Arama sonuçlarınız

1. F

BAJAJ DİSCOVER 150

Arkadaşlar discover 150 almayı düşünüyorum fiyat görüntü güzel ama acaba üstüne koyup apache veya cbf almadım diye üzülür müyüm emin olamadım :pr: titreşimi falan nasıldır acep
  2. F

Lifan motor yardım

arkadaşlar öncelikle merhabalar lifan motoru bugünlerde kuryelerin altında çokca görüyorum biriyle de bizzat konuştum ve önerdi 200lük modeli sizce alınır mı güzel midir üzer mi yardım lütfen
  3. F

Apache

Arkadaşlar herkese merhabalar ehliyetimi aldım başlangıç motoru bakıyorum ne kadar motor bakıp bunu alıcam dediysem de aklım hep tvs apachede kaldı ama titreşimin rahatsız edici olduğu söylendiği için pek almak istemedim yeni kasalarında titreşim sorunu çözüldüğü söyleniyor acaba kullanan varsa...
  4. F

RKS TİTANİC 200

125 veya 150lik bir motor almayı düşünüyordum ama titanic 200 ile karşılaştım ve acaba dedim bu motoru nasıl bilirsiniz sağlam mıdır yedek parçası var mıdır verilen paraya değer mi
  5. F

Bajaj mı Ybr mi

arkadaşlar sizce 0 bajaj discover mı yoksa 2. el ybr veya tvs mi
  6. F

Bajaj Discover

Merhabalar arkadaşlar bu sene içerisinde ilk motorumu almayı düşünüyorum uzun süredir yaptığım araştırmalar sonucunda bajaj discover hoşuma gitti 0 motor almak için güzel bir seçenek gibi geldi ama motor konusunda çok tecrübeli olmadığım için sizlere danışmak istedim Discover nasıl bir motordur...
  7. F

kuba pars

Arkadaşlar ben ilk motorumu alıcam ilk başta tvs apache almayı düşünüyodum ama kubanın bu sene çıkan pars modelinin methini duydum fiyat ve görünüş olarak hoşuma gitti ama nasıl motordur iyi midir yolda bırakır mı kullanışı nasıldır bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. motoru genel olarak...

Yeni mesajlar