motorun plakasını 5664 e HASAR 11 AA 111 olarak gönder 2003 sonrası muayenelerindeki km sine bak düşürme falan varmı hasarı varmı işlenen diye 5 tl. motordan anlayan güvendiğin biriyle al eğer yoksa usta bul götür oda olmuyosa motoru tanıdık bi ustaya götür. ben bunları yapmadan almıştım bezdum la bezdummm

kaskını ekipmanını eksik etme ilk zamanlar hız yapma. motor kimin üstüneyse onunla beraber herhangi bir notere gidip satış yapıcanızı söylüyorsnuz söylüyosunuz 118 tl alıyorlar. motorun sigortası muayenesi yoksa veya vergi borcu varsa orda çıkar zaten. motorun satışını gerçekleştirdiğinde noterden aldığın kağıtla gidip sigorta şirketlerinden zorunlu trafik sigortanı yaptırıyosun fiyatlar uçuk dikkat et fazla çıkarsa şaşırma.sigortanı yaptırdıktan sonra emniyete gidip ruhsatını ücretsiz çıkartıyosun. sonra güle güle kazasız belasız bin.
dipnot: yaşın 25 altıysa kendi üstüne almanı tavsiye etmem sigorta çok çıkar. kaza geçmişi olmayan baba amca abi varsa onun üstüne yaptır... aklıma gelenler bunlar