Motor fiyatları düşecek mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abiler önümüzde 2. el ve sıfır motorsiklet fiyatlarının düşeceği belirli bir dönem varmı? mondial 125 drift, rks titanic 150 vb. düşermi fiyatlar? başlangıç için alıcam vitesli motor öğrenmek için. o yüzden aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum ama şuan ki fiyatlarda az değil. bide euro dolar falan düşerse direkt etkisi oluyormu motor fiyatlarına?

Bu ülke zamanındaki ötv indirimi hariç indirim yüzü görmedi.

Zaten enflasyonun + larda (Devlete göre 8-10 bana göre 25-30) olduğu bir ülkede indirim yapılırsa kıllanıyorum. Biliyorum ki bu ürüne 1 lira indirim geliyorsa başka bir tüketim ürününe açığı kapamak için 2 birim zam gelecek.

Kışın belki biraz daha uygun olur motosikletler ancak bu kış öyle bir şey gözlemleyemedim. Uygun bir motor bulursan al derim. İndirim falan gelmez boşuna bekleme.

Abiler önümüzde 2. el ve sıfır motorsiklet fiyatlarının düşeceği belirli bir dönem varmı? mondial 125 drift, rks titanic 150 vb. düşermi fiyatlar? başlangıç için alıcam vitesli motor öğrenmek için. o yüzden aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum ama şuan ki fiyatlarda az değil. bide euro dolar falan düşerse direkt etkisi oluyormu motor fiyatlarına?

bu ara aldın aldın, 2 ay sonra pişman olursun.

Bahsettiğin motorlara yakın zamanda 300-500 tl zam gelmesi muhtemel

Eğer ilk motorunsa ikinci el al zarar etme

Acelen yoksa aralık ayında indirim olur.Bir de ödemeyi nakit yaparsan daha bir indirim olur.

Kardeşim paran varsa hiç durma şimdi al, mayıs - haziran ayı civarı sıfır motorlara ufak birm zam daha gelicek buda ikinci elide illaki etkileyecek, indirim hiç bir zaman olmaz. ancak sezon sonu bayiler elinde kalan motorlarda ufak birşey yaparlar, e o da senin işine gelmez, şimdi alırsan zarar etmezsin ;)

indirim gelmez tam aksi zamlar bu ay içinde 3er 5er artaracak.Sezon açıldı ve fuar dalgasıda bitti.Sıfırlar artında ikinci ellerde artacak.

Yetkili bir abimiz fuardan sonra bir zam daha 'gelir' demişti. Beklentiler bu yönde.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yurt dışından gelen hiç bir malın fiyatının düşmesini beklemeyin... Son üç senede TL'nin değeri yarıya düştü.

dolar 3.10dan 2.90a düştü ve düşmeye devam ediyor.dolar düşerken motosiklete neden hala zam geliyor :silent:

Yakın bir sürede satacaksan ( Haliyle insan bir süre sonra daha iyiye geçmek istiyor) kesinlikle çinliden hintliden vs.uzak dur! Japonun ölüsünü bile daha az zararla satarken, sıfır alacağın o çinlileri satarken hem zorlanacak hem de bir dünya zarar edeceksin. Bizzat yaşadık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hee düşer düşer. rüyalar aleminde yaşamıyoruz... düşmez tam tersi artar.

Dolar sene sonu kuru 3.40 gibi kapatcağı söyleniyor alabilirsen hemen all bekleme hiç

Ybr 125 fiyatı 6200 olmuş artık sıfır al diyemiyorlar:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------

Kawasaki mi alacaksın ktm mi?

..

Çin malı almaktansa borcla sıfır YBR alması daha mantıklı bence. Sonra motosikletten soğumasın arkadaşımız.

Dolar ve Euro artmaya devam ettikce fiyatlar artar, esasında fiyatlar artmıyor TL nin değeri azalıyor.

TL nin değer kaybı bütün ürünlere zam olarak yansır. Zeten tükettiğimiz enerji ithal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar