DİKKAT RKS TITANIC 200 ÖNEMLİ DUYURU arkadaşlar 9 aydır rkas 200 kullanıcısıyım motorun her detayını hemen hemen biliyorum ve alıcı arkadaşlara sesleniyorum mutlaka okuyun... motorun görğntüsü sizi aldatmasın sakın görüntü çok iyi olabiliri gidiş çok iyi olabilir ama parça sıkıntısı olan bir motordur rks 200 beyninde proplem çıktı ve servise söyledim bana gelmesi tam 5 ay sürdü karbiratör zamanla benzin kaçırmaya başladı ve motor 85 km hızla giderken gaz kesmeye başladı ve bu yüzden kaza yaptım ayağım kırıldı ve 2 ay yatmak zorunda kaldım servise bi dünya fırça attım ve motorla ilgilenmediler ana bayisini aradım ordaki yetkilide beni pek umursamadı sade bir arkadaş çok iyi ilgilendi onun ismide MUSTAFA YAĞCI.yani anılayacağınız kısa kesiyorum motor 5 kuruş bile etmez en fazla kullanıcı ben olduğuma inanıyorum çünkü motorum 17.000 km de hayatta en pişman olup aldığım motorlardan biridir...hatta unutmadan yakıtıda söylüyeyim çok güzel yakıtı var benzini içmiyo hatta resmen yere döküyo yani 60.00 tl lik bi benzinle 220 km yol gidiyorum oda 80 km hızı hiç gecmeden.yani gecerseniz tahmin edin ne yakıcak... ben aldığıma çok pişman oldun sakın almayın... bu yazdığımı inşallah rks yetkilileride okurda benim ne durumda olduğumu anlar bu yazdığım sadece onda biri arkadaşlar aslında bir günümü ayırabilirim bu şikayet için alan arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun...