demekki neymiş ya sıfır alıcaksın yada yaşadığın şehirden bulucaksın bi şekilde 2. el
iyide istediğin motor çoğunlukla başka şehirde oluyor,ee sıfırıda çok pahalı,,bazen mecbur kalınıyor başka şehirden almaya,,
ben yıllar önce Hyundai era dizel araç alıcaktım ama İstanbul gibi yerde istediğim özellikte,fiyatta,km de ve temizlikte bulamadım,,ve taaa sivasta buldum arabayı,adamla konuştum herşeyi sordum,,bak söylediklerde yalan çıkarsa kavga ederiz vs. dedim anlaştık uçakla gittim arabayı gördüm beğendim satışı yaptık aldım aynı günün geçeside istanbula getirdim sorun çıkmadı,,yani her zaman problem çıkmaz ama arada olur tabii,,
bide şunu belirteyim,anadoludan araç almaya korkmayın,çünkü insanları istanbuldaki gibi at hırsızı değiller,misafirperverlik,insanlık,dürüstlük ,istanbuldaki gibi ölmemiş oralarda daha,,sivasa araba almaya gittiğimde adam beni hava alanından aldı dükkanına getirdi,sucuklu yumurtadan tut bal,börek kahvaltımızıda önümüze getirdi,birde yola çıkarken sivasın meşhur etli ekmeğinden büyük bir koli yaptırıp,istemediğimiz halde zorla yolluk verdi bize,,yani anadoluda insanlık yaşıyor daha ölmemiş