü yakından nasıl vb vb ?
  11. D

MOTOR SATIN ALIYORUM YARDIM!

merhaba abiler öncelikle şu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-takas-yok-sadece-nakit-satilik-272191364/detay motoru almayı planlıyorum. fakat henüz ehliyetim yok bu sene alıcam nasipse. kendi üzerime nasıl satın alıcam ne gibi süreçler olucak bilgilendirirmisiniz beni...
  12. D

PULSAR 150 NS, CBF 150 VB..

şimdi abilerim merhaba. forumda daha 2. günüm ama önceden takip ediyordum baya. hiç vitesli denetimim yokken r25 alıp ölüme gitme fikrinden r25 forumundaki çok değerli abilerim sayesinde kurtuldum. başlıktaki iki motor ve benzerleriyle bu ay sonu başlayıp 8 9 ay kullandıktan sonra 250 veya...
  13. D

Motor almayı düşünüyorum. YARDIM!!

Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni katıldım. Nasipse yaz tatilinin sonlarına doğru r25 almayı düşünüyorum, ancak sormak istediğin bazı şeyler var. Öncelikle daha önce hiç vitesli motosiklet kullanmadım sadece 540 km lik scooter deneyimim oldu markette çalışırken servis için. 35 günü aşmıştır hergün...
  14. D

herkeze selam olsun :)

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım forumda yeniyim. hepinize iyi akşamlar tekeriniz düz bassın sağlıcakla kalın :)

Yeni mesajlar