- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize selam arkadaşlar. ne zamandır konu açmıyor, forumu uzaktan takip ediyordum. yakın zamanda motor alıcağım kesinleşti. Racing sevdiğimden ve nasip olursa üniversitede 600 cc bir racing motora binmek istediğim için hem şimdiden oturuş pozisyonu vs. beni hazırlaması adına daha düşük güçte bir motor düşünüyorum. Aklımda R25, Ninja 250sl ve KTM rc200 motorlar var. aslında kalbim KTM diyor çünkü gerçekten muazzam bir şekli var motorun. bugün görmeye gittim gerçekten beğendim ancak aklımda bu motora dair bir soru işareti var. 2 sene sonra satmak istediğim zaman rc200 ün elimde kalmasından korkuyorum ikinci el piyasası düşük gibi. ninja 250sl ide görmeye gitmiştim geçen gün, fotoğraflardaki kadar ufak değil güzel bir görüntüsü var SL nin açılımını biliyoruz zaten ona uyuyor motor ve ivmelenmesi falanda güzel. Son olarak R25 piyasası falan sağlam, 13000 TL kadar çok motoru var 2. elde ancak bana bugün KTM bayisindeki yetkili R25 lerde kronik sorun olduğunu, yağ pompası mı nedir onunla ilgili olduğunu ve bu yüzden malum sitede çok ilanı olduğunu söyledi. bir tuhaf oldum. boyum 1.73 kilom 60 ve motora yeni başlamayacağım okula vs gidip gelirken abimin motorunu kullanıyorum bunları belirtmek istedim. yardımlarınızı, tavsviyelerinizi bekliyorum. şimdiden sağolun, tekeriniz düz bassın.